Çağrı1' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
çağdaşlık adına ne varsa yok etmeye and mı içmişler?Hergün bir bomba.Gericilık ve yobazlıktan başka birşey değil.
karma eğitimi kaldırcaz demek alternatif falan değildir.zaten zihniyetiniz belli.kendi istedikleri okulların(zaten var) olması yetmiyor karma olanları da kapatacak.
bilimsel yaklaşanlar var bir de en komik de bunlar.bilimle sizin ilginiz ne kadar olabilir.
çağdaşlığı gericiliği iyi öğrenin çıplaklık gayri insani ilişkiler çağdaşlıksa hergün sokağa bir çocuk atılırken yeni doğmuş haLâ çağdaşlık türküsü söylüyosunuz gericilik dediğiniz dininkitabını gönderen Yüce Allah biliyor herşeyi bilginizin anlyışınızın ondan önde olduğunumu sanıyorsunuz biraz okuyun araştırın öğrenin birşey kaybetmezsiniz
işte tam da anlatmak istediğim buydu.kız ve erkeğin yanyana olunca illa "çıplaklıkla gayri ilişkiler yaşanıp sokağa çocuk atılacağını" sanan insanın bilinçaltına pek de inmeye gerek yok.herşey ortada.
(bu arada benim dinimin ne olup olmadığı sizi ilgilendirmez.hatta karma eğitim görmek isteyen kimsenin dini seni ilgilendirmez.lütfen bknz: (senin dinin sana benim dinim bana Kafiurun Suresi; Sure 109, Ayet 6))
gidin ayrı okul açın kız erkek ayrı okuyan(kısmen zaten var).size mi düştü benim cocuğumun tasası.git gönder kendi zihniyetindeki okuluna.ama beyfendilerin derdi tümünü öyle yapmak.
bilimsel açıdan örnek vermeye çalışan özellikle israil ve abdyi falan örnek verenler önce o ülkelerin refah seviyesine çıkın ondan sonra o ülkeleri örnek verin.anca afganistan iran flan örneklerinizde yer bulmalı.bu arada bu gidişle iran olsak dua edeceğiz ,sizle afganistan bile olunmaz.