zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
pisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmekpisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
Allah allaaaah ne varmış bu zihniyette. Neyi savunuyoruz neyi istemiyoruz? Çıkmışlar burda yok karma eğitim şöyle bilimsel açıdan da sakıncalı bulunmuş. Tamam ben ne diyorum rahatsız mısın? Eyvallah. Böyle olmayan okullarda var. Oraya gönder ben sana yobaz mı diyorum hayır. Tercihindir saygı duyarım. Neyi istiyosan ona gönder. Ama öbür türlü olan okula sana uymayan okula da çamur atma. Bu işler böyle işine gelirse.sisss' Alıntı:zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
niye zamanında türbanlıya müdahale ettiniz, demek ki neymiş müdahale edilemez diye bir şey yok.fatal' Alıntı:bu ülkede kimsenin türbanına karışılmıyorsa kızlı erkekli okumasınada kimse müdahale edemez isteyen imam hatipe gider.
pisagorean' Alıntı:Allah allaaaah ne varmış bu zihniyette. Neyi savunuyoruz neyi istemiyoruz? Çıkmışlar burda yok karma eğitim şöyle bilimsel açıdan da sakıncalı bulunmuş. Tamam ben ne diyorum rahatsız mısın? Eyvallah. Böyle olmayan okullarda var. Oraya gönder ben sana yobaz mı diyorum hayır. Tercihindir saygı duyarım. Neyi istiyosan ona gönder. Ama öbür türlü olan okula sana uymayan okula da çamur atma. Bu işler böyle işine gelirse.sisss' Alıntı:zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
Tamam ne diyorum. Okullarda dönem başında velilere sorulsun. Kız sınıfı var erkek sınıfı var ortaya karışık sınıf var. Menü şeklinde verilsin velinin eline seçsin arkadaşım. Banane ki. Neyi savunayım yani. Ya da okullar ayrılsın kız ortaokulu erkek ortaokulu karışık okul. Böyle olsun eyvallah hiç sıkıntı değil.sisss' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Allah allaaaah ne varmış bu zihniyette. Neyi savunuyoruz neyi istemiyoruz? Çıkmışlar burda yok karma eğitim şöyle bilimsel açıdan da sakıncalı bulunmuş. Tamam ben ne diyorum rahatsız mısın? Eyvallah. Böyle olmayan okullarda var. Oraya gönder ben sana yobaz mı diyorum hayır. Tercihindir saygı duyarım. Neyi istiyosan ona gönder. Ama öbür türlü olan okula sana uymayan okula da çamur atma. Bu işler böyle işine gelirse.sisss' Alıntı:zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
imam hatipe gitsin diyip işin içinden çıkamazsın. Diğer okullarda ayrılabilir herkesin tercih hakkına saygı duyurulur olur biter öyle ahkam kesmekle olmaz.
Arkadaşım o şekilde düşünenler sizlersiniz. Sizde alışkanlık olmuş yıllardır insanların başörtüsüne bilmem neyine karışmak. Biz kimsenin hakkına tecavüz etmeyiz karma eğitim olması benim için bir mahsuru yok süssüz lafla söylüyorum. imam hatip hariç diğer liselerinde karma olmayanını istiyorum eğer sakıncası yoksa sizin içinpisagorean' Alıntı:Ne istiyosun ne o önemli mert olun mert. Biz bu ülkede kızlar erkekler tamamen ayrılsın zorla bu olsun deyin. Diğerini biz istemiyoruz deyin. Bana haklara saygı falan gibi süslü laflar etme. Niyetini açıkça söyle.
İmam hatip hariç dediğin an niyetin ortaya çıkıyo zaten. Burda iyi niyet göremiyorum kusura bakma. İmam hatip haricinde diğer okulların karma olmasını istemek aslında hak hukuk meselesi falan değil başka bişeydir. Adı imam hatip okulun amacı belli. Kız erkek ayrı. Sen bu okulun adından mı ar ediyosun işleyişinde mi sakınca görüyosun. Sizin istediğiniz şartları tam anlamıyla veren bi okul.Ahmet mehmet ortaokulunda bu uygulama yok deyip haklarımıza saygısızlık yapılıyor diyemezsin. Zaten karma eğitimle sorunu olmayan ahmet mehmet ortaokuluna gidiyo.Diğerleri imam hatipe gidiyo. Okul aynı okul ikisi de devletin okulu. Bizim bişeye karıştığımız yok. Rahatsız olan sizlersiniz. Benim kırk yıl aklıma gelmez karma mı olsun sadece kız mı olsun erkek mi olsun. Başörtüsü bilmem ne bunlara kafa yormam ben. Rahatsızlıkta duymam al geliyolar başörtülü okula umrumda mı?sisss' Alıntı:Arkadaşım o şekilde düşünenler sizlersiniz. Sizde alışkanlık olmuş yıllardır insanların başörtüsüne bilmem neyine karışmak. Biz kimsenin hakkına tecavüz etmeyiz karma eğitim olması benim için bir mahsuru yok süssüz lafla söylüyorum. imam hatip hariç diğer liselerinde karma olmayanını istiyorum eğer sakıncası yoksa sizin içinpisagorean' Alıntı:Ne istiyosun ne o önemli mert olun mert. Biz bu ülkede kızlar erkekler tamamen ayrılsın zorla bu olsun deyin. Diğerini biz istemiyoruz deyin. Bana haklara saygı falan gibi süslü laflar etme. Niyetini açıkça söyle.
o kadar makale attım.hala daha başarılı oldugu kanıtlanmıstır diyon.neden meslek liselerinde dünyanın en iyi eğitimi verilmiyor o zaman ben meslek mezunuyum karma olmayan okuluda gördüm.tek farkı hoca sınıfta daha rahat davranıyor.atıyorsun yanlış anlama.köy okuluna git karma yap.yeterli altyapı olmasın ne yapacan.robert koleji türkiyenin en iyi okulllarından biriymiş ee orda niye karma yok.şimdi robert kolejindekiler gerizekalı başarısız oğum yada kızın olsa o okula gönderme karma diye.daimon45' Alıntı:ilk mesajı okudum, diğerlerini okumadım. Olaya siyasi olarak bakmazsak kız-erkek ayrı okumanın bilimsel olarak daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Özellikle Güney Kore ve Japonya bu konuda önemli kararlar almıştır.
cahraz' Alıntı:o kadar makale attım.hala daha başarılı oldugu kanıtlanmıstır diyon.neden meslek liselerinde dünyanın en iyi eğitimi verilmiyor o zaman ben meslek mezunuyum karma olmayan okuluda gördüm.tek farkı hoca sınıfta daha rahat davranıyor.atıyorsun yanlış anlama.köy okuluna git karma yap.yeterli altyapı olmasın ne yapacan.robert koleji türkiyenin en iyi okulllarından biriymiş ee orda niye karma yok.şimdi robert kolejindekiler gerizekalı başarısız oğum yada kızın olsa o okula gönderme karma diye.daimon45' Alıntı:ilk mesajı okudum, diğerlerini okumadım. Olaya siyasi olarak bakmazsak kız-erkek ayrı okumanın bilimsel olarak daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Özellikle Güney Kore ve Japonya bu konuda önemli kararlar almıştır.
:+1:sisss' Alıntı:zihniyete bak çay demlepisagorean' Alıntı:Aslanım karma eğitimden rahatsız mı oluyosun? Aha orda imam hatip var oraya gidecen. Karma eğitim şöyledir dinen caiz değildir bilimsel olarak şuymuş buymuş. Laf salatası yapma işine bak.
Çağrı1' Alıntı:sanmıyorum hergün binlerce örneği yaşanıyor görmüyosanız beynınızde bir hasar var sanırım niye ben okul açacakmışım vergi vermiyormuyum ben askerlik yapmıyormuyum karma okuullar varsa kız erkekayrı okullarda olmalı ben göndermek istemiyorum oğlumu ve kzımı karma eğitim yapan okullara isteyen göndersin kzınıın orasını burasını elletmek isteyene serbest kaç tane öğrenciyi gördüm ben gözlerimle sınıflarda kucak kucağa işinize geldiği gibi anlmmaya devam edin siz biraz gözünüzü açında gerçekleri görün kimsenin dini beni ilgilendirmez herkesi ayrı mesara gömecekler ama kusra bakmasın herkes onların istediği gibi birtakım şeyler olurken bein idsteklerimin de yerine getirlmesi gerekiyor bu ülkenin üvey evladı değil dindar insanlargrandmasterb' Alıntı:Çağrı1' Alıntı:çağdaşlığı gericiliği iyi öğrenin çıplaklık gayri insani ilişkiler çağdaşlıksa hergün sokağa bir çocuk atılırken yeni doğmuş haLâ çağdaşlık türküsü söylüyosunuz gericilik dediğiniz dininkitabını gönderen Yüce Allah biliyor herşeyi bilginizin anlyışınızın ondan önde olduğunumu sanıyorsunuz biraz okuyun araştırın öğrenin birşey kaybetmezsinizgrandmasterb' Alıntı:çağdaşlık adına ne varsa yok etmeye and mı içmişler?Hergün bir bomba.Gericilık ve yobazlıktan başka birşey değil.
karma eğitimi kaldırcaz demek alternatif falan değildir.zaten zihniyetiniz belli.kendi istedikleri okulların(zaten var) olması yetmiyor karma olanları da kapatacak.
bilimsel yaklaşanlar var bir de en komik de bunlar.bilimle sizin ilginiz ne kadar olabilir.
işte tam da anlatmak istediğim buydu.kız ve erkeğin yanyana olunca illa "çıplaklıkla gayri ilişkiler yaşanıp sokağa çocuk atılacağını" sanan insanın bilinçaltına pek de inmeye gerek yok.herşey ortada.
(bu arada benim dinimin ne olup olmadığı sizi ilgilendirmez.hatta karma eğitim görmek isteyen kimsenin dini seni ilgilendirmez.lütfen bknz: (senin dinin sana benim dinim bana Kafiurun Suresi; Sure 109, Ayet 6))
gidin ayrı okul açın kız erkek ayrı okuyan(kısmen zaten var).size mi düştü benim cocuğumun tasası.git gönder kendi zihniyetindeki okuluna.ama beyfendilerin derdi tümünü öyle yapmak.
bilimsel açıdan örnek vermeye çalışan özellikle israil ve abdyi falan örnek verenler önce o ülkelerin refah seviyesine çıkın ondan sonra o ülkeleri örnek verin.anca afganistan iran flan örneklerinizde yer bulmalı.bu arada bu gidişle iran olsak dua edeceğiz ,sizle afganistan bile olunmaz.
cahraz' Alıntı:o kadar makale attım.hala daha başarılı oldugu kanıtlanmıstır diyon.neden meslek liselerinde dünyanın en iyi eğitimi verilmiyor o zaman ben meslek mezunuyum karma olmayan okuluda gördüm.tek farkı hoca sınıfta daha rahat davranıyor.atıyorsun yanlış anlama.köy okuluna git karma yap.yeterli altyapı olmasın ne yapacan.robert koleji türkiyenin en iyi okulllarından biriymiş ee orda niye karma yok.şimdi robert kolejindekiler gerizekalı başarısız oğum yada kızın olsa o okula gönderme karma diye.daimon45' Alıntı:ilk mesajı okudum, diğerlerini okumadım. Olaya siyasi olarak bakmazsak kız-erkek ayrı okumanın bilimsel olarak daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Özellikle Güney Kore ve Japonya bu konuda önemli kararlar almıştır.
hakan5010' Alıntı:karma eğitimi dini bilgiler üzerinde eleştirmek hatadır. Kişinin niyeti kötüyse her türlü kötülüğü yapar. Karma eğitim ile ayrı ayrı olan eğitimi uzmanların fikri nedir ona göre karar verilmeli.
boss2' Alıntı:hakan5010' Alıntı:karma eğitimi dini bilgiler üzerinde eleştirmek hatadır. Kişinin niyeti kötüyse her türlü kötülüğü yapar. Karma eğitim ile ayrı ayrı olan eğitimi uzmanların fikri nedir ona göre karar verilmeli.
Hocam "Madem yapan bilir o halde bilen konuşur" kaidesince allah bizi yaratmışsa bizim nasıl yaşamamız gerektiğini elbette en iyi o bilir. Kötü niyet demişsiniz insanın doğuştan yapısında karşı cinse karşı bir meyli var. o yüzden bence kesinlikle ayrı olması gerekir. Hatta beraber olsun diyenlere şaşıyorum. Çünki kendi hevesinin peşinde olan insanlardan eğitimin ilerlemesini beklemek türkiyenin gelişmesini beklemek saflıktır.
bu aralar böyle tartışmalara müdahil olmak bana kabak tadı vermeye başladı.hakan5010' Alıntı:karma eğitimi dini bilgiler üzerinde eleştirmek hatadır. Kişinin niyeti kötüyse her türlü kötülüğü yapar. Karma eğitim ile ayrı ayrı olan eğitimi uzmanların fikri nedir ona göre karar verilmeli.