Kim ,kimi görevden almış?Gül gibi bakanı görevinden aldınız.
Önceki bakanı. Mahmut BakanıKim ,kimi görevden almış?
Yakın eski seminer dönemlerinde, 1 tek video bile izleyemediği ve ek ders ücreti alamadığı için çok inanılmaz derecede mağdur olduğunu çok fazla dile getiren onlarca, yüzlerce öğretmen oluyordu tahmini olarak...Size de iyilik yaramıyor canım, ev internetimiz gitmesin diye okullara çağırıyorlar. İçiniz fesat
Maalesef hocam. Haklısınız. Bu tarz tipler her zaman olmuştur. Sürekli görevlerinin başındadır. Amaçları ortalığı karıştırmaktır. Ben de engelleyeyim.Bu konu güzel olmuş. Bir elemanı daha engelledim. Eleman diyorum, öğretmen bile değil kanaatimce...
Bakan Bey, ara tatilleri(Kasım ve Nisan) tamamen kaldırmak için altyapı hazırlıyor olabilir mi?Sayın bakanımız eşeği kaybettirip bulacak rahat olun, 2 gün sonra müjde; "seminer online olacak" diye twit atacak.
Aslında sendikalarla birlikte hareket etmek mümkün değil hocam. Olacaksa sendikalar olmadan olmalı ama o zaman da yapılan işin adı başka oluyor.Sendikalar olmadan birlikte hareket etmek mümkün değil mi?
Neredeyse 25-30 yıldır ilk defa meslek liseleri hatırı sayılır bir değeri Mahmut Özer zamanında gördü. Onun sayesinde meslek liselerinin cazibesi arttı. Meyvelerini yeni yeni almaya başlayacakken adamın görev süresi bitti. Keşke geri gelse..Mahmut Özer ve Ziya Selçuk meslek hayatımda gördüğüm en iyi iki Bakandı. Hükümetin aldığı en güzel karar buydu bana göre.
yaz tatil 1 ay olduktan sonra yaz boyu o sıcakta okula gelmeye cok meraklısınız herhalde hocam ?İnşallah yaz tatili 1 ay olur.Seneye ara tatiller kesin kaldırılacak.
Katılıyorum hocam. Mahmut Hocamıza (Bakanımıza) buradan selamlarımızı ve hürmetlerimizi gönderelim. Meslek hayatım boyunca gördüğüm en iyi iki Bakandan biriydi. Ziya Selçuk ve Mahmut Özer.Neredeyse 25-30 yıldır ilk defa meslek liseleri hatırı sayılır bir değeri Mahmut Özer zamanında gördü. Onun sayesinde meslek liselerinin cazibesi arttı. Meyvelerini yeni yeni almaya başlayacakken adamın görev süresi bitti. Keşke geri gelse..
Yakın eski seminer dönemlerinde, 1 tek video bile izleyemediği ve ek ders ücreti alamadığı için çok inanılmaz derecede mağdur olduğunu çok fazla dile getiren onlarca, yüzlerce öğretmen oluyordu tahmini olarak...
Bu öğretmenler sonradan ek süre verilmesiyle, okuldaki bilgisayardan videoyu açıp, sınıfa derse veya çoğunlukla çay veya sigara içmeye gidip, döndüklerinde videoyu kapatıp, ek ders ücretlerini almak için başvuru yapıyorlardı.
Çoğu öğretmen maaş ( Çoğu memur haftada 5 gün 8-5 çalışır) ve bu maaşın ne karşılığında verildiğini sorgulamadan sadece olayı günlük ek ders seviyesine indirdiği için
Ek ders ücreti almayayım okula da gitmeyeyim, veya diğer meslekten insanların haklı tepkisine sebep olacak tuhaf bahaneler, öne sürebiliyorlar bence. (Sanki öğretmenlerin tamamına yakını memleketinden hatta eşinden uzakta, köy okullarında görev yapıp vb... ) Neyse
Şu anda EYTliyim umrumda değil.Sadece öğretmenlerin şu durumlara sessiz kalmalarına hayret ediyorum.Zaten seneye ara tatil kalkacak.Yaz tatili 1 ay olacak.her sene okul, öğretmen performans değerlendirmesi olacak.Yakındır.
Herkes Ziya komutanın ordunun başına geçmesini arzu ediyor.