?Bayram ertelenir belki
hocam bu konuda bakanımızı mazur görürüm. bu kadar dallı budaklı bir bakanlıkta gözden kaçırabilir.bakan + bir sürü danışman nasıl olur da Nisan ı gözden kaçırıp öyle bir açıklama yapılır. Ayrıca ben bakan olsam Kasım'da yüzyüze kararı almazdım ayrı konu da aldıysam da değiştirmezdim. İlginç işler
Bayram ertelenir belki
mazur görmeye kalkarsak her konuya bişeyler bulunur sayın hocam. malesef sizin gibi düşünmüyorum. yönetim kademesindeki kişilerin çok daha dikkatli hareket etmesi gerekir. herkes işini hakkıyla yapmalı.hocam bu konuda bakanımızı mazur görürüm. bu kadar dallı budaklı bir bakanlıkta gözden kaçırabilir.
ama bir sürü danışman konusunda haklısın, onlar bakmalıydılar.
ama onları da mazur görebilirim, belki bakanımız "böyle bir paylaşım yapıyorum" "bir inceleyin bakalım" dememiş olabilirler.
Sonuç @Mehmet1501 hocamın dediği gibi herkes haklı olabilir.
Hocam birim amirlerinin konuşmalarından oluşan eğitim dediği için ilk başta gelen planlamadaki eğitimler olacaktır. 1 video izleme olmaz artık.Seminer dönemi için resmi yazı çıkmış. ÖBA üzerinde izlenecekmiş. Umarım ilk çıkan yüz yüze planındaki gibi 11 adet konuşma olmaz.
Hocam birim amirlerinin konuşmalarından oluşan eğitim dediği için ilk başta gelen planlamadaki eğitimler olacaktır. 1 video izleme olmaz artık.
Kesinlikle aynı fikirdeyim hocam.Elbette olmaz ama 11 amir yarımşar saat olsa 5,5 saat eder
Umarım daha az sayda ve kısa süre olur
23,59'a kadar izlenmesi gerekiyor diyor. Demek ki canlı bir sunum olmayacak.. Olsa da ilk gün açılış konuşması olur sonrasında birkaç sunumdan oluşan bir paket olur.Elbette olmaz ama 11 amir yarımşar saat olsa 5,5 saat eder
Umarım daha az sayda ve kısa süre olur
23,59'a kadar izlenmesi gerekiyor diyor. Demek ki canlı bir sunum olmayacak.. Olsa da ilk gün açılış konuşması olur sonrasında birkaç sunumdan oluşan bir paket olur.