bizim müdürde ek dersi yazarım ama onay tarihi gec bi tarih olursa ilerde ki ek derslerden geri keserim diyor,
yatmasının bi önemi yok yani onay tarihi ne olacak o sorun ?
bu konuda kesin bişey varmı 17si olacağı hakkında
gecen yıl oyle oldu ama bu yıl bu BTR uygulamasından dolayı işler ice uzarsa tarih BTR de farklı gelirse
kesinlikle haklısınız hocam. Yazı okullara geldiğinde her müdür kafasına göre yorumlayacak. Bian önce il ilçe formatörleri ile konuşup okullara net bir yazının gönderilmesini istemeliyiz.Tabi yaparlarsaHangi kurumlar tercihe açık, hangisinde btci yok, yazı bize göre çok açık ve net fakat fosil yöneticilerin yorumuna bırakmamak ve yazıya rehberlik etmek adına bir açıklama, kurum listeleri, izlenecek yol açıklanmalıydı...
the_korsan' Alıntı:Burada İl - ilçe koordinatörleri ile konuşan oldu mu hiç arkadaşlar, yazı açık ve net fakat uygulama aşamasında, liselere görevlendirme mevzusunu yarın uğrayıp soracağım.
Hangi kurumlar tercihe açık, hangisinde btci yok, yazı bize göre çok açık ve net fakat fosil yöneticilerin yorumuna bırakmamak ve yazıya rehberlik etmek adına bir açıklama, kurum listeleri, izlenecek yol açıklanmalıydı...
kimse gitmedi heralde. Melikgazi sitesinden de yayınlamadı btr duyurularınıMelikgazi İlçe MEM e başvuru için giden var mı?
ben sadece kendi okulumu yazdım. hangi okul açık hangisi değil bilmiyoruz ki.Bir okulu 2 3 öğretmen isterse neye göre görevlendirme yapacaklar.yazı gelmiş arkadaşlar tekrar bşvuru alıyorlar tercihlerimize ne yazıyoruz
bote09' Alıntı:tercihlere ne yazabiliriz diye sordum , ilçeyi aradı mdr.yrd.. sizin kadrolu öğretmeniniz sizinokulda dersine girecek geri kalan saatlerde gidecek tercihteki okula o da olmaz dediler..