Kocaeli BTR öğretmen görevlendirilmesi yapıldı

Kodla Büyü
Re: Kocaeli Formatörlük

bence yeni başvuru almasınlar başvuranların hepsini kendi okullarında bt rehber öğretmni yapsınlar başlarınada bela almaktan kurtulsunlar bakanlık genelgeyi yayınladı artık hiç bir şeyin gizlisi saklısı kalmadı kafasına göre iş yapmak için bir insanın koltuğunun kalın gelmesi lazım.

Kenan beyi tanıyan arkads vardı, acaba herhangi bir bilgi edindinz mi hocam?

ildekilerin keyfi gelecekte sizin yazınızı kurumnetten okullara gönderecekler,bu iş en az 1 ay daha uzar ve ekders alamazsınız arkadaşlar bende sölemesi.ne deseniz aklınızdan ne geçirseniz hepsini hak ediyorlar eminim

Kenan beyle konuştum bir daha başvuru alacaklarmış ne zaman konusunda bilgi yok... uzamaz inşallah

inşallh uzamaz artık yani, mebten cevap geldi işte bekleyecek ne var anlamadım :verymad:

refleto' Alıntı:
Kenan beyle konuştum bir daha başvuru alacaklarmış ne zaman konusunda bilgi yok... uzamaz inşallah

Emeğiniz için teşekkürler hocam... Umarım uzamaz ve TEK okula görevlendiririz...

Arakdaşlar eğitici formatör arkadaşlarla görüşsek de başvuruların alınması ne kadar geçde olsa, onaylar ne kadar geçde gelse bizim öğretmenliğimiz 8 ekim pazartesinden itibaren başlatılsa. Ben üzerimdeki tüm dersleri bu hafta veriyorum. Haftaya idare sanki rehber öğretmenmiş gibi çalışmamı bekliyor, malum işler birikti.

Valla bir an önce ne olacaksa olsun artık ama il memde muhlis bey karar veriyor en son

illa ki arayacağız defalarca, sendikamıza başvurup sorduracağız, yani bu il memi dürtmeden hiçbirşey yapmıyor maşallah nazar değmesin :verymad: şu yeni döneme okadar isteksiz hale getirdiler ki bizi hiçbirşey yapasım yok ya, yıl başlamadan bittim :verymad:

bi de şu çalışma saatleri konusunu açık ve net yazsalar da müdürlere anlatmakla uğraşmasak

okuduğunu anlamıyor mu müdürün? açık ve net daha ne olsun alalala, illa ahmet bey gelişimci arkadas 3de çıkacak mı yuazmalı anlamaları için... ne insanlar var yaa

ya şu görevlendirme için alacakları dilekçeler için neyi bekliyorlar hala anlamış değilim ya :verymad: bütün iller acele başlığıyla dilekçe alıyor kocaelide hala ses seda yok.neredeyse 1 aylık olan ekdersimizi alamadık,alamıcaz.görevlendirmeyi muhtemelen 15 ekimden itibaren işletecekler.allah fitil fitil çıkarsın bizim paramızı hepsinden,böyle bişi yok ya,lanet olsun :verymad:

hala bekliyoruz yine sessizlik btr başvuruları bu dönem almayı düşünmüyor mu acaba kocaeli norm fazlası şeklinde oturuoruz okulda

BT formatör öğretmen görevlendirmesi almıştı BTR başvurusu da alacaklar da ne zaman kim bilir. Haftalar da ilerliyor

bu ilde her iş böyledir, hep geç kalır. Çok çalısmaktan adamlar yetişemiyor!!!

arkadaşlar bugün ildekilerle görüştüm yazı bugün yarın ilçelere gönderilecekmiş.Fakat başvuruların onaylandığı tarihten itibaren ekders alabileceğiz.

arkadaşlar şimdi tekrardan veya ek başvuru alacaklarmı nasıl olacak ben başvurmamıştm formatörlüğe ama çalışma saatleri böyle olacaksa başvuracam

bu hafa alsalar haftaya onaylansa bu ayın 2 hafta ekdersi gitti demek oluyor :-1:

arkadaşlar yazı saat 17 gibi okula geldi körfez ilçesi muhtemelen yarın hepiniz görürsünüz

gebzeye yazı geldi arkadaşlar, formatör başvurusuyla aynı şekil. 12 ekime kadar başvuru istemiş il mem. inşallah haftaya pazartesi başlatırlar

yazıda ne diyor çalışma saatleri ile ilgili liselere mi görevlendirme olacak

yazıyı gören arkadaşlar çalışma saatleri ve liselere görevlendirme ile ilgili ne diyor.yazı kaç gündür gelmediğine göre üzerinde epey düşünüp çalışmış olmalılar...
bilgilendirirseniz seviniriz.

arkadaşlar çok kötü taramışlar yazıyı, okumak bir hayli güç. ama çalışma saatleri ile ilgili hiç birşey yok. daha önceki gelen formatörlük başvuru yazısının aynısını göndermişler ek olarak ise bakanlığın göndermiş olduğu yazı var.

arkadaşlar yazıda hiçbir değşiklik yok mu?yine aynı okullar mı var listede? kendi okulumuzu ya da başka bir ilk okulu orta okulu yazabiliyor muyuz?durum nasıl?

ataa' Alıntı:
arkadaşlar yazıda hiçbir değşiklik yok mu?yine aynı okullar mı var listede? kendi okulumuzu ya da başka bir ilk okulu orta okulu yazabiliyor muyuz?durum nasıl?

Bende merak ediyorum, yine 3 okul yazma zorunluluğu var mı?

Geri