simpson' Alıntı:gelen yazıda başka okulda görev almak istiyormusunuz diye bir soru var hayırı işaretleyip 3 okul yazacak değilim. o nedenle 3 okul yazma zorunluluğumuz yok diye düşünüyorum.
SeeNone' Alıntı:arkadaşlar ilçe ilçe hangi lisede bilişim teknolojileri öğretmeni var yada yok şeklinde bildiklerimizi paylaşalım lütfen
goldenboy' Alıntı:şimdi benim anlamadım mesela 18 saat dersim var benim benim okulum 2li öğretim ben derslere girdikten sonra ne zman liseye gidecem zaman pek kalmıyorki ben sabah 7.30da derse girecem sonra öğleden sonra da liseyemi gidecem nasıl olacak bu iş ya
Ben 2 tercih yaptım, listedeki liseleri yazıcaz. Lisede çalıyorsanız olur sanırımataa' Alıntı:kendi okulumuzu yazabiliyor muyuz?
3 tercih yapmak zorunlu mu?
İlkokulda ve ortaokulda çalışanlar da o listedeki liseleri yazabilir görev istiyorsa. Kendi okullarında derslerine girerler. Belki okullarında da belli saatlerini btr olarak tamamlayabilirler.folikAsit' Alıntı:arkadaşlar gelen yazıda bir de fatih projesinin uygulandığı okulların listesi var. Sedece bunları mı yazıyoruz? İlkokulda olanların görevlendirmesi olmayacak mı o zaman? Çünkü fatih projesi olan ihtiyaç halinde okul varken başka okula görevlendirme verilmez diyor