aynen bütün argeciler görevlendirlmeleri alındıataa' Alıntı:bu nasıl birşey ya. başka iller yapıyor bizim ilden ses yok. başka iller yapıyormuş diyincede olsun biz yinede yazıyı bekleyelim. kardeşim samsun istanbul izmir yapıyorsa adamlar yürekli.yorum farkı var. bakan açıklamayı yaptı yok öyle başka yere gitmek derse girmemek dedi. herkes kendi okulunda görev yapacak derse giricek dediler. kıyamet koptu. 6 aylık görevlendirmeler iptal dendi bu yüzden.ama farkında değiller biz 6 aylık görevlendirmelerle görev yapıyoruz ama biz derse girmeme ya da kadrosunun olduğu yerde görev yapmama diye birşey yapmıyoruz. 6 aylık görevlendirmelerle görevlendiriliyoruz ama biz o diğer durumların içine girmiyoruz. bunu hala anlamadılar. ve bu 6 aylık görevlendirmeleri bazı branşlar için uyguludılar ki uygulanması lazım. yapan iller yapıyor ama...
inşalah görevlendirmeler olurda rahatlarısturkishromeo' Alıntı:Arkadaşlar Kenan beyle görüştüm bugün il meb de toplantı var büyük ihtimal bizim durumda görüşülecek ben birkaç günde bir arıyorum öğleden sonrada arayan arkadaş olursa sevinirim il dahili 102-103 ararsanız iyi olur.Sonuçlarıda buraya yazalım
hipopotam' Alıntı:inşalah görevlendirmeler olurda rahatlarısturkishromeo' Alıntı:Arkadaşlar Kenan beyle görüştüm bugün il meb de toplantı var büyük ihtimal bizim durumda görüşülecek ben birkaç günde bir arıyorum öğleden sonrada arayan arkadaş olursa sevinirim il dahili 102-103 ararsanız iyi olur.Sonuçlarıda buraya yazalım
turkishromeo' Alıntı:Arkadaşlar Kenan beyle görüştüm bugün il meb de toplantı var büyük ihtimal bizim durumda görüşülecek ben birkaç günde bir arıyorum öğleden sonrada arayan arkadaş olursa sevinirim il dahili 102-103 ararsanız iyi olur.Sonuçlarıda buraya yazalım
ben gelmek isterdim ama bizze gereksiz yatarak ek ders alan bölüm muamelesi yapınca açtım ağzımı yumdum gözümü aynı kişiye denk gelmiyim ben. birbirimize girebilriz.turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bu işi başkasına bırakmayalım yarın 3-5 kişi gidip konuşalım ben körfezdeyim konuya hakim birkaç arkadaş olsa iyi olur gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazsın bir saat belirleyip buluşalım.
başka okullarda ek ders ayarlayacam durum netleşmediği için bekliyoruz