mert_aylan' Alıntı:artık kayayı yedim heralde formatörlük yüzünden, rüyamda işkur binasına gitmişim ek ders aramaya orada film izletiyorlardı sonra öğlen yemeği de çıktı yemek yerken rüya biti :roll:
hipopotam' Alıntı:ben gelmek isterdim ama bizze gereksiz yatarak ek ders alan bölüm muamelesi yapınca açtım ağzımı yumdum gözümü aynı kişiye denk gelmiyim ben. birbirimize girebilriz.turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bu işi başkasına bırakmayalım yarın 3-5 kişi gidip konuşalım ben körfezdeyim konuya hakim birkaç arkadaş olsa iyi olur gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazsın bir saat belirleyip buluşalım.
başka okullarda ek ders ayarlayacam durum netleşmediği için bekliyoruz
turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bugün müdürüm Muhlis beyle görüşmüş görevlendirmeler olacak cevabını almış Kenan bey ilede görüştüm 1bir kaç gün içerisinde yazıyı okullara gönderecekler hayırlı olur inşallaqh
inş hocam...turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bugün müdürüm Muhlis beyle görüşmüş görevlendirmeler olacak cevabını almış Kenan bey ilede görüştüm 1bir kaç gün içerisinde yazıyı okullara gönderecekler hayırlı olur inşallaqh
Ercüment Bey okul müdürümüz.gececi' Alıntı:Ali sizin okul müdürü kimdi, eskilerden mi?
turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bugün müdürüm Muhlis beyle görüşmüş görevlendirmeler olacak cevabını almış Kenan bey ilede görüştüm 1bir kaç gün içerisinde yazıyı okullara gönderecekler hayırlı olur inşallaqh
Hocam Kenan beyin Muhsin Beyle görüşmesini bekliyoruz.Bugün Kenan bele görüşemedim yilk3r' Alıntı:turkishromeo' Alıntı:arkadaşlar bugün müdürüm Muhlis beyle görüşmüş görevlendirmeler olacak cevabını almış Kenan bey ilede görüştüm 1bir kaç gün içerisinde yazıyı okullara gönderecekler hayırlı olur inşallaqh
Bu konu ile ilgili gelişme yok mu?