Re: Kocaeli Formatörlük
Onay gelmesi sıkıntıyı sadece öteleyecek. Bugun ya da yarın muhtemelen basvuru yazısı gelir ekim ayı için onay alınır diye dusunuyorum.
Ama aralıkta yine aynı forum konusunda aynı muhabbetler doner, onay gelmezse bana bir iş yaptıramazlar, yok baska okula maaş karşılığı için gidiyorum gitmiyorum a sendikasıyla gorustum b sendikasıyla gorustum, aldığım duyuma göre kadro verilecekmiş, bilişim rehberliği kadrosu verilecekmiş biz tamirci miyiz bu böyle gider, ölümü gösterip formatörlüğe razı ederler.
Olması gereken kanımca sudur. içinin dolu olduğu, türkçe kadar matematik kadar zorunlu ve ihtiyac olan ve Bilişim teknolojileri adı altında sadece bilgisayar değil diğer telefon fotoğraf mak mac cihaz android vb farklı yazlım ve donanımları da kapsayan ve bu dersi aldıktan sonrada isteğe gore secmeli diğer bilgisayar derslerininde aalınabildiği, bunun dısında bilişim rehberliği adı altında eğitim de teknoloji rehberliği ya danışmanlığı gibi bugunku formatorluğun değerlendirilmiş gorev tanımının yapılmıs bir yapıya donusmesi, tamircilik konusundada İlçe memlerde bilgisayar teknisyenlerinin çalıştırılıp meslek liseleriyle işbirliği halinde tüm okulların donanım ve yazılım alt yapılarının düzenli bakım onarımı gibi çalışmalar uygun olacaktır.