semrabelen
Site Gezgini
şimdi baktımda değişmiş idarecisi pardon hocam eskisi pek hoşgörülşü değildi
Hangi okuldasın akyildiz41 ?akyildiz41' Alıntı:bende sakarya merkezdeyim. bıktkm artık gidip gelmekten. yer açılırsa çok iyi olacak.
Elektroniğe mi geçeceksin teksen?teksen' Alıntı:bi yer de benden!
alan değişikliği yapmayı düşünüyorum.
bilginize!
evet hocam,yigido03' Alıntı:Elektroniğe mi geçeceksin teksen?teksen' Alıntı:bi yer de benden!
bilginize!
Ben de bilişmden elektroniğe geçtim.Dünyayı bi kez daha keşfettimteksen' Alıntı:evet hocam,yigido03' Alıntı:Elektroniğe mi geçeceksin teksen?teksen' Alıntı:bi yer de benden!
bilginize!
iyi bi yer açılırsa eğer büyük ihtimal!
yigido03' Alıntı:Hangi okuldasın akyildiz41 ?akyildiz41' Alıntı:bende sakarya merkezdeyim. bıktkm artık gidip gelmekten. yer açılırsa çok iyi olacak.
Ben geçen sene bilişim branşındaydım.İl dışılarda Kocaeli listede bile yoktu.Elektronik açığı vardı.Şimdi branşım Elektronik.İnşallah bilişim açılır. (sizin için)
hocam,yigido03' Alıntı:Ben de bilişmden elektroniğe geçtim.Dünyayı bi kez daha keşfettimteksen' Alıntı:evet hocam,yigido03' Alıntı:Elektroniğe mi geçeceksin teksen?teksen' Alıntı:bi yer de benden!
bilginize!
Kendime nasıl geldim anlatamam.Memnun olacağından eminim...Bende il dışında bahçecik emlye gelmeye çalışacağım...
teksen' Alıntı:hocam,yigido03' Alıntı:Ben de bilişmden elektroniğe geçtim.Dünyayı bi kez daha keşfettimteksen' Alıntı:evet hocam,yigido03' Alıntı:Elektroniğe mi geçeceksin teksen?teksen' Alıntı:bi yer de benden!
bilginize!
Kendime nasıl geldim anlatamam.Memnun olacağından eminim...Bende il dışında bahçecik emlye gelmeye çalışacağım...
"keşke daha önce geçseymişim!" mi dediniz,
ben kararsızlık yaşıyorum bu konuda.
elektronikte her şeye yeniden başlayacam gibi geliyor.
sonuçta bilgisayar olarak bi birikim yaptım,
kendime göre tecrübeler edindim.
kurslara, seminerlere gittim. az çok kendimi geliştirdim.
ONlar sana artı özellik katacak inan ki.Hem elektronik hemde iyi bir bilişimci olacaksın...
Daha önceden dediğim gibi keşke daha önce geçseymişim.
HAaaa bu arada biraz modülleri gözgezdireceksin ama hepsi o kadar.HEmen hatırlayacaksın.Zaten lise elektroniğini hatırlaman ne kadar sürebilir ki Selamlar-saygılar...
bütün bunlar boşa gidecek gibi geliyor.
bi de bu beni düşündürüyor.
ama dediğim gibi iyi bi yer açılırsa alan değişikliği yapacam büyük ihtimalle.