LCD PANO (Okullar için Dijital Pano Uygulaması)

Kodla Büyü
Hocam elleriniz dert görmesin. Bence her okulun girişinde olması gereken uygulama. Bazı arkadaşlarında dediği gibi ek modül kullanımı güzel olmuş benim en çok işime yarayacak olay ise nöbet bölümündeki özel modül gibi ders programlarının olduğu sayfaya nasıl özel modül ekleyebiliriz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar bu seneki aşırı yoğunluğum (okul, yüksek lisans, müh. tamamlama vs.) sebebiyle fazla ilgilenemiyorum. kapanma sorunu için farklı metotlar denemekteyim. tamamlanınca yeni sürümü yayınlayacağım. anlayışınız için teşekkürler..

Teşekkürlerimi zaten daha önceden belirtmiştim. Benim tavsiyem nöbet yeri değişen okullar için her pazartesi güncelleme yapmak gerekiyor. Aylık nöbet listesi oluşturabileceğimiz ve kendiliğinden değişen nöbet yeri uygulaması acaba mümkün mü?

bahhele' Alıntı:
elrond' Alıntı:
buradan indir hocam...ftp://ftp.americansys.com/aezs12a.exe
pişman olmazsın...süper program.üstelik ücretsiz...yalnız panoda sunu yap..hava durumunun api sini iptal et...bana uyarı geldi çok fazla kullandığım konusunda wunderground dan...msjı bulamadım simdi bulursam atarım

bu neyle alakalı?
lcd panonun kapanma sorunu var hocam...bu programda otomatik olarak lcd panoyu senin belirlediğin sürelerde tekrar calıstırıyor...ben bu şekilde çözdüm sorunu...30 dk ya ayarladım...zaten o aralar mutlaka kapanıyor..sonra tekrar başlıyor

Hocam ellerinize sağlık çok işe yarar bir program, ama benim bir sorunum var ders saati sayısı yetmiyor arttırmam mümkün mü acaba? okulumda hem ikili öğretim hemde tekli öğretim olduğundan tekli öğretimde daha fazla ders saati sayısına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

hocam özel bölüme geri sayım saati koyamk istiyorum teog sınavına su kadar kaldı diye kodları siteden alıp yapıştırıyorum boş çıkıyor.bir bilginiz varmı? :(

cahraz' Alıntı:
hocam özel bölüme geri sayım saati koyamk istiyorum teog sınavına su kadar kaldı diye kodları siteden alıp yapıştırıyorum boş çıkıyor.bir bilginiz varmı? :(
hocam chrome uygulamalarında birçok kısıtlama mevcuttur ve bazı işlevler devre dışıdır. bahsettiğiniz kodlar bu işlevleri içeriyorsa çalışmayabilir: https://developer.chrome.com/apps/app_deprecated

Parhelion' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
hocam chrome uygulamalarında birçok kısıtlama mevcuttur ve bazı işlevler devre dışıdır. bahsettiğiniz kodlar bu işlevleri içeriyorsa çalışmayabilir: https://developer.chrome.com/apps/app_deprecated
hocam keşke link aktif olsaydı.:)özel bölüme linkle yönlendirirdik,geri sayım sayacı çalışırdı elinize sağlık

Parhelion hocam.Uygulama belli bir süre çalıştıktan sonra kapanıyor.hiçbir ekleme yapmadım.indirip çalıştırdım.

Görüntü lcd ekrana sığmıyor.Sağ taraftaki hava durumu ve haberlerin bir kısmı görünmüyor.Bir de haberler kısmını kaldırmamız mümkün mü?

aslında yapan arkadaş istekler dahilinde bunu biraz daha geliştirse gerçekten harika bir çalışma ....

Hocam harikasınız. Değerini bilen okullar için gerçekten büyük bir hizmet.

Nacizane önerim olacak; altta kayan yazıyı farklı bir formatta yapabiliriz. özel modül gibi düzenleme yapılabilir ve belirli bir süre ekranda kaldıktan sonra diğer maddeye geçen, kayan yazı değilde alttan çıkan yazı şeklinde bir modül yapılabilirse daha hoş olur inancındayım. Birde orta ana ekran daha büyük yapılabilir belki. Bunun için alttaki kısım gerekirse biraz küçültebilinir.

Fakat ellerinize, emeğinize, zihninize, bilginize sağlık...

Selamlar

Öncelikle ellerinize sağlık demek istiyorum. HArika bir çalışma olmuş...

2 şeyi yapamadık;

1. Özel Menu kısmında örneğin tarihte bugün gibi bir html kodu giriyoruz ancak kod çalışmıyor... Kod ekleme kısmı da var görünüyor ordan ekliyoruz ancak çalışmıyor boş ekran çıkıyor.

2. Hava durumu için API key oluşturmayı başardık. Girdiğimiz API için hava durumunu vermiyor sürekli olarak arama yapıyormuş gibi meşgul halkası dönüyor. Ayarlar kısmında bölge adını hangi formatta giriyoruz acaba? "Sanliurfa, Türkiye" şeklinde mi acaba?

Cevaplarınızı merakla beklyorum. uygulamayı pazartesi başatacağım okulda...

sserket' Alıntı:
Selamlar

Öncelikle ellerinize sağlık demek istiyorum. HArika bir çalışma olmuş...

2 şeyi yapamadık;

1. Özel Menu kısmında örneğin tarihte bugün gibi bir html kodu giriyoruz ancak kod çalışmıyor... Kod ekleme kısmı da var görünüyor ordan ekliyoruz ancak çalışmıyor boş ekran çıkıyor.

2. Hava durumu için API key oluşturmayı başardık. Girdiğimiz API için hava durumunu vermiyor sürekli olarak arama yapıyormuş gibi meşgul halkası dönüyor. Ayarlar kısmında bölge adını hangi formatta giriyoruz acaba? "Sanliurfa, Türkiye" şeklinde mi acaba?

Cevaplarınızı merakla beklyorum. uygulamayı pazartesi başatacağım okulda...
panonun kapanma sorunu olduğunu bilerek başlat hocam sistemi. 20 dk bir kapanıyor çünkü program

Geri