Üşenmem yazarım derseniz, deneyebilirsiniz.Şu an sonuç ekranında güvenlik kodu eklenmiş. Bu şekilde toplu sonuç alınabilir mi?
Üşenmem yazarım derseniz, deneyebilirsiniz.Şu an sonuç ekranında güvenlik kodu eklenmiş. Bu şekilde toplu sonuç alınabilir mi?
Bende de ofis 2016 vardi calismadi, ofis365 de denedim çalıştıofis 2016. çalışmadı. Başka birine yolladım. Onda çalıştı.
hocam iyi günler. bu çalışmanın koruma şifresini paylaşabilir misiniz acabaexceldeki acıklamaları yaparsanız sorun çıkmaz (windows 10 pro office 2016da çalıştı)
TOPLU SONUÇLAR İÇİNDİR
Hocam elinize sağlık. Okulumuz çok kalabalık olmadığından elle girerek sınav sonuçlarını aldık. Şimdi de yerleştirme sonuçları isteniyor işin o kısmında tıkandık maalesef. Şöyle bir dosyaya ulaştım ama çalıştıramadım maalesef.Üşenmem yazarım derseniz, deneyebilirsiniz.
Dosyanın kime ait olduğunu bilmiyorum, arşivimde vardı, güvenlik kodu gelmeden bu dosya ile yerleştirme sonuçlarını almıştım. Güvenlik kodu gelinde dosyada değişiklik yapıp güvenlik koduna uygun hale getirdim.Hocam elinize sağlık. Okulumuz çok kalabalık olmadığından elle girerek sınav sonuçlarını aldık. Şimdi de yerleştirme sonuçları isteniyor işin o kısmında tıkandık maalesef. Şöyle bir dosyaya ulaştım ama çalıştıramadım maalesef.
Bende sadece tarayıcı açılıyor ve öylece kalıyor...Dosyanın kime ait olduğunu bilmiyorum, arşivimde vardı, güvenlik kodu gelmeden bu dosya ile yerleştirme sonuçlarını almıştım. Güvenlik kodu gelinde dosyada değişiklik yapıp güvenlik koduna uygun hale getirdim.
T.C ve doğum tarihi otomatik giriliyor, güvenli kodunu manuel giriyorsunuz, dosyada da açıklama mevcut.
LGS Yerleştirme Sonuçlarını Toplu Listeleme-Güvenlik Kodlu+1. Nakil Sonuçları - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır...
V2 yazan dosya ile güvenlik kodunun çıkmama sorununa çözüm getirdim, Ofis 2013 ve üzeri bir versiyonwww.hafizoglu.net
Ofis 2016 sürümünde calismiyorbende de sadece tarayıcı açılıp kalıyor
windows 7 + ofis 2010 + internet explorer 11 de sorunsuz çalışıyor. Kodu el ile giriyorsunuz.Bende sadece tarayıcı açılıyor ve öylece kalıyor...
office 365 + win 10 çalıştı hocam. Güvenlik kodunu manuel grerek toplu yerleştirme sonuçlarını aldım. Emeğiniz için teşekkür ederim.Dosyanın kime ait olduğunu bilmiyorum, arşivimde vardı, güvenlik kodu gelmeden bu dosya ile yerleştirme sonuçlarını almıştım. Güvenlik kodu gelinde dosyada değişiklik yapıp güvenlik koduna uygun hale getirdim.
T.C ve doğum tarihi otomatik giriliyor, güvenli kodunu manuel giriyorsunuz, dosyada da açıklama mevcut.
LGS Yerleştirme Sonuçlarını Toplu Listeleme-Güvenlik Kodlu+1. Nakil Sonuçları - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır...
V2 yazan dosya ile güvenlik kodunun çıkmama sorununa çözüm getirdim, Ofis 2013 ve üzeri bir versiyonwww.hafizoglu.net
Geçen yıl yukarıdaki programları denemiştim ama çalışmamıştı. Bu yıl sıkıntı çıkarmayacak bir program arıyorum.
Paylaştığım dosya gayet sağlıklı çalışmıştı Hocam. Ofis sürümünüzle alakalı bir sıkıntı çıkmış olabilir. Mümkünse ofis 365 yada 2016 üzeri bir sürüm ile işlem yapmayı deneyin.Dosyanın kime ait olduğunu bilmiyorum, arşivimde vardı, güvenlik kodu gelmeden bu dosya ile yerleştirme sonuçlarını almıştım. Güvenlik kodu gelinde dosyada değişiklik yapıp güvenlik koduna uygun hale getirdim.
doğum tarihlerini topluca nasıl alıyoruz? elinize sağlık çalıştı.Hafızoğlu hocamınki üzerinde biraz değişiklik ile sonuçları çektim. Fakat Puanlar virgül sorunu nedeniyle tam çıkmamakla birlikte yüzdelik dilim doğru çalışıyor.
Başlata basmadan önce internet explorerda sonuç sorgu sayfasını açıp başlata basınca çalıştı bende.
öğrenci işlemleri, nufüs bilgileri raporlardoğum tarihlerini topluca nasıl alıyoruz?
Öyle bir rapor çıkmadı hocam.öğrenci işlemleri, nufüs bilgileri raporlar