Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mühendislik sınavı için Ankara'ya 1 gün önceden gitmeyi düşünüyorum. Ankara'lı hocalarımdan yardım istiyorum. Bu okula yakın bir öğretmen evi vs. var mı bir günlük konaklayabileceğim? Şimdiden teşekkürler

BALGAT TEK. VE END.MES.LİS.
CEVİZLİDERE CAD.NO:13 YUKARI ÖVEÇLER
BALGAT

oraya en yakın öğretmenevi başkent öğretmenevidir. öğretmenevinden okula yaklaşık 20 dk da dolmuş ile gidersin. fakat okula yakın oteller de vardır. 5,4 yıldızlı

otdü fizik bölümü ile gazi hukuk fakültesi beşevler arası uzak mı arkadaşlar? bilenler cevaplayabilir mi? ulaşım nasıl olacak?
araba ile gitmeyi düşünüyoruz Ankaraya. arabamı yoksa otobüs mü daha iyi olu?r ulaşım nasıl oralarda? bilenlerden yardım lütfen...

arası uzak değil.

eğer otobüsle gelirseniz
Gazi Hukuk taki arkadaş için Terminalde in, metroya bin, beşevlerde in. Takriben 10dk sürer. bukadar.
Odtü ana girişi eskişehir yolunda. Terminalde in. terminal dışına çık (Konya istikametine çık) eskişehir yolundan ODTÜ önünden geçen dolmuşlara bin. ODTÜ girişinde in. Giriş ile fakülte arası uzak olabilir takriben terminal de indikten sonra toplam 30-35 dk sürer

Araba ile gelirsen

Eskişehr veya Konya tarafından gelirseniz Önce ODTÜ ye uğra sonra BEŞEVLERE git. Arabayla arası 10 dk.
Diğer yerlerden gelirseniz Önce Beşevler Sonra Odtü.

Benim de ;
MAMAK TUZLUÇAYIR ANADOLU LİSESİ
TIP FAK. CAD. 3 YOL AĞZI NO : 152 TUZLUÇAYIR
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

Ankara'yı da AŞTİ'den başka bilmiyorum :), nereye giderim, nerede kalırım .... Şu sınavı niye tek ilde yaparlar ki?

mamak imam hatip lisesinde sınava gireceğim sabah 8:50 de trenden insem sınava yetişebilirmiyim.
tren garı ile okul arası mapsde turgut özal bulvarından 15 dk diyor. taksiyle gitsem trafik olur mu yetişebilirmiyim.

joombal' Alıntı:
arası uzak değil.

eğer otobüsle gelirseniz
Gazi Hukuk taki arkadaş için Terminalde in, metroya bin, beşevlerde in. Takriben 10dk sürer. bukadar.
Odtü ana girişi eskişehir yolunda. Terminalde in. terminal dışına çık (Konya istikametine çık) eskişehir yolundan ODTÜ önünden geçen dolmuşlara bin. ODTÜ girişinde in. Giriş ile fakülte arası uzak olabilir takriben terminal de indikten sonra toplam 30-35 dk sürer

Araba ile gelirsen

Eskişehr veya Konya tarafından gelirseniz Önce ODTÜ ye uğra sonra BEŞEVLERE git. Arabayla arası 10 dk.
Diğer yerlerden gelirseniz Önce Beşevler Sonra Odtü.
çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol...

arkadaşlar G.Ü.İKT.VE.İDR.BİL.FAK. A
A BLOK BEŞEVLER
BEŞEVLER sınava gireceim yer burası otogardan en kısa ve kolay nasıl ulaşabilirim. ankarayı bilen arkadaslar yardımcı olurmusunuz?

mutlu112' Alıntı:
A BLOK BEŞEVLER
BEŞEVLER sınava gireceim yer burası otogardan en kısa ve kolay nasıl ulaşabilirim. ankarayı bilen arkadaslar yardımcı olurmusunuz?

otogardan çıkınca dolmuşa binerseniz 2-3 dk, yürürseniz yaklaşık 10-15 dk sürer

çankaya ziraat mühendisleri ortaokulu . hayırlısı herkese .

harita

kamu konuk evleri yada kalınabilecek resmi kurum varmı civarda arkadaşlar .

aktasankara' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
A BLOK BEŞEVLER

dolmuŞa GEREK YOK ANKARAY A BININ BEŞEVLER DURAĞINDA İNİN ÖNÜNE ÇIKARSINIZ

ali135' Alıntı:
mamak imam hatip lisesinde sınava gireceğim sabah 8:50 de trenden insem sınava yetişebilirmiyim.
tren garı ile okul arası mapsde turgut özal bulvarından 15 dk diyor. taksiyle gitsem trafik olur mu yetişebilirmiyim.
coderfree' Alıntı:
Benim de ;
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

Ankara'yı da AŞTİ'den başka bilmiyorum :), nereye giderim, nerede kalırım .... Şu sınavı niye tek ilde yaparlar ki?
bilgisayarogrt' Alıntı:
Arkadaşlar tren garından Mamak-29 Ekim ortaokuluna nasıl gidilir ne kadar sürede ulaşılır sabah geleceğim.
coderfree' Alıntı:
Benim de ;
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

MAMAK GARDAN TAKSIYLE 15 DAKKA FELAN SURER TRAFIK OLSA 25 DAKIKA

bilgisayarogrt' Alıntı:
Arkadaşlar tren garından Mamak-29 Ekim ortaokuluna nasıl gidilir ne kadar sürede ulaşılır sabah geleceğim.
hocaamm tren garından gençlik parkına doğru çık orda a.paşa(abidinpaşa) dolmuşlarına bin yada gardan çıkıp gençlik parkına doğru düz yürü ordan ege mah. otobüslerine de binsen önünden geçer hocam. süresi yakaşık yarım saat sürer.
coderfree' Alıntı:
Benim de ;
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

sizde aşti de ya taksiye bineceksiniz yada ankaraya binip dikimevinde inip ordan a.paşa dolmuşlarına bineceksiniz. yada ankarraydan dikimevinde inip ege mah otobüslerine bineceksiniz hocam

DR.BİNNAZ RIDVAN EGE ANDOLU LİS.
OĞUZLAR MH. OSMANLI CD. 33.SOK. BALGAT
BALGAT

1 Gün Önceden gelmek istiyorum nerede kalabilirim

yusuf0686' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
A BLOK BEŞEVLER

dolmuŞa GEREK YOK ANKARAY A BININ BEŞEVLER DURAĞINDA İNİN ÖNÜNE ÇIKARSINIZ
tsk ederim arkdaslar

ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN

bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.

h.habib' Alıntı:
ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN

bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.

Optimum AVM'yi geçince Aile Yaşam Merkezinin karşısındaki durakta inip takribi 400 metre kadar yürümeyle rahatça varırsınız. Ulus, Opera veya Kızılay Güvenparktan geçen Fatih otobüsleri bu duraktan geçer.

sonsuzartibir' Alıntı:
DR.BİNNAZ RIDVAN EGE ANDOLU LİS.
OĞUZLAR MH. OSMANLI CD. 33.SOK. BALGAT
BALGAT

1 Gün Önceden gelmek istiyorum nerede kalabilirim

Başkent Öğretmenevine 4-5 KM mesafede bu okul. Hiç uğraşmayıp taksiyle gidin derim.

mutlu112' Alıntı:
A BLOK BEŞEVLER

Bende orada gireceğim sınava , hangi ilden gidiyorsunuz hocam...Ben kocaelindeyim...

bu arada öğretmen evınde kalmayı düşünenler yerlerini şimdiden ayırtsın her zaman sıkıntı oluyo ankara öğretmen evi

MUSA ERDEM ANADOLU LİSESİ
CEVİZLİDERE CADDESİ NO:98
ÖVEÇLER

Başkent öğretmen evinden bu okula ve aşti den öğretmen evine nasıl gidebilirim? Yakın mesafeler de mi buralar birbirine?

Geri