Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü
G. Ü. FEN-EDB. DERSLİK BLOKLARI
TEKNİKOKULLAR-BEŞEVLER
BEŞEVLER

Bilenler bir yardımcı olabilirmi bu sınav yeri fen edebiyatta mı yoksa nerde hangi kampüste

okanbaris' Alıntı:
G. Ü. FEN-EDB. DERSLİK BLOKLARI
TEKNİKOKULLAR-BEŞEVLER
BEŞEVLER

Bilenler bir yardımcı olabilirmi bu sınav yeri fen edebiyatta mı yoksa nerde hangi kampüste

bildiğim kadarıyla kampüste. konya yolu üzerinde sabancı kız yurdunun arkasında

Sınav Yeri: Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu Şenlik Mah. Buket Sk. Keçiören..
Arkadaşlar buraya otobüsle gidecek olsam bineceğim otobüs hakkında bilgi verebilir misiniz? Ya da taksi/metro var mı?

yataylimit' Alıntı:
ugunes' Alıntı:
Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış :(

Oraya Fatih otobüsleri gider. Aşti'den Ankaray ile Kızılay'a geçip Güvenparkın üstünden Fatih otobüslerine (beyaz midibüsler) binin. Eski Adliye durağında inip 300 metre yukarı yürüyün.
çok teşekkürler.iki kişiye yardımcı oldunuz.sınavda başarılar dilerim

mugemmel' Alıntı:
h.habib' Alıntı:
ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN

bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.

Hocam ben okulu aradım. Batıkente kadar metro ile gelip Batıkentten de otobüsle eryamana geçebilirsiniz dediler. otobüs okulun yakınından geçiyormuş. Migros durağında inecekmisiz.
Ben de bu okulda gözetmen olarak görevlendirildim.

mugemmel' Alıntı:
arkadaşlar herşey iyi hoş da sonuçta biz şehir dışından gidiyoruz. Sınava girerken cep telefonu, para falan götüremiyoruz. onlar ne olacak emanete bırakabileceğimiz yer bulabilecek miyiz :(

parhelion hocamız kantincinin emanet aldığını yazmış, heralde öle bişi olur aksi takdirde, kendine kantinci süsü veren bir şahıs voliyi vurur :)

dengem' Alıntı:
Arkadaşlar buraya otobüsle gidecek olsam bineceğim otobüs hakkında bilgi verebilir misiniz? Ya da taksi/metro var mı?

http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx#

EGO nun şehir içi ulaşım sistemini kullanabilirsin. Sizin için Kızılaydan baktım, hat numaraları aşağıda
Biniş noktana göre alternatifler bulabilirsiniz. Buradan kalkış noktalarını ve saatlerini görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• EGO.JPG
    EGO.JPG
    124.8 KB · Görüntüleme: 1,088
mugemmel' Alıntı:
h.habib' Alıntı:
ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN

bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.

Hocam ben okulu aradım. Batıkente kadar metro ile gelip Batıkentten de otobüsle eryamana geçebilirsiniz dediler. otobüs okulun yakınından geçiyormuş. Migros durağında inecekmisiz.

Hocam o otobüs biraz nadir geliyor, riske atmayın derim.

niyatovic' Alıntı:
ben de şansızlardanım Sincan Özkent Akbilek Ortaokulu, nasıl giderim bilemiyorum tren durağına da uzak galiba...

Siz daha şanslısınız; Aştinin hemen önünden geçen Sincan dolmuşları okulun yakınından geçiyor. Vatan Caddesindeki Alnıaçıklar markette ineceksiniz, hemen arkasında.

ugunes' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
ugunes' Alıntı:
Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış :(

Oraya Fatih otobüsleri gider. Aşti'den Ankaray ile Kızılay'a geçip Güvenparkın üstünden Fatih otobüslerine (beyaz midibüsler) binin. Eski Adliye durağında inip 300 metre yukarı yürüyün.
çok teşekkürler.iki kişiye yardımcı oldunuz.sınavda başarılar dilerim

Rica ederim. Başarılar.

gok2han' Alıntı:
dengem' Alıntı:

http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx#

EGO nun şehir içi ulaşım sistemini kullanabilirsin. Sizin için Kızılaydan baktım, hat numaraları aşağıda
Biniş noktana göre alternatifler bulabilirsiniz.
ALLAH RAZI OLSUN ÖĞRETMENİM. SAĞOLUN..

dengem' Alıntı:

Aştiden metroyla Kızılay'a geçin. Zafer Çarşsının karşısındaki Keçiören duraklarından Kızlarpınarı Caddesinden geçen herhangi bir Keçiören otobüsüne binip Fatih Stadında indirmesini söyleyin. Karşıya geçip caminin yanındaki sokağa girip ikinci sağa dönün.

yataylimit' Alıntı:
niyatovic' Alıntı:
ben de şansızlardanım Sincan Özkent Akbilek Ortaokulu, nasıl giderim bilemiyorum tren durağına da uzak galiba...

Siz daha şanslısınız; Aştinin hemen önünden geçen Sincan dolmuşları okulun yakınından geçiyor. Vatan Caddesindeki Alnıaçıklar markette ineceksiniz, hemen arkasında.
çok teşekürler hocam allah razı olsun...

sağolasın yataylimit öğretmenim... Allah razı olsun. Kızılay'a gitmeden Keçiören minibüse binip gidebilirsin diyen de oldu. Keçiören Şose mi ne öyle bir şey dediler..

Akşemsettin Ortaokulu İlker Mah. 1.Cad. DİKMEN
Başkent Öğretmenevinden buraya nasıl gideceğiz arkadaşlar :?:

KEÇİÖREN 23 NİSAN ORTAOKULU B BLOK
BADEMLİK MAH.ANAVATAN CAD.NO:53 HACIKADIN KEÇİÖREN
DUTLUK benim de burası arkadaşlar Ankarayı hiç bilmiyorum nasıl gidecem?

desirefox' Alıntı:
ALTINDAĞ ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ ALTINAY CAD. NO:70 SİTELER. Arkadaşlar nasıl giderim bu okula . teşekkürler şimdiden
Hocam nereden bineceksin ben üniversitede oralarda kaldım biliyorum biraz ters bir yerdedir.

KEÇİÖREN UYGUR ORTAOKULU

ankaralı olan arkadaşlar keçiörene metro var mı internette yapımına başlanmış galiba ama çalışmaya başladımı bilgisi olan.....

kerkesi bir yere avurmuş adamlar adam akıllı 1-2 üniversiteye toplayabilirlerdi hatta bir kaç bölge yapılabilirdi istanbul-ankara-adana gibi ama saki kimse sınava girmesin diye işi zorlaştıkça zorlaşırmışlar

Sincanı bilen arkadaşlar Google maps kafamı karıştırdı. Yardım lütfen.
SİNCAN IMKB TIC.MES. LİSESİ
OSMANLI MAH. AHİMESUD BULVARI SELEN SOK.
SINCAN
bu osym nin adresi
Google mapste 2 tane aynı isimde ticaret lisesi çıkıyor teki sincan endüstri mesleğin hemen yanında diğeri sincan 100 yataklı devlet hastanesinin yanında hangisi doğru.
Ayrıca sincanda kalabileceğim uygun otel vs.. hakkında bilginiz var mı? Yada ankara garından sincana nasıl gidilir?

Balgat eml ye astiden nasil gidilir ve kac dakikada yetisirim. Sabah 8 de orda olsam sinava yetisirmiyim

Arkadaşlar Merhaba,
İL GENEL MECLİSİ ORTAOKULU (Sokullu Mehmet Paşa Cad. Harbiye M.Nakıl S.N.15 Dikmen) na nasıl gidebilirim. Mümkünse kızılaydan....

rumuz19' Alıntı:
Sincanı bilen arkadaşlar Google maps kafamı karıştırdı. Yardım lütfen.
SİNCAN IMKB TIC.MES. LİSESİ
OSMANLI MAH. AHİMESUD BULVARI SELEN SOK.
SINCAN
bu osym nin adresi
Google mapste 2 tane aynı isimde ticaret lisesi çıkıyor teki sincan endüstri mesleğin hemen yanında diğeri sincan 100 yataklı devlet hastanesinin yanında hangisi doğru.
Ayrıca sincanda kalabileceğim uygun otel vs.. hakkında bilginiz var mı? Yada ankara garından sincana nasıl gidilir?

Sizinki hastanenin yanındaki okul hocam. Gardan ulaşım çok rahat. Garın hemen ilerisindeki 19 Mayıs Spor Salonunun önündeki Sincan duraklarına gidip 12. Caddeden geçen bir Sincan aracına binin (çoğu geçer). Hastanede inin.

Geri