mamak çıktı banada keçiörende kalacam
okanbaris' Alıntı:G. Ü. FEN-EDB. DERSLİK BLOKLARI
TEKNİKOKULLAR-BEŞEVLER
BEŞEVLER
Bilenler bir yardımcı olabilirmi bu sınav yeri fen edebiyatta mı yoksa nerde hangi kampüste
çok teşekkürler.iki kişiye yardımcı oldunuz.sınavda başarılar dilerimyataylimit' Alıntı:ugunes' Alıntı:Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış
Oraya Fatih otobüsleri gider. Aşti'den Ankaray ile Kızılay'a geçip Güvenparkın üstünden Fatih otobüslerine (beyaz midibüsler) binin. Eski Adliye durağında inip 300 metre yukarı yürüyün.
Ben de bu okulda gözetmen olarak görevlendirildim.mugemmel' Alıntı:h.habib' Alıntı:ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN
bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.
Hocam ben okulu aradım. Batıkente kadar metro ile gelip Batıkentten de otobüsle eryamana geçebilirsiniz dediler. otobüs okulun yakınından geçiyormuş. Migros durağında inecekmisiz.
mugemmel' Alıntı:arkadaşlar herşey iyi hoş da sonuçta biz şehir dışından gidiyoruz. Sınava girerken cep telefonu, para falan götüremiyoruz. onlar ne olacak emanete bırakabileceğimiz yer bulabilecek miyiz
dengem' Alıntı:Sınav Yeri: Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu Şenlik Mah. Buket Sk. Keçiören..
Arkadaşlar buraya otobüsle gidecek olsam bineceğim otobüs hakkında bilgi verebilir misiniz? Ya da taksi/metro var mı?
mugemmel' Alıntı:h.habib' Alıntı:ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN
bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.
Hocam ben okulu aradım. Batıkente kadar metro ile gelip Batıkentten de otobüsle eryamana geçebilirsiniz dediler. otobüs okulun yakınından geçiyormuş. Migros durağında inecekmisiz.
niyatovic' Alıntı:ben de şansızlardanım Sincan Özkent Akbilek Ortaokulu, nasıl giderim bilemiyorum tren durağına da uzak galiba...
ugunes' Alıntı:çok teşekkürler.iki kişiye yardımcı oldunuz.sınavda başarılar dilerimyataylimit' Alıntı:ugunes' Alıntı:Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış
Oraya Fatih otobüsleri gider. Aşti'den Ankaray ile Kızılay'a geçip Güvenparkın üstünden Fatih otobüslerine (beyaz midibüsler) binin. Eski Adliye durağında inip 300 metre yukarı yürüyün.
ALLAH RAZI OLSUN ÖĞRETMENİM. SAĞOLUN..gok2han' Alıntı:dengem' Alıntı:Sınav Yeri: Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu Şenlik Mah. Buket Sk. Keçiören..
Arkadaşlar buraya otobüsle gidecek olsam bineceğim otobüs hakkında bilgi verebilir misiniz? Ya da taksi/metro var mı?
http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx#
EGO nun şehir içi ulaşım sistemini kullanabilirsin. Sizin için Kızılaydan baktım, hat numaraları aşağıda
Biniş noktana göre alternatifler bulabilirsiniz.
dengem' Alıntı:Sınav Yeri: Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu Şenlik Mah. Buket Sk. Keçiören..
çok teşekürler hocam allah razı olsun...yataylimit' Alıntı:niyatovic' Alıntı:ben de şansızlardanım Sincan Özkent Akbilek Ortaokulu, nasıl giderim bilemiyorum tren durağına da uzak galiba...
Siz daha şanslısınız; Aştinin hemen önünden geçen Sincan dolmuşları okulun yakınından geçiyor. Vatan Caddesindeki Alnıaçıklar markette ineceksiniz, hemen arkasında.
merhaba,gulsah234' Alıntı:hocam sizinle aynı okuldayız.ugunes' Alıntı:Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış
brkhn' Alıntı:akcayweb' Alıntı:Metin Oktay Ortaokulu
iNCESU / ÇANKAYA
http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx
381 TÜRKÖZÜ-KIZILAY-SIHHİYE-ULUS
Bu otobüs tam olarak okulun önünden geçiyor. Binebileceğin yerler Kızılay Çankaya Belediyesi Önü; Sıhıye Köprüsü üstü Abdi İpekçi Parkı Tarafı Yada kurtuluş istikameti.
Hocam nereden bineceksin ben üniversitede oralarda kaldım biliyorum biraz ters bir yerdedir.desirefox' Alıntı:ALTINDAĞ ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ ALTINAY CAD. NO:70 SİTELER. Arkadaşlar nasıl giderim bu okula . teşekkürler şimdiden
rumuz19' Alıntı:Sincanı bilen arkadaşlar Google maps kafamı karıştırdı. Yardım lütfen.
SİNCAN IMKB TIC.MES. LİSESİ
OSMANLI MAH. AHİMESUD BULVARI SELEN SOK.
SINCAN
bu osym nin adresi
Google mapste 2 tane aynı isimde ticaret lisesi çıkıyor teki sincan endüstri mesleğin hemen yanında diğeri sincan 100 yataklı devlet hastanesinin yanında hangisi doğru.
Ayrıca sincanda kalabileceğim uygun otel vs.. hakkında bilginiz var mı? Yada ankara garından sincana nasıl gidilir?