Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü
öğretmen evi aştiden yürüyerek 10 dakika yada ankaray a bınersenız 3 dakıka
öğretmen evinin önünden geçen balgat dolmuslarına binersenız okula yada yakınına götürür hocam

başkent öğretmen evinde daha önceden yer ayırtmadıysanız 20 temmuz için dolu olduğunu öğrendim bilginize. ben de arkadaşımla alternatif konaklama yerleri bakacağız. arkadaşımın okulu gazi hukuk fakültesi benimki de dikmen de Ahmet Yesevi Ortaokulu.
Otel ve diğer yerler hakkında bilgi veren olursa seviniriz bu bölgeye yakın yerlerde.

turizm ve otelcilik uygulama oteli var hocam aynı bölgede orayada sorabilirsiniz

hoşdere caddesinde zonguldak amelebirliği diye biryer var. bi arayın. :+1: misafirhane galiba. balgata ve dikmene yakın.

DİKMEN ÖĞRETMEN NECLA KIZILBAĞ ORTAOKULU

burası da sanırım yakın aşti'ye. nasıl gidebilirim acaba bu okula.

ALTINDAĞ ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ ALTINAY CAD. NO:70 SİTELER. Arkadaşlar nasıl giderim bu okula . teşekkürler şimdiden

SALİH ALPTEKİN ORTAOKULU yukarı ayrancı selimeye caddesinde imiş sabah hızlı trenle Allah'ın izniyle ankaradayım ya sonra :)

tracar' Alıntı:
SALİH ALPTEKİN ORTAOKULU yukarı ayrancı selimeye caddesinde imiş sabah hızlı trenle Allah'ın izniyle ankaradayım ya sonra :)

Trenden inince hemen alt geçit var. Ordan Gar (Ulus) Tarafına degil Maltepe çıkışından çık hocam Yolun karşısından Kızılay yazan bir otobüse bin eger ego kartın yoksa 10 dakika bile sürmez mavi bir otobüs gelir kızılayda indigin zaman güven parkın üst tarafından dikmen dolmuşları kalkıyor dikmen dolmuşlarına binersin söylersin okulu eger bilmiyorlar ise ayrancı anadolu lisesi dersin zaten karşı karşıyalar.

bilisim-tef' Alıntı:

Hocam aştiden metro ile kızalaya gideceksiniz kızılayda inince Metrodan çıkıp güven Park üstünde dolmuş durakları var Dikmen Merkez camine gidecegim derseniz hemen yönlendirirler çok beklemezsin zaten. Merkez camiinin orada indikten sonra yolun karşısına geçip ara sokaktan girer isen okulu görmüş olursun.

Merhaba arkadaşlar ÇANKAYA KIRIKKONAKLAR anadolu lisesi... Tren garından kaç dakikada varırım... Hızlı tren ile gelmeyi düşünüyorum...30 dk lık bir zamanım var. Yetişme durumu olursa. gelicem yoksa 1 gün önceden gelicem...Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış :(

ugunes' Alıntı:
Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış :(

Oraya Fatih otobüsleri gider. Aşti'den Ankaray ile Kızılay'a geçip Güvenparkın üstünden Fatih otobüslerine (beyaz midibüsler) binin. Eski Adliye durağında inip 300 metre yukarı yürüyün.

elimizde bulunan cep telefonunu falan ne yapacaz. kaç saatlik yoldan gelip dönecez telefon saat falan gtürmeyecekmiyiz? yoksa emanet falan oluyor mu sınava gireceğimiz okulda

alperen38' Alıntı:
demetevler alparsalan Anadolu lisesi metroya çok mu uzak bilen arkadaşlar

Aştiden Ankaray ile Kızılay'a geçip istasyondan çıkmadan Metro'ya aktarma yapın. Hastane durağında inip Çamlıca'ya giden Metro ring otobüslerine veya taksiye binin ve Müftülüğün orada inmek istediğinizi söyleyin. Arası 2 KM kadar. Zaten okulla müftülük de yan yana.

brkhn' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:

Hocam aştiden metro ile kızalaya gideceksiniz kızılayda inince Metrodan çıkıp güven Park üstünde dolmuş durakları var Dikmen Merkez camine gidecegim derseniz hemen yönlendirirler çok beklemezsin zaten. Merkez camiinin orada indikten sonra yolun karşısına geçip ara sokaktan girer isen okulu görmüş olursun.

çok sağol hocam.

izmitlii' Alıntı:
elimizde bulunan cep telefonunu falan ne yapacaz. kaç saatlik yoldan gelip dönecez telefon saat falan gtürmeyecekmiyiz? yoksa emanet falan oluyor mu sınava gireceğimiz okulda
şu ana kadar girdiğim ales, yds vs sınavlara göre genellikle okul kantincisi bahçeye bi tezgah açar 1-2 tl karşılığı da emanet alır hocam çok problem olmuyor o konu ankarada.

adles07' Alıntı:
arkadaşlar yenimahalle yeşilevler ortaokulu aştiden nasıl gidilir

hocam şanslı sayılırsınız google mapten baktim okul kızılay-batıkent metrosunun hastane durağına çok yakın, o metroya da (yanılmıyorsam kızılaya) aştiden kalkan metro ile gidebilirsin, ankaralı arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır...

ben de şansızlardanım Sincan Özkent Akbilek Ortaokulu, nasıl giderim bilemiyorum tren durağına da uzak galiba...

niyatovic' Alıntı:
adles07' Alıntı:
arkadaşlar yenimahalle yeşilevler ortaokulu aştiden nasıl gidilir

hocam şanslı sayılırsınız google mapten baktim okul kızılay-batıkent metrosunun hastane durağına çok yakın, o metroya da (yanılmıyorsam kızılaya) aştiden kalkan metro ile gidebilirsin, ankaralı arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır...
ben de o okuldayım hocamın dediği gibi hastane metro durağından yürüme 10 dk buyrun harita: http://goo.gl/maps/zwbaa

arkadaşlar herşey iyi hoş da sonuçta biz şehir dışından gidiyoruz. Sınava girerken cep telefonu, para falan götüremiyoruz. onlar ne olacak emanete bırakabileceğimiz yer bulabilecek miyiz :(

h.habib' Alıntı:
ERYAMAN KOOP. BIRLIGI ORTAOKULU
ERYAMAN MAH.287.SOK NO:4 DOLPHIN ALISVERIS M. KARŞ
ERYAMAN

bilen arkadaşlar burayı da tarif edebilirler mi.

Hocam ben okulu aradım. Batıkente kadar metro ile gelip Batıkentten de otobüsle eryamana geçebilirsiniz dediler. otobüs okulun yakınından geçiyormuş. Migros durağında inecekmisiz.

Geri