Tesekkurler hocamdfht' Alıntı:erbaa83' Alıntı:Balgat eml ye astiden nasil gidilir ve kac dakikada yetisirim. Sabah 8 de orda olsam sinava yetisirmiyim
AŞTİDEN Çıkınca dolmuşlar geçiyor. tahminen 15 k da gidersin
Tesekkurler hocamdfht' Alıntı:erbaa83' Alıntı:Balgat eml ye astiden nasil gidilir ve kac dakikada yetisirim. Sabah 8 de orda olsam sinava yetisirmiyim
AŞTİDEN Çıkınca dolmuşlar geçiyor. tahminen 15 k da gidersin
izmitlii' Alıntı:bu telefon cüzdan çanta getirmeme olayı fena halde düşündürüyor beni arkadaşlar. siz ne yapacaksınnız bu durumda? bırakacak kimse de yok, götürmesen olmaz
bende osymyi arayip bu durumdan duydugum rahatsizligi bildirdim. Bir sonuc cikmayacagini bilsemde yapabilecegim bu.hiçkimse' Alıntı:Kesinlikle herkes yabancı nereye koyacak cüzdanı telefonu OSYM nin görüş-öneri kısmına yazdım ben hocam sizde yazın sayı artarsa belki göz önünde bulundururlar.bilgiafra' Alıntı:Hocam hiçbirşey getirmenize gerek yok ÖSYM sağolsun!!! yerseyı veriyor, şeker bile birde yanımızdaki eşyaları ne yapacağımızı düşünseydi fena olmazdı..tmy83' Alıntı:Arkadaslar kalem silgi getiricekmiyiz yoksa osym veriyormu lysde oldugu gibi
izmitlii' Alıntı:bu telefon cüzdan çanta getirmeme olayı fena halde düşündürüyor beni arkadaşlar. siz ne yapacaksınnız bu durumda? bırakacak kimse de yok, götürmesen olmaz