Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü
arkadaşlar ben istanbul da oturmaktayım. aşti otogarından musa erdem anadolu lisesine direk nasıl gidebilirim. taksi ve otobüs yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

bu telefon cüzdan çanta getirmeme olayı fena halde düşündürüyor beni arkadaşlar. siz ne yapacaksınnız bu durumda? bırakacak kimse de yok, götürmesen olmaz

izmitlii' Alıntı:
bu telefon cüzdan çanta getirmeme olayı fena halde düşündürüyor beni arkadaşlar. siz ne yapacaksınnız bu durumda? bırakacak kimse de yok, götürmesen olmaz

Hocam tek çözüm iki kişi gitmek. Ben öyle yapacağım

merhaba arkdaşlar, benim de Eşref Bitlis ortaokulu çıktı,,

Çukurca Birlik mah. 435 cad. 403 sk. no :13 yazıyor,yargıtay ın neresinde kalıyor burası?

hiçkimse' Alıntı:
bilgiafra' Alıntı:
tmy83' Alıntı:
Arkadaslar kalem silgi getiricekmiyiz yoksa osym veriyormu lysde oldugu gibi
Hocam hiçbirşey getirmenize gerek yok ÖSYM sağolsun!!! yerseyı veriyor, şeker bile :P birde yanımızdaki eşyaları ne yapacağımızı düşünseydi fena olmazdı..
Kesinlikle herkes yabancı nereye koyacak cüzdanı telefonu OSYM nin görüş-öneri kısmına yazdım ben hocam sizde yazın sayı artarsa belki göz önünde bulundururlar.
bende osymyi arayip bu durumdan duydugum rahatsizligi bildirdim. Bir sonuc cikmayacagini bilsemde yapabilecegim bu.

izmitlii' Alıntı:

Bencede bu konu baya can sıkıcı. Ben üzerime nakit para + nüfus cüzdanı + sınava giriş kartı alıp evden çıkacağım saat 23:30 gibi. Allahdan bir şey olmazsa sabah 7 gibi aştide olup sınav bitiminde de inşallah saat 13:00 gibi geri dönüş arabasına binmeyi planlıyorum. Allah o kopya çekenleri nasıl biliyorsa öyle yapsın :)

Geri