Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü
kemalaltay' Alıntı:
Benim okulda Ahmet Haşim İlkokulu
Hürriyet cd. No: 84 DİKMEN/ANKARA
Otogarda indikten sonra nasıl gidebilirim buraya acaba.

Metroyla Kızılay'a geçip Güvenparktan Dikmen dolmuşlarına bineceksiniz. Dikmen caddesindeki PTT'de inin, oraya yakın görünüyor.

BaRBaRYaN' Alıntı:
tenten' Alıntı:
AŞTİ ye otobüsle geldikten sonra şehir içine ücretsiz servisler var. kızılay keçiören batıkent çankaya gibi merkezlere servis otoparktan kalkıyor. yararlanmak isteyen olabilir. tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
..
ankarada şehir içi servisleri bi ara yasaklamışlardı. tekrardan hizmet vermeye başladı mı?

Başlamadı maalesef. M. Gökçek Aşti otoparkından rant sağlamaya devam ettiği sürece de başlamayacak gibi.

tenten' Alıntı:
AŞTİ ye otobüsle geldikten sonra şehir içine ücretsiz servisler var. kızılay keçiören batıkent çankaya gibi merkezlere servis otoparktan kalkıyor. yararlanmak isteyen olabilir. tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Sanırım Ankara'ya en az 10 yıldır gelmediniz? :)

karasnake31' Alıntı:
MEHMET İÇKALE ORTAOKULU AKPINAR MH. 292.SOK.NO:3 KEKLİK DİKMEN aştiden nasıl gidebiliriz ssınav sabahı insek ankaraya yetişebilirmiyiz ?

Aştiden metroyla Kızılay'a geçip Güvenparktan Keklik dolmuşlarına veya otobüslerine binebilirsiniz.

elsin03' Alıntı:
ahmet vefik paşa ortaokulu. güvenlik cad. aşağı ayrancı Çankaya/ ANKARA
tarif edebilecek arkadaş var mı acaba? aştiden. şimdiden teşekkürler.

Aştiden metroyla Kızılay'a geçip ana bulvardan 427 numaralı Ayrancı - Subayevleri otobüsüne binin (bulvarın Güvenpark tarafından binin, karşıdan binmeyin). Güvenlik caddesindeki PTT'de indirmesini söyleyin. Okul PTT'nin karşısından giden sokakta.

cakir528' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
ALTINDAĞ AHİLER ORTAOKULU ( B BLOK)
5.DURAK ÇAĞDAŞ SK. NO:111 AYDINLIKEVLER PAZAR YAZI
AYDINLIKEVLER

tarif edebilecek arkadaşım var mıdır aştiden nasıl gideriz buraya...
HOCAM aştiye geldikten sonra aştide metrodan kızılaya gel.kızılay da 317 nolu iç aydınlık otobüsüne bin.okulun önünde inersin.

hocam Allah razı olsun valla senden. kimse yazmadı sen yardımcı oldun sağolasın :)

tenten' Alıntı:
AŞTİ SERVİSleri devam ediyor güzergah bilgileri için lütfen bakın :) 7/24 saat devam ediyor.
http://www.astikoop.com/hizmetlerimiz.aspx

Benim bahsettiğim, diğer şehirlerde olduğu gibi firmaların özel servisleri üstad. Bu yazdığınızı bilmiyordum, şimdi öğrendim. Ancak saatleri, ne sıklıkla ve nereden kalktıkları falan yazmıyor. :-1: Tüm semtleri de kapsamıyor.

312 224 13 91 nolu telefonu aradım.
her yarım saatte bir hareket ediyorlarmış. ayrıca otobüsler dolduğunda hemen hareket ediyormuş.
tüm semtleri kapsamıyor ancak taksi kullanmak zorunda kalırsanız sizi gideceğiniz yakın yerlere bırakabiliyor. taksimetreden tasarrufff :)

yataylimit' Alıntı:
karasnake31' Alıntı:
MEHMET İÇKALE ORTAOKULU AKPINAR MH. 292.SOK.NO:3 KEKLİK DİKMEN aştiden nasıl gidebiliriz ssınav sabahı insek ankaraya yetişebilirmiyiz ?

Aştiden metroyla Kızılay'a geçip Güvenparktan Keklik dolmuşlarına veya otobüslerine binebilirsiniz.

teşekkürler hocam sağolasın birşey daha soracam bu kızılay güvenparka geçme ve ordan da keklike ulaşma tahmini ne kadar sürer ?

Arkadaşlar sınav günü hiç bir eşya kabul etmeyeceklerini söylüyorlar. o gün yoldan geleceğiz valizimiz telefonumuz olacak üzerimizde ne yapmayı planlıyorsunuz sınav günü _?

akcayweb' Alıntı:
Arkadaşlar sınav günü hiç bir eşya kabul etmeyeceklerini söylüyorlar. o gün yoldan geleceğiz valizimiz telefonumuz olacak üzerimizde ne yapmayı planlıyorsunuz sınav günü _?
Benim görüşümce girişte güvenlik görevlileri isteyenlerin eşyalarını alıp üzerine bir etiket yapıştırarak teslim alabilirlerdi. Veya anahtarlı küçük dolap vb. çözümler olmalıydı. Orada kime güvenip de eşyaları bırakacaksınız ki? Ha, öğretmen evinde kalıp sınav sabahı öğretmen evindeki bir görevliye güvenip eşyalarınızı bırakırsanız risk size ait tabi.
Ben sırf bu emanet olayından dolayı yanımda bir kişiyi götüreceğim, tabi ki bu masrafların 2 kat artması demek.

tenten' Alıntı:
312 224 13 91 nolu telefonu aradım.
her yarım saatte bir hareket ediyorlarmış. ayrıca otobüsler dolduğunda hemen hareket ediyormuş.
tüm semtleri kapsamıyor ancak taksi kullanmak zorunda kalırsanız sizi gideceğiniz yakın yerlere bırakabiliyor. taksimetreden tasarrufff :)

Kesinlikle. Hiç yoktan iyidir yine. Paylaşım için teşekkürler.

karasnake31' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
karasnake31' Alıntı:

teşekkürler hocam sağolasın birşey daha soracam bu kızılay güvenparka geçme ve ordan da keklike ulaşma tahmini ne kadar sürer ?

Hocam 15 dk metro sürse, 5 dk dolmuş bekleseniz, en fazla 20 dk da yol sürer.

coderfree' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
coderfree' Alıntı:
Benim de ;
MAMAK TUZLUÇAYIR ANADOLU LİSESİ
TIP FAK. CAD. 3 YOL AĞZI NO : 152 TUZLUÇAYIR
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

Ankara'yı da AŞTİ'den başka bilmiyorum :), nereye giderim, nerede kalırım .... Şu sınavı niye tek ilde yaparlar ki?

sizde aşti de ya taksiye bineceksiniz yada ankaraya binip dikimevinde inip ordan a.paşa dolmuşlarına bineceksiniz. yada ankarraydan dikimevinde inip ege mah otobüslerine bineceksiniz hocam
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Otogardan okul 12 km görünüyor, taksiyle gitsek tahminimce 30-40 lira arası tutar gibi. Sanırım sizin tarif ettiğinize benzer şekilde önce metro ile dikimevine kadar gidip oradan taksiyle okula gitmek daha ekonomik gibi, dikimevinden okul 2,5 km kadarmış.
Hocam aynı okuldayız, bende dikimevine kadar metroyla daha sonra taksi düşünüyorum.

tmy83' Alıntı:
Arkadaslar kalem silgi getiricekmiyiz yoksa osym veriyormu lysde oldugu gibi
Hocam hiçbirşey getirmenize gerek yok ÖSYM sağolsun!!! yerseyı veriyor, şeker bile :P birde yanımızdaki eşyaları ne yapacağımızı düşünseydi fena olmazdı..

yataylimit' Alıntı:
elsin03' Alıntı:
ahmet vefik paşa ortaokulu. güvenlik cad. aşağı ayrancı Çankaya/ ANKARA
tarif edebilecek arkadaş var mı acaba? aştiden. şimdiden teşekkürler.

Aştiden metroyla Kızılay'a geçip ana bulvardan 427 numaralı Ayrancı - Subayevleri otobüsüne binin (bulvarın Güvenpark tarafından binin, karşıdan binmeyin). Güvenlik caddesindeki PTT'de indirmesini söyleyin. Okul PTT'nin karşısından giden sokakta.

teşekkürler hocam o kadar uzak değilmiş gibi görünüyo haritadan. böyle karmaşık geldi sanki. taksiyle gitsem uzak mı acaba?

yataylimit' Alıntı:
karasnake31' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
karasnake31' Alıntı:

Hocam 15 dk metro sürse, 5 dk dolmuş bekleseniz, en fazla 20 dk da yol sürer.

Sağol hocam teşekkür ederim

bilgiafra' Alıntı:
tmy83' Alıntı:
Arkadaslar kalem silgi getiricekmiyiz yoksa osym veriyormu lysde oldugu gibi
Hocam hiçbirşey getirmenize gerek yok ÖSYM sağolsun!!! yerseyı veriyor, şeker bile :P birde yanımızdaki eşyaları ne yapacağımızı düşünseydi fena olmazdı..
Kesinlikle herkes yabancı nereye koyacak cüzdanı telefonu OSYM nin görüş-öneri kısmına yazdım ben hocam sizde yazın sayı artarsa belki göz önünde bulundururlar.

Hakkaten, yanımızdaki eşyaları ne yapacaz (yazdıklarına göre yaparsak, hiç bişey getirmememiz gerekiyor),
ne yapacaz telefondu, cüzdandı vs. eşyayı?

hocalarım merhaba,
bende ÇANKAYA İMKB ALPASLAN ORTAOKULU'nda giriyorum. Bu okulu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi? aşti den veya tren garından nasıl giderim. taksi ile gitmek uygunmudur. sınavda herkese başarılar dilerim...

awaited' Alıntı:
hocalarım merhaba,
bende ÇANKAYA İMKB ALPASLAN ORTAOKULU'nda giriyorum. Bu okulu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi? aşti den veya tren garından nasıl giderim. taksi ile gitmek uygunmudur. sınavda herkese başarılar dilerim...

İkisinden de en pratik olarak taksiyle gidebilirsiniz, zaten çok yakın. Başkent hastanesinin yanındaymış. Öyle derseniz bilirler.

yataylimit' Alıntı:
awaited' Alıntı:
hocalarım merhaba,

İkisinden de en pratik olarak taksiyle gidebilirsiniz, zaten çok yakın. Başkent hastanesinin yanındaymış. Öyle derseniz bilirler.

teşekkür ederim....

bil_teknik' Alıntı:
ALTINDAĞ ATATÜRK TEK VE END. MES. LİS. sınav giriş yeride, acaba nasıl gideceğim kızılaydan veya etimesguttan.
hocam benımde sınav giriş yeri orası. ankaralı değilim ama internetten araştırdığıma göre oraya en yakın merkezi yer dikimevi. aştiden ankarayla dikim evine gidip oradan 3 mesafedeymiş okul. tabi ankaralı arkadaşlar daha çok yardımcı olur.

KEÇİÖREN GÜLHANE ORTAOKULU
BASINEVLERİ MAH.BASIN CAD.NO:38
BASINEVLERİ

ankara tren garından bu okula nasıl gidebilirim arkadaşlar?

Geri