Mühendislik Sınavı - Ankara

Kodla Büyü
saayees' Alıntı:
Arkadaşlar Tren garından-balgat eml için tarif alabilirmiyim?
Teşekkürler...

Siz de garın hemen ilerisindeki 19 Mayıs Spor Salonunun karşısındaki mavi dolmuş duraklarından Öveçler veya Cevizlidere dolmuşuna binin. Öveçler dolmuşuna binerseniz Cevizlidere kavşağında inin. Okul 300 metre yukarıda zaten.

aydinhasan' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,
İL GENEL MECLİSİ ORTAOKULU (Sokullu Mehmet Paşa Cad. Harbiye M.Nakıl S.N.15 Dikmen) na nasıl gidebilirim. Mümkünse kızılaydan....

Geçen gün orada gözetmenlik yaptım :) Güvenparktan kalkan Sokullu dolmuşları önünde indirir.

engingms' Alıntı:
YASEMİN KARAKAYA ORTAOKULU
MUSTAFA KEMAL MH. ESKİŞEHİR YOLU 7. KM ÇANKAYA

Nasıl gidebilirim ?

Aşiten gideceksiniz Aştinin önünden Sincan, Elvankent veya Bilkent dolmuşlarına binip Kentpark AVM'de inin. AVM'nin arkasına düşüyor okul ve arası 700 metre.

monerello' Alıntı:
brkhn' Alıntı:
akcayweb' Alıntı:
Metin Oktay Ortaokulu

iNCESU / ÇANKAYA

http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx
381 TÜRKÖZÜ-KIZILAY-SIHHİYE-ULUS
Bu otobüs tam olarak okulun önünden geçiyor. Binebileceğin yerler Kızılay Çankaya Belediyesi Önü; Sıhıye Köprüsü üstü Abdi İpekçi Parkı Tarafı Yada kurtuluş istikameti.

otogarda inip bahsettiğiniz otobüse binmek için nasıl bir yol izlemeliyz

Metro ile Kolej durağında inin, tam Çankaya belediyesinin karşısına çıkarsınız.

arzubilg_' Alıntı:
KEÇİÖREN 23 NİSAN ORTAOKULU B BLOK
BADEMLİK MAH.ANAVATAN CAD.NO:53 HACIKADIN KEÇİÖREN
DUTLUK benim de burası arkadaşlar Ankarayı hiç bilmiyorum nasıl gidecem?

Metroyla Kızılaya geçip Zafer çarşısının karşısındaki Keçiören duraklarından Hacı Kadın otobüslerine binin. Okul zaten yol üstünde olduğundan bilirler.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
KEÇİÖREN UYGUR ORTAOKULU

ankaralı olan arkadaşlar keçiörene metro var mı internette yapımına başlanmış galiba ama çalışmaya başladımı bilgisi olan.....

Epey ters yer. Keçiören metro ayağı daha bitmedi. Siz Otogardan Metroyla Kızılaya geçip Zafer çarşısının karşısındaki Keçiören duraklarından Ufuktepe otobüslerine bineceksiniz hocam. Ufuktepe muhtarlığında inerseniz okul oraya çok yakınmış.

dengem' Alıntı:
sağolasın yataylimit öğretmenim... Allah razı olsun. Kızılay'a gitmeden Keçiören minibüse binip gidebilirsin diyen de oldu. Keçiören Şose mi ne öyle bir şey dediler..

Otogarın önünden Keçiören dolmuşu geçmiyor diye biliyorum hocam.

yataylimit' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:
Sincanı bilen arkadaşlar Google maps kafamı karıştırdı. Yardım lütfen.
SİNCAN IMKB TIC.MES. LİSESİ
OSMANLI MAH. AHİMESUD BULVARI SELEN SOK.
SINCAN
bu osym nin adresi
Google mapste 2 tane aynı isimde ticaret lisesi çıkıyor teki sincan endüstri mesleğin hemen yanında diğeri sincan 100 yataklı devlet hastanesinin yanında hangisi doğru.
Ayrıca sincanda kalabileceğim uygun otel vs.. hakkında bilginiz var mı? Yada ankara garından sincana nasıl gidilir?

Sizinki hastanenin yanındaki okul hocam. Gardan ulaşım çok rahat. Garın hemen ilerisindeki 19 Mayıs Spor Salonunun önündeki Sincan duraklarına gidip 12. Caddeden geçen bir Sincan aracına binin (çoğu geçer). Hastanede inin.
Sağolun hocam.

evrim0626' Alıntı:
coderfree' Alıntı:
Benim de ;
MAMAK TUZLUÇAYIR ANADOLU LİSESİ
TIP FAK. CAD. 3 YOL AĞZI NO : 152 TUZLUÇAYIR
AŞIK VEYSEL MAHELLESİ

Ankara'yı da AŞTİ'den başka bilmiyorum :), nereye giderim, nerede kalırım .... Şu sınavı niye tek ilde yaparlar ki?

sizde aşti de ya taksiye bineceksiniz yada ankaraya binip dikimevinde inip ordan a.paşa dolmuşlarına bineceksiniz. yada ankarraydan dikimevinde inip ege mah otobüslerine bineceksiniz hocam
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Otogardan okul 12 km görünüyor, taksiyle gitsek tahminimce 30-40 lira arası tutar gibi. Sanırım sizin tarif ettiğinize benzer şekilde önce metro ile dikimevine kadar gidip oradan taksiyle okula gitmek daha ekonomik gibi, dikimevinden okul 2,5 km kadarmış.

ALTINDAĞ AHİLER ORTAOKULU ( B BLOK)
5.DURAK ÇAĞDAŞ SK. NO:111 AYDINLIKEVLER PAZAR YAZI
AYDINLIKEVLER

tarif edebilecek arkadaşım var mıdır aştiden nasıl gideriz buraya...

rumuz19' Alıntı:
Sincanı bilen arkadaşlar Google maps kafamı karıştırdı. Yardım lütfen.
SİNCAN IMKB TIC.MES. LİSESİ
OSMANLI MAH. AHİMESUD BULVARI SELEN SOK.
SINCAN
bu osym nin adresi
Google mapste 2 tane aynı isimde ticaret lisesi çıkıyor teki sincan endüstri mesleğin hemen yanında diğeri sincan 100 yataklı devlet hastanesinin yanında hangisi doğru.
Ayrıca sincanda kalabileceğim uygun otel vs.. hakkında bilginiz var mı? Yada ankara garından sincana nasıl gidilir?
Terminalin önünden sincan 12. cad dolmuşuna bin. tam önünden geçer.
vaya kızılay da 512 nolu otobüse bin başbakanlığın önünden (milli müdafa cad.) kalkar. o da geçer.

yataylimit' Alıntı:
monerello' Alıntı:
brkhn' Alıntı:
akcayweb' Alıntı:
Metin Oktay Ortaokulu

iNCESU / ÇANKAYA

http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx
381 TÜRKÖZÜ-KIZILAY-SIHHİYE-ULUS
Bu otobüs tam olarak okulun önünden geçiyor. Binebileceğin yerler Kızılay Çankaya Belediyesi Önü; Sıhıye Köprüsü üstü Abdi İpekçi Parkı Tarafı Yada kurtuluş istikameti.

otogarda inip bahsettiğiniz otobüse binmek için nasıl bir yol izlemeliyz

Metro ile Kolej durağında inin, tam Çankaya belediyesinin karşısına çıkarsınız.
teşekkür ederim sayın hocam

yataylimit' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
KEÇİÖREN UYGUR ORTAOKULU

ankaralı olan arkadaşlar keçiörene metro var mı internette yapımına başlanmış galiba ama çalışmaya başladımı bilgisi olan.....

Epey ters yer. Keçiören metro ayağı daha bitmedi. Siz Otogardan Metroyla Kızılaya geçip Zafer çarşısının karşısındaki Keçiören duraklarından Ufuktepe otobüslerine bineceksiniz hocam. Ufuktepe muhtarlığında inerseniz okul oraya çok yakınmış.
tşk hocam

ahmet vefik paşa ortaokulu. güvenlik cad. aşağı ayrancı Çankaya/ ANKARA
tarif edebilecek arkadaş var mı acaba? aştiden. şimdiden teşekkürler.

MEHMET İÇKALE ORTAOKULU AKPINAR MH. 292.SOK.NO:3 KEKLİK DİKMEN aştiden nasıl gidebiliriz ssınav sabahı insek ankaraya yetişebilirmiyiz ?

gulsah234' Alıntı:
ugunes' Alıntı:
gulsah234' Alıntı:
ugunes' Alıntı:
Sincan İbni Sina And.lis. Fatih Mah.deymiş.Aşti'den nasıl gidebilirim acaba?Galiba en uzak yer bana çıkmış :(
hocam sizinle aynı okuldayız.
merhaba,
istanbul'dan mı gideceksiniz?
Elazigdan geliyorum hocam

Hocam AŞTİ'den direkt Fatih'e dolmuş yok. Ya AŞTİ'den dolmuş ile 19 Mayıs Stadyumu'nun önüne gideceksiniz (Yaklaşık 10 dakika) Oradan Fatih-Sıhhiye otobüslerine binip (Otobüs No:515) Fatih'e gideceksiniz. (Yaklaşık 50 dakika)

Veya;

AŞTİ'den yaklaşık 10-15 dakika yürüyüp ARMADA alışveriş merkezinin önünden Fatih-Bakanlık otobüsüne bineceksiniz.(Otobüs No: 517 galiba) (Yaklaşık 60 dakika)

AŞTİ ye otobüsle geldikten sonra şehir içine ücretsiz servisler var. kızılay keçiören batıkent çankaya gibi merkezlere servis otoparktan kalkıyor. yararlanmak isteyen olabilir. tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

tenten' Alıntı:
AŞTİ ye otobüsle geldikten sonra şehir içine ücretsiz servisler var. kızılay keçiören batıkent çankaya gibi merkezlere servis otoparktan kalkıyor. yararlanmak isteyen olabilir. tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
..
ankarada şehir içi servisleri bi ara yasaklamışlardı. tekrardan hizmet vermeye başladı mı?

Arkadaşlar sınav merkezlerinin çoğu balgat civarında anladığım kadarı ile oda aştiye yakın. otobüsle dolmuşla uğraşmayın taksiye binin derim. 2-3 kişi bir olsun geliş saatine göre taksiye binsin. çünkü her okulun önünden aştiden geçen otobüs dolmuş geçmez. sıkıntı olur. ama aştideki taksicilerede pek güven olmaz açıkçası bilmediğinizi anlarlarsa fazla dolaştırabilirler. isteyen olursa aşti yakınında bi taksi durağının tel no sunu vereyim güvenilirdir. bu arada ben Çankaya ünide gireceğim sınava, ankaradayım arabamla gidecem ve aşti önünden geçeceğim saat uygun olup oraya gidenleri alabilirim.

Benim okulda Ahmet Haşim İlkokulu
Hürriyet cd. No: 84 DİKMEN/ANKARA
Otogarda indikten sonra nasıl gidebilirim buraya acaba.

joomlaci' Alıntı:
ALTINDAĞ AHİLER ORTAOKULU ( B BLOK)
5.DURAK ÇAĞDAŞ SK. NO:111 AYDINLIKEVLER PAZAR YAZI
AYDINLIKEVLER

tarif edebilecek arkadaşım var mıdır aştiden nasıl gideriz buraya...
HOCAM aştiye geldikten sonra aştide metrodan kızılaya gel.kızılay da 317 nolu iç aydınlık otobüsüne bin.okulun önünde inersin.

Geri