MANİSA BTR Görevlendirmeleri Ne Zaman???

Kodla Büyü
yusufcuk51 hocam bugün başlamassınız hocam onayın ilçenize gidip ordanda okula gelmesi gerekiyor muhtemelen yarın başlamış olursunuz ben müdüre sordum hocam bize onay gelemsi gerekiyor dedi

okullar il mem sayfasını takip etmekle yükümlüdürler. görevlendirme ve ücret bugünden başlar. okula yazı gelmesine gerek yok. zaten bir çok okula da yazı gelmiyor.

taatoo' Alıntı:
yusufcuk51 hocam bugün başlamassınız hocam onayın ilçenize gidip ordanda okula gelmesi gerekiyor muhtemelen yarın başlamış olursunuz ben müdüre sordum hocam bize onay gelemsi gerekiyor dedi
tşkler hocam...peki ek ders onay tarihinden itibaren mi yapılacak yoksa okulda başlama tarihime göre mi ?

yusufcuk51' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
tşkler hocam...peki ek ders onay tarihinden itibaren mi yapılacak yoksa okulda başlama tarihime göre mi ?

Tabiki onay tarihine göre...

iki okula gidenler diğer okula hala gitmek zorundamı? sendikası olanlar bi yardımcı olabilirlermi acaba? diğer okula gitmek istemiyorum bunun yasal bi dayanağı varmı? bakanlık yazısında kendi okulundaki ders sayısı kadar diyor ama bunu gösterebilirmiyiz? benim 12 saatim var sadece okulumda

bahhele' Alıntı:
iki okula gidenler diğer okula hala gitmek zorundamı? sendikası olanlar bi yardımcı olabilirlermi acaba? diğer okula gitmek istemiyorum bunun yasal bi dayanağı varmı? bakanlık yazısında kendi okulundaki ders sayısı kadar diyor ama bunu gösterebilirmiyiz? benim 12 saatim var sadece okulumda
hocam zaten kendi okulunuza görevlendirilmişsiniz yani bu dersleriniz dışındada o okulda görevli olduğunuz anlamına geliyor başka okula gitmenize gerek yok haliyle...

denizlerb' Alıntı:
okullar il mem sayfasını takip etmekle yükümlüdürler. görevlendirme ve ücret bugünden başlar. okula yazı gelmesine gerek yok. zaten bir çok okula da yazı gelmiyor.
sayın hocam haklısın ama makam atlayıp yazı yazamazlar ilçeler onayları okullara göndercekler yada duyuru olarak yayınlıcaklar sonra okullar öğretmenlere tebliğ edecek daha sonra göreve resmi olarak başlamış olursun
yani kafaya göre il mem yazdı gönderdi hadi ile yazı yazalımla olmaz bu işler
ama 30undan itibaren görevlendirildiğimiz için o günden itibaren mesaiye başlarız ek ders olayı da zaten görevlendirildiğimiz günden itibaren olur

mesirim' Alıntı:
yazıların okula gelmesi gerekiyor yoksa yazı sahte mi
onla alakası yok hocam ben sadece işleyişi anlatıryorum
tabiki herkes müdürüyle konuşup 30unda görevine başlayabilir yazı gelincede görevine başlama yazısı yazarlar olur biter

yusufcuk51' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
hocam zaten kendi okulunuza görevlendirilmişsiniz yani bu dersleriniz dışındada o okulda görevli olduğunuz anlamına geliyor başka okula gitmenize gerek yok haliyle...

il mem aranmış sene sonuna kadar diğer okullarda görevlendirmeler devam edecek denmiş..bu ne saçmalık? keyfi iş yapıyorlar resmen. gitmeyeceğim diğer okula fakat bunun bakanlığa kadar olan yazışmalarını yapmak istiyorum. yolu nedir? önce kendi okulumamı yazıcam böyle bi görevlendirmenin devam etmesinin yanlış olduğuna daire yazıyı?

birisi yol gösterebilirmi?

Alaşehir'e bi gelemedi gitti arkadaş müdüre her gün sormaya çekinir oldum artık her gün. biz ek dersi 30'una göre alamayız gibime geliyor ben başladım güya ama okul göreve başlamıştır şu tarihte diye yazı göndermicekmi okula yazının geliş tarihine göre?

alaşehire gelemedi evet! nasıl allem edip kallem edipte hocaları diğer okullarda tutarızın hesabını yapıyorlar çünkü.böyle başıbozukluk görmedim ben yaaa ne rezil bi ilçe milli eğitimdir lanet olsun

katılıyorum hocam bencede onun için bu kadar düşünecek ne var bulsun dışardan ücretli öğretmen...

kırkağaça hala gelmedi ben bu işten bişey anlamadım yazılar eşşek sırtındamı geliyo il memden

bahhele' Alıntı:
alaşehire gelemedi evet! nasıl allem edip kallem edipte hocaları diğer okullarda tutarızın hesabını yapıyorlar çünkü.böyle başıbozukluk görmedim ben yaaa ne rezil bi ilçe milli eğitimdir lanet olsun
hocam diyarbakır uzaktı falan ama böle sıkıntılar olmuyodu valla orda :D

Bugün müdür çağırdı nihayet göreve başlama yazısını yazdık ilçenin göndereceği yok dedi ek derside 1 inden itibaren yapsak olurmu dedi bende 30'unda çıkmış onay ona göre olması gerekiyomuş dedim tamam gelecek ay unutmazsam ekleyim onuda dedi...

benim müdürde sıkıntılı arkadaş.12 saat okulda dersim var tutturdu illa diğer okulada devam edecekmişsin diye.çıldırmak üzereyim.hakkımı aramak için bakanlığın yazısını ek yapıp dilekçe yazıcam dedim onuda yazdırmadı.bi dur sen ben sorarım dedi geçiştirdi.bu vurdumduymazlık ilgisizlik keyfi uygulamalar yemin ediyorum memleketime geldiğime bin pişman ettirdi.diyarbakırda ne rahatmışız arkadaş yaa delirecem.

bu iki okul olayına bi çözüm sunun bana nerelere yazı yazayım? ve okulda kaça kadar duracaksınız? bugün yeni program yapmış müdür inadına 7. saatlerim hep dolu..böyle illet bi idareyle ilk defa çalışıyorum..ayrıca bana hala yazının gelmediğini söyledi bekletiyo bakalım ne zamana bekleticek

taatoo' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
hocam diyarbakır uzaktı falan ama böle sıkıntılar olmuyodu valla orda :D

hocam gözünü sevdiimin diyarbakırı diom sadece :D

hala bt rehberliği görevine başlamayan bir tek benmiyim? kimseden ses çıkmadığına göre herkes başlamış! birileri yazamazmı lütfen?

bahhele' Alıntı:
hala bt rehberliği görevine başlamayan bir tek benmiyim? kimseden ses çıkmadığına göre herkes başlamış! birileri yazamazmı lütfen?
arkadaşım manisa memde 30.09 tarihi vardı. ilçeler ve okullar buna uymak zorunda keyfi davranamazlar

sahrak' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
arkadaşım manisa memde 30.09 tarihi vardı. ilçeler ve okullar buna uymak zorunda keyfi davranamazlar

gayet keyfi davranıyorlar..ne yapacağımızı şaşırdık

hocam bizim okulu filan örnek gösterin konuşun idareyle ben olsam sabredemezdim kavga ederdim bu kadar adilik olmaz ya ne biçim bi sorumsuzluk bu alaşehirdeki benim müdürde herşeyden bi haber ben söylemesem sürekli onunda bişey yapacağı yoktu

Geri