tşkler hocam...peki ek ders onay tarihinden itibaren mi yapılacak yoksa okulda başlama tarihime göre mi ?taatoo' Alıntı:yusufcuk51 hocam bugün başlamassınız hocam onayın ilçenize gidip ordanda okula gelmesi gerekiyor muhtemelen yarın başlamış olursunuz ben müdüre sordum hocam bize onay gelemsi gerekiyor dedi
yusufcuk51' Alıntı:tşkler hocam...peki ek ders onay tarihinden itibaren mi yapılacak yoksa okulda başlama tarihime göre mi ?taatoo' Alıntı:yusufcuk51 hocam bugün başlamassınız hocam onayın ilçenize gidip ordanda okula gelmesi gerekiyor muhtemelen yarın başlamış olursunuz ben müdüre sordum hocam bize onay gelemsi gerekiyor dedi
anladım hocam sağolun...skydive707' Alıntı:Tabiki onay tarihine göre...
hocam zaten kendi okulunuza görevlendirilmişsiniz yani bu dersleriniz dışındada o okulda görevli olduğunuz anlamına geliyor başka okula gitmenize gerek yok haliyle...bahhele' Alıntı:iki okula gidenler diğer okula hala gitmek zorundamı? sendikası olanlar bi yardımcı olabilirlermi acaba? diğer okula gitmek istemiyorum bunun yasal bi dayanağı varmı? bakanlık yazısında kendi okulundaki ders sayısı kadar diyor ama bunu gösterebilirmiyiz? benim 12 saatim var sadece okulumda
sayın hocam haklısın ama makam atlayıp yazı yazamazlar ilçeler onayları okullara göndercekler yada duyuru olarak yayınlıcaklar sonra okullar öğretmenlere tebliğ edecek daha sonra göreve resmi olarak başlamış olursundenizlerb' Alıntı:okullar il mem sayfasını takip etmekle yükümlüdürler. görevlendirme ve ücret bugünden başlar. okula yazı gelmesine gerek yok. zaten bir çok okula da yazı gelmiyor.
onla alakası yok hocam ben sadece işleyişi anlatıryorummesirim' Alıntı:yazıların okula gelmesi gerekiyor yoksa yazı sahte mi
hangi ilçe hocamdenizlerb' Alıntı:onay yazısı okula geldi.
yusufcuk51' Alıntı:hocam zaten kendi okulunuza görevlendirilmişsiniz yani bu dersleriniz dışındada o okulda görevli olduğunuz anlamına geliyor başka okula gitmenize gerek yok haliyle...bahhele' Alıntı:iki okula gidenler diğer okula hala gitmek zorundamı? sendikası olanlar bi yardımcı olabilirlermi acaba? diğer okula gitmek istemiyorum bunun yasal bi dayanağı varmı? bakanlık yazısında kendi okulundaki ders sayısı kadar diyor ama bunu gösterebilirmiyiz? benim 12 saatim var sadece okulumda
hocam diyarbakır uzaktı falan ama böle sıkıntılar olmuyodu valla ordabahhele' Alıntı:alaşehire gelemedi evet! nasıl allem edip kallem edipte hocaları diğer okullarda tutarızın hesabını yapıyorlar çünkü.böyle başıbozukluk görmedim ben yaaa ne rezil bi ilçe milli eğitimdir lanet olsun
taatoo' Alıntı:hocam diyarbakır uzaktı falan ama böle sıkıntılar olmuyodu valla ordabahhele' Alıntı:alaşehire gelemedi evet! nasıl allem edip kallem edipte hocaları diğer okullarda tutarızın hesabını yapıyorlar çünkü.böyle başıbozukluk görmedim ben yaaa ne rezil bi ilçe milli eğitimdir lanet olsun
bahhele' Alıntı:hala bt rehberliği görevine başlamayan bir tek benmiyim? kimseden ses çıkmadığına göre herkes başlamış! birileri yazamazmı lütfen?
arkadaşım manisa memde 30.09 tarihi vardı. ilçeler ve okullar buna uymak zorunda keyfi davranamazlarbahhele' Alıntı:hala bt rehberliği görevine başlamayan bir tek benmiyim? kimseden ses çıkmadığına göre herkes başlamış! birileri yazamazmı lütfen?
sahrak' Alıntı:arkadaşım manisa memde 30.09 tarihi vardı. ilçeler ve okullar buna uymak zorunda keyfi davranamazlarbahhele' Alıntı:hala bt rehberliği görevine başlamayan bir tek benmiyim? kimseden ses çıkmadığına göre herkes başlamış! birileri yazamazmı lütfen?