şimdi başvuru yapmasak iptal edilmicek mi kendi okulunda görevli olanlar? yazıda fatih dışındaki okullarda görev verilmeyecektir yazıyor...birde ben zaten şu anda görevliyim lisede tekrar başvuru yapmaya gerek var mı? bu ikinci dönemi kapsıyor mu yoksa 2. dönem içinde tekrar başvuru olacakmı?ridade' Alıntı:Hocam ben doldurdum ama kendi okulumu seçtim başka okul istemiyorum mu seçtim. Bakalım ne olacak ilçe biz göndeririz Manisa karar verir dedi. Zaten dönem başındaki görevlendirme devam ediyor iptal edilmedi
bu başvuru olmucak olayı bütün il içinmi geçerli eğer öyleyse güxel olur bizide uğraştırmamış olurlar sitrese sokmamış olurlar kim söledi hocam başvuruolmayacağını olanların devam edeceğinibahhele' Alıntı:bana söylenilen 2. dönem başvuru olmayacak.olanlar devam edecek iptal etmek isteyenler iptal dilekçesi verecek.
alaşehirdeki görevlendirmelerin sadece alaşehire öçzel olduğu.çünkü uygulama yanlışlığı vardı.Fakat hala cevap gelmedi bilen duyan varmı? ne diyolar?
taatoo' Alıntı:il memin sayfasında fatih projesi altyapısına girecek okul listesi var bizim okulda var listede bu fatih projesi geliyomu demek oluyo
kim söledi hocam sana bunubahhele' Alıntı:bana söylenilen 2. dönem başvuru olmayacak.olanlar devam edecek iptal etmek isteyenler iptal dilekçesi verecek.
alaşehirdeki görevlendirmelerin sadece alaşehire öçzel olduğu.çünkü uygulama yanlışlığı vardı.Fakat hala cevap gelmedi bilen duyan varmı? ne diyolar?