Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de dün durumu sorduğumda bize yazı gelmedi dediler. teftiş kuruluna gittim onlara da durumu anlattım. atamadakileri aradı onlar da bize yazı gelmedi dediler kurumnet üzerinden yazı gitmesine rağmen elimizde yazı yok diyorlar resmi yazıları elden istiyorlar sanırım..... Gökhan hocayla pazartesi görüşecekler artık bayramdan sonraya kaldı.
ayhan hocam dün atama bölümünde çalışan arkadaşım ile konuştuğumda başvuruları onaylayıp valiliğe sunduklarını söyledi. p.tesi muhtemel herşey yola gireceğini belirtti.
Az önce atamayı aradım. Ulaşabilmek zaten başka bir eziyet. Durumu sordum ve yazının onaya gönderildiğini söylediler (nereye gittiğini belirtmiyorlar - valilikte mi yoksa müdür mü imzalayacak). Yazı için onay tarihi ( görevlendirme başlangıç tarihi) nedir diye sordum, herhangi bir tarih olmadığını söylediler. Sanırım atamadaki arkadaşlar bizi yiyiyorlar. tarihsiz yazı mı olur? bekle gör diyeceğiz heralde.
Hocam görevlendirme başlangıç tarihini Gökhan hocam 15 Ekim demişti, onaya gönderilmiş derken valilikten bahsediyorlardır sanırım. Zaten bu hafta bayrama giriyoruz, bizim işin oturması haftaya Salı'yı bulur yine..
Memleketteyim ve gorevlendirme sonuclarini bayram hediyesi olarak verirler mi diye merak ediyorum.
Kurumnetten veya mardin mebden bisey cikmadi mi arkadaslar
Arkadaşlar Kurumnetten onaylar gelmiş, ama sadece liseler için onay verilmiş.
Bt sınıfı bulunan diğer okullara onay verilmemiş.
Görevlendirme isteyen arkadaşlar bir araya gelip bişeyler yapmalıyız.
Koca nusaybinden sadece 2 onay..
Sali gunu arkadaslar ilk is kendi ilce milli egitimlerimize TOPLU gidip durumu anlatarak cozmelerini isteyelim carsamba mardinde toplanalim.
Var mi gelmeyecek?
Biz %99 nusaybinden 3 kisi geliriz. Zaten 8 kisi istemisti 2 cikti kaldi 6... Diger arkadaslari da organize etmeye calisir 6 kisi gelmeye calisiriz.