neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:teşekkürler. çalıştırdım ve çalışıyor. işe yaramıyor artık diyordum ben de ama yarıyo-muş. duyurulur...
o kadar uzun süre tırmaladım ki anlatamam bana pek mümkün gözükmüyor. açılmayan sitelerden bi ekran görüntüsü atarmısın?
mahonyhacettepe' Alıntı:neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:teşekkürler. çalıştırdım ve çalışıyor. işe yaramıyor artık diyordum ben de ama yarıyo-muş. duyurulur...
o kadar uzun süre tırmaladım ki anlatamam bana pek mümkün gözükmüyor. açılmayan sitelerden bi ekran görüntüsü atarmısın?
işte ekran görüntüsü:
neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:teşekkürler. çalıştırdım ve çalışıyor. işe yaramıyor artık diyordum ben de ama yarıyo-muş. duyurulur...
işte ekran görüntüsü:
valla bravo :alkis: harbi çalışıyormuş
hotspot un yeni versiyonumu çıktı yoksa. hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
mahonyhacettepe' Alıntı:neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:neoplasma' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:teşekkürler. çalıştırdım ve çalışıyor. işe yaramıyor artık diyordum ben de ama yarıyo-muş. duyurulur...
işte ekran görüntüsü:
valla bravo :alkis: harbi çalışıyormuş
hotspot un yeni versiyonumu çıktı yoksa. hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
ultrasurf u96...
bekmez' Alıntı:ultrasurf u96 çalışmıyor:s siz nasıl açıyorsunuz anlamadım tarayıcınız falan mı farklı yoksa dns yada başka ayarlar mı yaptınız:S
tcoalngsau' Alıntı:buradan paylaştıgınız an siteye üye ankaradaki elemanlar anında yasaklıyor..paylaşmanın anlamı yok