Modüller kısmına girin hocam, en altlarda
onu, ingilizce sınavı yaptım, quizleri yaptım ama hala tamamlandı yazısı çıkmadı
edit: bir süre sonra bakınca tamamlandı çıktı. teşekkürler
Son düzenleme:
Modüller kısmına girin hocam, en altlarda
Kurs yarın 00.00 da bitiyor, o vakte kadar final sınavını yapanları sırayla onaylıyor galiba
Siber güvenlik eğitimi alan sınava girmemiş olanlar varsa sorular ektedir. Tavsiyem sorulara bakmadan cevaplamanızdır.
Hocam bu paylaşımın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Sınav için 10 soru ve 60 dakika gibi bir süre var. Eğitimleri hiç izlemeyen birisi bile bu soruları cevaplayabilir, bilmediği sorular için sınav esnasında bile soruları Google yoluyla cevaplayabilir. Ayrıca geçemeyenler için sınavın tekrarı da söz konusu bu sebeple bu paylaşımınızı silmeniz bence yerinde olacaktır.[/QUOT
Gereği düşünüldü ve kaldırıldı. ) Çoğu ark. sınava girmiştir diye paylaşmıştım.
aynenFinal sinavini gecince aninda sertifika vermiyor. 1-2 gun onay sureci suruyor. Sinav ve Sertifika onaylaninca mail ile bildiriyorlar, bildirimden sonra netacad sitesinden sertifikanizi alabiliyorsunuz.
Your assignment End of Course Feedback has been graded.
graded: Mar 16 at 9:03am bu ne demek??
Merhaba hocam ben 12 soruluk sınavı yapmadım. Sadece 10 soruluk final sınavı ve sonrası 16 soruluk anketi yaptım. Durumu güncelle deyince tamamlandı yazısı çıktı. Sertifikayı da pdf olarak bilgisayara kaydettim. Herhangi bir eksiklik yoktur umarım.Hocam birde sistemin İngilizce olan sınavı var, o final denen yerde onun puanı yazıyor. Ben Türkçe sınavdan önce o finali de yapmıştım 12 soruluk idi. Sonra Türkçe sınav eklendi.
bende bahsettiğiniz tüm adımları yaptım. ancak hala "in progress" devam etmekte yazıyor.Merhaba hocam ben 12 soruluk sınavı yapmadım. Sadece 10 soruluk final sınavı ve sonrası 16 soruluk anketi yaptım. Durumu güncelle deyince tamamlandı yazısı çıktı. Sertifikayı da pdf olarak bilgisayara kaydettim. Herhangi bir eksiklik yoktur umarım.