hocam mebbisteki bilgilerinle herşey eşleşmeli aynı sorunu ben de yaşadım.Çalıştığınız kurum hangi şehirde ise onu işaretleyin eyalet kısmındaSayın hocalarım kullanıcı bilgilerimle girdikten sonra hakkınızda bilgi edinmek istiyoruz diye bir sayfa geliyor ve orada bilgileri doldururken doğum tarihi ile ilgili alan sürekli hata veriyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
adresi paylaşırmısın giremedimArkadaşlar açıldı başta anket doldurmamızı istiyor. Aklınızda olsun.
https://1308437.netacad.com/courses/1003362/discussion_topics/957017adresi paylaşırmısın giremedim
hocam herşeyi doğru giriyorum bakıyorum bir hata bulamıyorum olmuyor bir türlühocam mebbisteki bilgilerinle herşey eşleşmeli aynı sorunu ben de yaşadım.Çalıştığınız kurum hangi şehirde ise onu işaretleyin eyalet kısmında
netcad'ın postaları spam'a düşüyor hocam kontrol eder misiniz?Ben hâlâ giriş yapamadım. MEB ten tarafıma hiçbir eposta gelmedi. Eposta bilgimi kontrol ettim doğru... izinleride verdim. cisco hesabı oluşturdum bilgilerimde bulunduğum konumuda belirttim eposta adresi olarakta Mebbise kayıtlı epostayı kullandım. netacad beni üye olarak görmüyor. Ayrıca netacad la ilgili bir epostada almadım. Öneriniz var mı ?
Canlı izleme zorunluluğu yok. Yüklenecek olan kaydı izleyeceğiz.bende izleyemedim ne olacak şimdi