10 soruluk sınavdan başka birşey var mı? arkadaşlar. kurs sonu geri bildirimi ödevi notlandırıldı diye bir mail geldi. kurs sonu geri bildirim ile ilgili bir işlem yapıyor muyuz
sertifika için erken süre daha bitmediSınavı bitirdim ama bana mail gelmedi. Sertifika alma yeride aktif değil. Final sınavından sonra başka bir şey yaptınız mı?
Final sınavını tamamladığım halde devam ediyor yazıyor sayfamda. Eksik yaptığım bir şey mi var acabaNetacad e girdiğimizde kursa giriş kısmında tamamlandı yazıyor ve alta sertifika al butonu koymuşlar yıldızlı, al diyorsun, basit bir belge indiriyor.
Final sınavından sonra kısa bir geri bildirim var, onları da cevaplamanız lazım.
belirttiğiniz kısmı yapmamıştım hocam teşekkür ederim, o kısmı da tamamladım ama hala devam ediyor diyo. Final sınavı kısmı neden boş anlamadımFinal sınavından sonra kısa bir geri bildirim var, onları da cevaplamanız lazım.
Modüller kısmına girin hocam, en altlardabana çıkmıyor
nasıl girdiniz ona?
Hocam birde sistemin İngilizce olan sınavı var, o final denen yerde onun puanı yazıyor. Ben Türkçe sınavdan önce o finali de yapmıştım 12 soruluk idi. Sonra Türkçe sınav eklendi.belirttiğiniz kısmı yapmamıştım hocam teşekkür ederim, o kısmı da tamamladım ama hala devam ediyor diyo. Final sınavı kısmı neden boş anlamadım