MEB Uzaktan Eğitim 2020000167 Siber Güvenliğe Giriş Eğitimi Kursu

Kodla Büyü
Dersleri ve tekrarları hiç izlemeden sınava girip başarılı olsak oluyor mu öyle. Yoksa dersleri canlı izlemesek de sonradan izlemek mi gerekiyor?
Canli derslere katılım zorunlu değilmiş. Bölümleri geçip sinava girip tamamlayabilirsiniz eğitimi. 30 dk da filan bitirdim eğitimi sinavi da paylaştığım linkten halletim

Kursa giriş bilgileri bana da gelmedi arkadaşlar. Sizler nasıl giriş yapıyorsunuz? Kullanıcı adı, parola falan mı geliyor maile?

20200305_000749.jpg
Canli derslere katılım zorunlu değilmiş. Bölümleri geçip sinava girip tamamlayabilirsiniz eğitimi. 30 dk da filan bitirdim eğitimi sinavi da paylaştığım linkten halletim
nasıl hallettiniz sınav türkçe olcak diyor sınav anına nasıl geldiniz neleri nasıl yaptınız bi açıklarmısınız lütfen
bu resimde nasıl ilerlediniz

Dersleri ve tekrarları hiç izlemeden sınava girip başarılı olsak oluyor mu öyle. Yoksa dersleri canlı izlemesek de sonradan izlemek mi gerekiyor?

Canlı Derslere katılım zorunlu mudur?

Canlı ders tamamlandıktan sonra ders sunumları ve kayıtlı ders videosu linki netacad.com sitesinde “NETACADFUNDING_20191027_OYGM-MoNE_Intro2CyberSecurity” anasayfasında paylaşılmaktadır. Ders videlarına katılım ve ders videolarının hepsini izleme gibi bir zorunluluk bulunmamaktadır. Eğitimi tamamlamak için sadece 10 Soruluk Türkçe Final Sınavında başarılı olmanız gerekmektedir.

1. ders videosunun google drive yüklenmesi çok iyi olmuş. Yükleyen arkadaş 2. dersi de yüklerse sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 65395
nasıl hallettiniz sınav türkçe olcak diyor sınav anına nasıl geldiniz neleri nasıl yaptınız bi açıklarmısınız lütfen
bu resimde nasıl ilerlediniz
Hocam siteye girdiginizde egitimin olduğu kisma tiklayip modülleri tamamlayinca ve modül sinavlarini geçince final sinavi aktif oluyo
Ben öyle yaptim sinavi geçtim kurs sonu geri bildirim anketini doldurdum ve bitti

Final sınavına giremiyorum.Geçersiz değerlendirme oturumu diye hata veriyor.Neden olabilir?

Final Sınavını ne zaman alabilirim?

Eğitimi tamamlamak için sadece 10 Soruluk Türkçe Final Sınavında başarılı olmanız gerekmektedir. Final sınavı 12-13-14-15 Mart tarihlerinde aktif olacaktır. Sınav için ders sunumları ve ders videolarını izlemeniz yeterlidir. Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi 12 Mart günü paylaşılacaktır

Final Sınavını ne zaman alabilirim?

Eğitimi tamamlamak için sadece 10 Soruluk Türkçe Final Sınavında başarılı olmanız gerekmektedir. Final sınavı 12-13-14-15 Mart tarihlerinde aktif olacaktır. Sınav için ders sunumları ve ders videolarını izlemeniz yeterlidir. Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi 12 Mart günü paylaşılacaktır
teşekkürlerr

FİNAL SINAVI HAKKINDA:

• Siber Güvenliğe Giriş Eğitimi - Final Sınavı temel siber güvenlik konuları ile ilgili sorular içermektedir.
  • Final sınavı 10 sorudan oluşmaktadır. Sınavı tamamlamak için bir saat (60 dk) süreniz bulunmaktadı. Videoları izleyenler soruları kolaylıkla yapabilirler.
  • Ders videoları ve ders sunumları sisteme yüklenmiştir.
  • Eğitim sonunda 10 soruluk Türkçe final sınavından %50 ve üzeri alanlar Cisco Networking Academy onaylı "Sibergüvenliğe Giriş" sertifikasına hak kazanacaktır.
  • Final Sınavı 12-15 Mart (Perşembe - Cuma - Cumartesi - Pazar) tarihlerinde tüm gün için aktive edilmiştir.
  • Final Sınavınını alma bağlantısı netacad.com sitesinde “NETACADFUNDING_20191027_OYGM-MoNE_Intro2CyberSecurity” anasayfasında paylaşılmaktadır.
  • Final sınavı için bir hakkınız bulunmaktadır. Sınavda başarısız olanlara önümüzdeki hafta yeni sorular ile ikinci bir Final Sınavı hakkı verilecektir. İkinci sınav hakkı önümüzdeki hafta duyurulacaktır.

Geri