Faaliyet Başvuru modülüne girdikten sonra ekranda ekranda Faaliyet arama kriterleri bölümünden "Uzaktan Eğitim" seçip alttan "Başvurabileceklerim" dedikten sonra listeleme yapınız.hizmet içi eğitim modülünden uzaktan eğitimleri nasıl listaliyoruz
Ben cuma verdim izin. Bugün mail geldiBugün sabah izinleri verdim Canvas üzerinde kayıtlı değilsiniz uyarısı alıyorum halen...
???bu kursa nasıl başvurdunuz arkadaşlar. ben sistemde göremiyorum, tarihi mi geçti acaba?
Geçti hocam tarih, evet
MEBBİS'teki hizmetiçi eğitim modülünden, Faaliyet başvuru ekranında, alt taraftaki uzaktan eğitim seçeneğini seçip, listelerseniz, uzaktan eğitimleri görürsünüz. Bu eğitim için artık çok geç ama diğer eğitimlerden hoşunuza gidenlere başvuru yapabilirsiniz.
Hocam, MEBBİS üzerinde kursunuz gözüküyorsa ve izinleri verdiniz ise kayıtlı otomatik geliyor.xxxxxxxx@gmail.com kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil uyarısı alıyorum. Kayıt olduğumu düşünüyorum daha önce. Böyle bir durumla karşılaşıp halledebilen var mı acaba?
Hocam farklı bir tarayıcıdan deneyin, eski form bilgileri kalınca girilmiyor. Ben chrome da eski verileri temizledikten sonra giriş yapabildim, ya veri temizlemeniz ya da farklı tarayıcıdan girmeniz gerekiyorxxxxxxxx@gmail.com kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil uyarısı alıyorum. Kayıt olduğumu düşünüyorum daha önce. Böyle bir durumla karşılaşıp halledebilen var mı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 65360
arkadaşlar sayfa şu şekilde geliyor, duyurular ve canlı ders linki eklenmiş
canlı derslere katılmak zorunlu değil sonradan izleyebilirsiniz, videoları sınıfa yükleyecekler.Canlı yayını kaçırdım. Şuan da giremiyorum. Eğitimleri tekrar izleme şansım var mı
Benim de öyle hocam. Uzun süre uğraştım ama ses bağlantısı olmadı. Telefondan webex'i kurdum, işk girişte sorunsuz bağlandı. Hiç pc ile vakit harcamayınArkadaşlar yayına tarayıcı (Chrome) üzerinden girdim ancak görüntü var ses yok. Sizde de öyle mi?