evir çalış çevir çalış ... hiç başlamadım bence onlar da başlamadı canlı yayın vs. de yok ...ben sisteme bu sayfada verilen linkten giriş yapabildim eğitimleri de google translate den çevirip bitirmeye çalışıyorum ilk modül bitti
evir çalış çevir çalış ... hiç başlamadım bence onlar da başlamadı canlı yayın vs. de yok ...ben sisteme bu sayfada verilen linkten giriş yapabildim eğitimleri de google translate den çevirip bitirmeye çalışıyorum ilk modül bitti
Hocam link i tekrar paylaşır mısınız lütfen.ben sisteme bu sayfada verilen linkten giriş yapabildim eğitimleri de google translate den çevirip bitirmeye çalışıyorum ilk modül bitti
Yeni tarihler belli olmuş:
24/02/2020 - 09/03/2020
Maalesef, bu Cisco hesabıyla ilişkili bir NetAcad hesabı bulamıyoruz.
Tekrar yola çıkmanıza yardımcı olalım.
Zaten bir NetAcad hesabınız varsa, lütfen oturum açın ve Networking Academy için kullandığınız e-posta adresiyle tekrar giriş yapın.
Bu işe yaramazsa, ipuçları ve destek almak için lütfen giriş yardımı sayfasını ziyaret edin .
Cisco Networking Academy hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bir hesap oluşturmak için lütfen ana sayfamızı ziyaret edin . BU YAZI ÇIKIYOR NERDE YANLIŞLIK YAPIYORUM.YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ
Şok şok şok..
Yeni tarihler belli oldu:
02/03/2020 - 16/03/2020
Onay bölümünde görünen "İ" harfi iptal manasına mı geliyor?