Kaynak?Kurs ertelenmiş.
Kaynak?Kurs ertelenmiş.
1. Eğitimi yöneticinin belirlediği tarihler arasında istediğiniz tarih, yer ve saatte izleyebilirsiniz.Arkadaşlar 2 sorum var 1-Eğitimi isediğimiz zaman dinleyebiliyor muyuz?
2-Geçme kalma gibi bir not sistemi var mı?Sonunda sınav var mı?
Sisteme giriş yapan arkadaşlar şirket bölümünde ne yazdınız acaba? Ayrıca onay kısmında O/O/O/O/İ yazıyor ancak eğitimi açtığınızda onaylandı görünüyor. Ben de 3 gündür bekliyorum MEB den mail gelmesini ama gelmedi. Hatta OYGM ye mail dahi attım şu anlık cevap yok. Umarım bir çare bulunur.
Alıntıdır: Siber Güvenliğe Giriş Eğitimi Kursu ileri bir tarihe ertelendiği için işlemde olarak gözüküyormuş. Konuyla alakalı kısa sürede bilgilendirici mailler gelecekmiş.
Ara ara bakıyorum hep Hizmetiçi eğitim modülüne. Ben hiç göremedim bu eğitimi. Python, nesnelerin interneti, Network eğitimi filan hep çıktı ama bu eğitimi hiç görmedim. Başvuranlar nereden başvurdu veya ne zaman başvurdu acaba.maalesef basvuru ekranında bendede cıkmıyor mebbiste hizmetiçindenmi basvuru yapılıyor orada yok bende çünkü
isikayhan hocam ertelendi yazısını nerede okudunuz? Valla ben de bugün başlamak istiyorum. Bakanlıktan hala cevap yok.şu an Python kursu devam ettiği için ertelenmiş diye yazılmıştı
isikayhan hocam ertelendi yazısını nerede okudunuz? Valla ben de bugün başlamak istiyorum. Bakanlıktan hala cevap yok.
Bu arada eğitime devam eden arkadaşlar var mı? Ne dersiniz biz de başlasak mı acaba?
Ara ara bakıyorum hep Hizmetiçi eğitim modülüne. Ben hiç göremedim bu eğitimi. Python, nesnelerin interneti, Network eğitimi filan hep çıktı ama bu eğitimi hiç görmedim. Başvuranlar nereden başvurdu veya ne zaman başvurdu acaba.
Almak istediğim bir eğitimdi :/
Hocam dün oygm ye telefon ile ulaşabildim. Teknik altyapı problemi gibi bir şey söyledi. Sanırım iptal olacakmış ama yine de mail gelmeden rahat olamadım. ama ben eğitime giremedim zaten. Bakalım pazartesi açıklarlar mı?sayın hocalarım var mı bir gelişme bir haber. Adamı böyle eğitimdende soğutuyorlar
Dil seçeneklerinde Türkçe yok, maalesef İngilizce olarak tamamlayacağız.kurs açılıyor ancak ingilizce olarak. bir şey anlamadım.
Arkadaşlar kurs açılıyor şu anda bilginiz olsun.
Ben başladım artık hocam yoksa yetişmeyecek.Hocam kurs açılıyorda Uzaktan eğitimle ilgili gelmesi gereken mail gelmedi. Olması gereken canlı yayınlarda yapılmadı. O yüzden yapsak mı yapmasak mı bilmiyorum? Yarına netleşir belki
arkadaşlar eğitimi cisco üzerinden izleyip her modül sonundaki sınavları tamamlamamız gerekiyor. En son final sınavını da yaptıktan sonra kurs eğitmeni sistem üzerinden kursu tamamladığımızı onayladıktan sonra sertifikaları görüntüleyebiliyoruz. Normalde cisco netacad eğitimleri bu şekildedir. Kursu tamamlyanalara mebbis üzerinden de sertifika verilecektir diye düşünüyorum.Hocam ben de eğitime başlamaktan yanayım ancak bu eğitimi aldıktan sonra sertifika alma şansımız olacak mı? Yani Mebbis modülü ile ne derecede ilişkili bilemiyoruz. Hangi ad altında bu eğitimden faydalanacağız? İş, ÖYGM den gelecek e-mail e kalıyor. Bu arada eğitimi bitiren arkadaşlar var mı?
Ayrıca eğitim onay durumu için hala O/O/O/O/İ (işlemde) görünüyor. Yalnız içine giriş yaptığınızda "onaylandı" görünüyor. Sanırım düzeltilecektir.
Günaydın Hocam,Haber var mi eğitimden arkadaslar. Siz ne asamadasiniz.
Aradığımız şey "Türk usülü"Günaydın Hocam,
henüz bir gelişme yok. Aynı durum devam ediyor. Eposta yok, sisteme giriş yok ve haber veren veya bilgi veren de yok.