kişisel verilere izin verdiniz mi hocamArkadaşlar bana da sms geldi. Eğitimlere ne zaman ve nasıl giriş yapıyoruz.
MEB'den 2020000167 numaralı uzaktan eğitim faaliyetine(Siber Güvenliğe Giriş Eğitimi Kursu) kabul edildiniz şeklinde mesaj geldi. eğitim adresi : https://46443709.netacad.com/courses/988082 görünüyor.Bu adrese girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Oturum Açma Başarısız
.......l@gmail.com kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil
You can try to log in again.
İzin vermek mi gerekiyor hocam.kişisel verilere izin verdiniz mi hocam
İzin vermek mi gerekiyor hocam.
+1Arkadaşlar eğitimi görebilen var mı? Gerçi 2 Martta aktif olur sanırım ama. Ben MEB in yolladığı adrese girdiğimde sadece sayfa açılıyor ve
Canvas üzerinde kayıtlı değil
Ben şu an Python eğitimimi alıyorum tabi hesabın var. Tahminimce bu hesabıma tanımlanacaktır eğitim. Bekliyoruz bakalım 2 Mart’ı.Arkadaşlar eğitimi görebilen var mı? Gerçi 2 Martta aktif olur sanırım ama. Ben MEB in yolladığı adrese girdiğimde sadece sayfa açılıyor ve
Arkadaşlar eğitimi görebilen var mı? Gerçi 2 Martta aktif olur sanırım ama. Ben MEB in yolladığı adrese girdiğimde sadece sayfa açılıyor ve
python eğitimi videolar şeklinde sıralı mı yoksa canlı yayın olup bitiyor ve kaldırılıyor mu acaba?Ben şu an Python eğitimimi alıyorum tabi hesabın var. Tahminimce bu hesabıma tanımlanacaktır eğitim. Bekliyoruz bakalım 2 Mart’ı.
izni verdim değişiklik yok
hala eklemiyor
sanırım netacad'tan mail gelince olacak
python eğitiminde öyle olmuştu
İlk canlı eğitimden sonra Anlatıcı Hoca anketle herkese uygun olan bir saat seçti ve ona göre canlı eğitimler devam etti. Python da Perşembe 18.30-21.00 arası olarak seçilmişti. Canlı eğitimden bir gün sonra da eğitimin kaydını netacad sistemine yüklüyor. isteyen oradan indirip izleyebiliyor. Şuan da netacak sisteminde yer kalmadı için İTÜkovan adında bir yere yükleyerek eğitimler devam ediyor.python eğitimi videolar şeklinde sıralı mı yoksa canlı yayın olup bitiyor ve kaldırılıyor mu acaba?
oradaki eğitim videolarını bir şekilde paylaşma şansı var mı acaba?
Eğitim kalitesi, süreç yönetimi, ödevler vs konularında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
İlerleyen dönemlerde öğrencilere vereceğimiz eğitimlerde kaynak ve yöntem bakımından değerlendirmek istiyorum.
Sonuçta teknik anlamda iyi olduğunu ve başarılı bir eğitim süreci oluşturduklarını düşündüğümüz bir kuruluştan verilen eğitimler bunlar.
Önceden siber güvenliğe giriş için netacad zaten üye olanlar kursa nasıl giriş yapacak?
"NETACADFUNDING_20191027_OYGM-MoNE_Intro2CyberSecurity" sınıfını seçmeniz yeterlidir. " nasıl seçilecek?
Önceden kaydı olanlar nasıl bir yol izlediniz.
zaten kaydı olanlar mebbis’ten izin verince gelen mailden (bana ertesi gün beldi) sonra netacad’a giriş yaptıklarında ders görünüyor