arkadaşlar sorun Dün ekelenen videoyu izleyemiyorum.Tıklayınca Bu Siteye Ulaşılamıyor yazısı geliyor
sibergüvenlik için izinleri verdim sonrasında kayıt oldum sistemdeki mail adresi ile kayıt olduğum mail adresim aynı buna rağmen farklı tarayıcalardan da denedim hatta meb hattından ve telefon internetinden de denedim fakat her giriş yaptığımda bu sayfaya yönlendiriyor. bu konu hakkında yardım sayfasınada başvurdum ama oradan gelecek bir yanıt olacağını zannetmiyorum. varsa bunların yardımcı olacak bir arkadaş yardımlarını bekliyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 65372
Bende de aynı uyarıyı veriyordu hocam. Mebbis üzerinden "bilgilerimi kullanmasına izin ver" seçeneğini aktif ettim. Yaklaşık 1 gün sonra e-posta ile gelen aktif etme seçeneği ile sorunu aştım.ayrıyetten web eklentisinide yükledim bende kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil olayını geçemedim.
teşekkürler sayın hocam, gün gün bu şekilde aktarırsanız drive a çok seviniriz.
arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum yok mu çözümü bilen? üstelik mebbis te hem e posta hem tel izni verdiğim halde...rnetinden de denedim fakat her giriş yaptığımda bu sayfaya yönlendiriyor. bu konu hakkında yardım sayfasınada başvurdum ama oradan gelecek bir
Mükemmel bir olay
Ekli dosyayı görüntüle 65378
arkadaşlar bu uyarı karşısında ne yapmamız lazım? hala kursa başlayamadım
yahoo yerine mebbisinizde gmail deneyin hocam.+1 takip
+1Ekli dosyayı görüntüle 65378
arkadaşlar bu uyarı karşısında ne yapmamız lazım? hala kursa başlayamadım
Mebbis üzerinden kişisel verilere izin verdikten bir gün sonra mailinize mesaj gelecek maile onay verince sistem açılıyor. Püf noktalar mebbis teki mail adresinizle net cad üyelik mailiniz aynı olmalı............@gmail.com kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil
You can try to log in again.
Ne yapmalıyız bu durumda arkadaşlar?
2 mart itibariyle sistem açıldı.Dersleri çok rahat izliyorum hocamMebbis üzerinden kişisel verilere izin verdikten bir gün sonra mailinize mesaj gelecek maile onay verince sistem açılıyor. Püf noktalar mebbis teki mail adresinizle net cad üyelik mailiniz aynı olmalı.
Çok da kasmayın zaten videolar izlenmiyor.
Meb interneti ile izlenmiyor açıklama yukarıda2 mart itibariyle sistem açıldı.Dersleri çok rahat izliyorum hocam
hocam mebbis üzerinden nasıl izin vereceğiz?Mebbis üzerinden kişisel verilere izin verdikten bir gün sonra mailinize mesaj gelecek maile onay verince sistem açılıyor. Püf noktalar mebbis teki mail adresinizle net cad üyelik mailiniz aynı olmalı.
Çok da kasmayın zaten videolar izlenmiyor.
Mebbis - Hizmet içi eğitim modülü - kişisel veri iznihocam mebbis üzerinden nasıl izin vereceğiz?
Files-Sunumlar-Ders sunumlarındaki pdf dosyasındaki slaytları canlı yayında konuşuyo aslında.Burada yer alan bilgilerle final sınavı soruları cevaplanacak.Dosyayı ekliyorum.Meb interneti ile izlenmiyor açıklama yukarıda
tşklerrrFiles-Sunumlar-Ders sunumlarındaki pdf dosyasındaki slaytları canlı yayında konuşuyo aslında.Burada yer alan bilgilerle final sınavı soruları cevaplanacak.Dosyayı ekliyorum.