Video ya bakamadım. Biz de görebilecek miyiz modül üzerinden. Öyleyse güzel olur
Video ya bakamadım. Biz de görebilecek miyiz modül üzerinden. Öyleyse güzel olur
Okul Müdürü sayfasında tanıtım videosu var. Ordaki izlediğim videoya göre öğretmenler de görebilecek. Hatta onaylama mantığı ile "benim ekdersimde hata yok" onayı ile tüm personeline onay açılabilecek.
Güzel olur aslında. HayırlısıOkul Müdürü sayfasında tanıtım videosu var. Ordaki izlediğim videoya göre öğretmenler de görebilecek. Hatta onaylama mantığı ile "benim ekdersimde hata yok" onayı ile tüm personeline onay açılabilecek.
Okul Müdürü sayfasında tanıtım videosu var. Ordaki izlediğim videoya göre öğretmenler de görebilecek. Hatta onaylama mantığı ile "benim ekdersimde hata yok" onayı ile tüm personeline onay açılabilecek.
Ek ders, Tüm personele onay için açılırsa, okulun ek dersi onaylaması bitmez.Okul Müdürü sayfasında tanıtım videosu var. Ordaki izlediğim videoya göre öğretmenler de görebilecek. Hatta onaylama mantığı ile "benim ekdersimde hata yok" onayı ile tüm personeline onay açılabilecek.
Mart ayı itibariyle başlayacak diyor resmi yazıdaşubat ayı ekdersi buradan mı yapılacak
Mart ayı itibariyle başlayacak diyor resmi yazıda
hocam modülü kullanımına izin verilen okullar listesinde mesleki ve teknik anadolu lisesi yok ama anadolu lisesi var. MTAL'lerde anadolu lisesi kapsamına mı giriyor gibi değerlendireceğiz?Şubat ayının ek ders ücreti Mart ayı başında hesaplanıp onaylandığı için sormuş olabilir.
hocam modülü kullanımına izin verilen okullar listesinde mesleki ve teknik anadolu lisesi yok ama anadolu lisesi var. MTAL'lerde anadolu lisesi kapsamına mı giriyor gibi değerlendireceğiz?
Zamanı bu kadar darlaştırmazlar. Herhalde idarecilere bir eğitim verirler. Bence Mart ayı ek dersini bu sistemden yapacağız.Şubat ayının ek ders ücreti Mart ayı başında hesaplanıp onaylandığı için sormuş olabilir.
Zamanı bu kadar darlaştırmazlar. Herhalde idarecilere bir eğitim verirler. Bence Mart ayı ek dersini bu sistemden yapacağız.
BT rehberlik ekders ücretini nasıl hesaplayacak acaba bilgisi olan var mı?
Sistem otomatik görmüyor sanırım btr görevini. Manuel mi girilecek?
Vermiyor çünkü gorevlendirme olarak görüyorSizce 10 saat ve üzeri dersi olan BTR'lere sistem haftalık 1 saat "derslere hazırlık" ekdersi verecek mi?
Anasınıfı ikili olan okullara 2 saat ve sınıf rehberlik veya sısyal külüp 2 saat vermiyor ya da nasıl verecek?