Hala mı kamudanyalanhaber sitesini okuyorsunuz. Hoş bizim forumun da ondan bir farkı yok ya. Adamlara ne gönderirsen yayınlıyorlar.netame' Alıntı:düzeltme: yanlış habermiş, şimdilik..Milli Eğitim Bakanlığı önümüzdeki yılın ders kitaplarınınn seçim modülünü açtı.
Önümüzde ki yıl okutulacak dersler arasında Bilgisayar dersleri seçmeli olarak bile bulunmuyor. BT öğretmenleri ders saatlerinin artırılmasını beklerken Bilgisayar derslerinin komple kaldırılması BT öğretmenlerini hayal kırıklığına uğrattı.
ben cuma günü bilişim teknolojileri kitabı seçtim yaa nasıl oluyo bu :|xtasy' Alıntı:arkadaşlar okul şifresi çoğu bilgisayar öğretmeninde vardır. ben epeydir işim olmadığından hatırlayamadım. şu ders kitap seçim modülüne giriverin gerçek mi anlaşılır
ne o gündeme gelmekten sıkılmış gördüm sizi :wink:Cemal TANER' Alıntı:Hala mı kamudanyalanhaber sitesini okuyorsunuz. Hoş bizim forumun da ondan bir farkı yok ya. Adamlara ne gönderirsen yayınlıyorlar.netame' Alıntı:düzeltme: yanlış habermiş, şimdilik..Milli Eğitim Bakanlığı önümüzdeki yılın ders kitaplarınınn seçim modülünü açtı.
Önümüzde ki yıl okutulacak dersler arasında Bilgisayar dersleri seçmeli olarak bile bulunmuyor. BT öğretmenleri ders saatlerinin artırılmasını beklerken Bilgisayar derslerinin komple kaldırılması BT öğretmenlerini hayal kırıklığına uğrattı.
:+1: uhaha: :+1:Cemal TANER' Alıntı:Hala mı kamudanyalanhaber sitesini okuyorsunuz. Hoş bizim forumun da ondan bir farkı yok ya. Adamlara ne gönderirsen yayınlıyorlar.netame' Alıntı:düzeltme: yanlış habermiş, şimdilik..Milli Eğitim Bakanlığı önümüzdeki yılın ders kitaplarınınn seçim modülünü açtı.
ben neden karıştırayım hocam .haberi yayınlamışlar ben de paylaştım sadeceüç maymun' Alıntı:ilknur hocam hep sen karıştırıyon ortalığı
oğğ sıvitiy gerçekten çok üzgünüm, bilmiyorum böyle bir hatayı nasıl yaptım, çok zor ama beni affedebilecek misin :cry:Cemal TANER' Alıntı:Hala mı kamudanyalanhaber sitesini okuyorsunuz. Hoş bizim forumun da ondan bir farkı yok ya. Adamlara ne gönderirsen yayınlıyorlar.netame' Alıntı:düzeltme: yanlış habermiş, şimdilik..Milli Eğitim Bakanlığı önümüzdeki yılın ders kitaplarınınn seçim modülünü açtı.
sen cemal hocamı dinle memurlar net oku :mrgreen:ilknurboteci' Alıntı:ben neden karıştırayım hocam .haberi yayınlamışlar ben de paylaştım sadeceüç maymun' Alıntı:ilknur hocam hep sen karıştırıyon ortalığı
cilekes_ogrt' Alıntı:Hocalarım bende norm fazlasıyım adayım diye formatör olamadım başka yerde görevlendirildim seneye okulumda sadece 3 saatim var formatör olmak istesem vermeme gibi bir durum var mı çünkü okul 150 kişilik