hocam mümkünse çalışma saatleri konusunada yoğunlaşalım okul bekçisi durumundayız lütfen kimin ne baglantısı varsa çalışma saatlerinin rehber öğretmenler gibi olmasını söylesin bu konu konusulmaya tartışılmaya başlansın biran önceM@honi' Alıntı:Arkadaşlar aslına bakarsanız PGM genel müdürü benim hemşerimdir. Kendisiyle 2008 de anakarada bir araya gelmiştik. Tabi o zamanlar bu tür sorunlar olmadığı için kendisine bu konuda soru sormamıştım. Cep telefonuda vardı aslında ama geçen yaz aradım değiştirmiş numarayı. Herneyse biraz önce kendi ilimin milletvekili baş danışmanıyla görüştüm. Durumu anlattım. Dedimki bir cevap, bir çalışma var mı ne olacak bilgisayar öğretmenleri vs... Kendisi şuan izinde olduğunu fakat telefonla bilgi alıp kesinlikle döneceğini söyledi. Ben de yarın aracayacağımı bir bilgi istediğimi söyledim. Telefonu kapattıktan 10 dk sonra tekrar döndü. Hocam bakanlıkta çalışan bir bilgisayar öğretmeni arkdaşımla görüştüm, bana Fatih projesinin detayları ile birlikte ekders sorunları ve diğer sorunlarının kalkacağını söyledi dedi. Bende bazı arkdaşların tayini çıkmış, evlerinden çok uzağa gitmişler dedim. Bu konuda yarın bilgi alıp döneceğini söyledi.
Bakalım hayırlısı fakat elimden geleni yapıp Necmettin beyle görüşeceğim bakalım ne olucak...
vikvik' Alıntı:hocam mümkünse çalışma saatleri konusunada yoğunlaşalım okul bekçisi durumundayız lütfen kimin ne baglantısı varsa çalışma saatlerinin rehber öğretmenler gibi olmasını söylesin bu konu konusulmaya tartışılmaya başlansın biran önceM@honi' Alıntı:Arkadaşlar aslına bakarsanız PGM genel müdürü benim hemşerimdir. Kendisiyle 2008 de anakarada bir araya gelmiştik. Tabi o zamanlar bu tür sorunlar olmadığı için kendisine bu konuda soru sormamıştım. Cep telefonuda vardı aslında ama geçen yaz aradım değiştirmiş numarayı. Herneyse biraz önce kendi ilimin milletvekili baş danışmanıyla görüştüm. Durumu anlattım. Dedimki bir cevap, bir çalışma var mı ne olacak bilgisayar öğretmenleri vs... Kendisi şuan izinde olduğunu fakat telefonla bilgi alıp kesinlikle döneceğini söyledi. Ben de yarın aracayacağımı bir bilgi istediğimi söyledim. Telefonu kapattıktan 10 dk sonra tekrar döndü. Hocam bakanlıkta çalışan bir bilgisayar öğretmeni arkdaşımla görüştüm, bana Fatih projesinin detayları ile birlikte ekders sorunları ve diğer sorunlarının kalkacağını söyledi dedi. Bende bazı arkdaşların tayini çıkmış, evlerinden çok uzağa gitmişler dedim. Bu konuda yarın bilgi alıp döneceğini söyledi.
Bakalım hayırlısı fakat elimden geleni yapıp Necmettin beyle görüşeceğim bakalım ne olucak...
aradım bayan çalışma saatleri bir şey söylemedi ilinize sorun dedi :? herkes arasın ltfenM@honi' Alıntı:vikvik' Alıntı:hocam mümkünse çalışma saatleri konusunada yoğunlaşalım okul bekçisi durumundayız lütfen kimin ne baglantısı varsa çalışma saatlerinin rehber öğretmenler gibi olmasını söylesin bu konu konusulmaya tartışılmaya başlansın biran önceM@honi' Alıntı:Arkadaşlar aslına bakarsanız PGM genel müdürü benim hemşerimdir. Kendisiyle 2008 de anakarada bir araya gelmiştik. Tabi o zamanlar bu tür sorunlar olmadığı için kendisine bu konuda soru sormamıştım. Cep telefonuda vardı aslında ama geçen yaz aradım değiştirmiş numarayı. Herneyse biraz önce kendi ilimin milletvekili baş danışmanıyla görüştüm. Durumu anlattım. Dedimki bir cevap, bir çalışma var mı ne olacak bilgisayar öğretmenleri vs... Kendisi şuan izinde olduğunu fakat telefonla bilgi alıp kesinlikle döneceğini söyledi. Ben de yarın aracayacağımı bir bilgi istediğimi söyledim. Telefonu kapattıktan 10 dk sonra tekrar döndü. Hocam bakanlıkta çalışan bir bilgisayar öğretmeni arkdaşımla görüştüm, bana Fatih projesinin detayları ile birlikte ekders sorunları ve diğer sorunlarının kalkacağını söyledi dedi. Bende bazı arkdaşların tayini çıkmış, evlerinden çok uzağa gitmişler dedim. Bu konuda yarın bilgi alıp döneceğini söyledi.
Hocam bakın geçmiş iletilerimde telefon numarası verdim. Lütfen sizde arayın çalışma saatlerini söyleyin. Birşeyler yapın vicdanınız rahat olsun Hataydan vikvik hocam
Şunu söylemek istiyorum bilgisayar başında sadece iletileri okuyup boşveren arkadaşlarıma gönül koyuyurum. Benim hangi durumda olduğumu bilseydiniz ve bunlara rağmen bişeyler yaptığımı görseydiniz Bir telefon etmekten aciz olamayız!!!
deryabote' Alıntı:ya galiba heycandan numarayı yanlış aldım kağıda şunu yazmışım 0413 17 24-25 . heralde 0'ı yanlışlıkla koydum
M@honi' Alıntı:Telefon numarasını unuttum :03124131430 geleceğimiz için herkes arasın lütfen... Emin olun çok şey değişecek... Arayan arkadaşlarda buraya sırayla konuşmalarını yazarsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
karadelik' Alıntı:iyi iyi siz biraz daha adamların üzerine gidin bu sefer neyi istemiyorsanız onu yapmaya başlayacaklar bence.
demişler işte şu anda üzerinde çalışılıyor değişiklikler olacak vs il memlere gerekli yazılar gönderilecek vs. kaç kişi aramış herkese aynı şeyi söylemişler millet hala bastıralım da bastıralım bu maç mı tribün seyircisi gibi vala beni bu kadar arasalar telefonu meşgle atardım yada not alır nerde istemediğinz şey var onu size görev olarak tanımlardım.