Aynı şey bizim okulumuzda başka bir branşta yaşanmıştı ve öyle bir şey olmaz demişti idare hocam.İyi akşamlar benim zümre norm fazlası oldu onun hizmet puanı düşük olduğu için.İsteğe bağlı olarak ben norm fazlası olabilir miyim bilgisi olan var mı
atama şube müdürüyle konuşursanız oluyorAynı şey bizim okulumuzda başka bir branşta yaşanmıştı ve öyle bir şey olmaz demişti idare hocam.
hocam btr olursunuz kendi okulunuzda ders varsa girersiniz yoksa diğer okulda sadece btr işinizi yaparsınız o kadar. fazla ağız dalaşına girmeyin onla bunla yaranacam dost olacam diye fazla samimi olmayın ne kadar çok bilgi(teknik,teorik,vd her türlü konu) aktarırsanız o kadar çok aleyhinizde konuşurlar bunu asla unutmayın... abi nasihatıdevam edersiniz hocam ama başka okullara ders görevlendirmesi yaparlar muhtemelen. öldürmeyip süründürme politikası. kendinizi hiç bir okula ait hissedemezsiniz. benim kadrom bir okuldaydı, 2 farklı okula 15 saat derse gidiyordum, 1 okula da btr gidiyordum. Aynı anda 4 farklı idareyle muhattaptım yani..
BÖlge normu falan bir şeyler dediler mi hocam?14 saat norm fazlası istanbul bçekmece
BTR görevi var ama norma etkisi yok zaten. Geçen yıl da 14 saat ders yükü ile norm vardı. Bu sene gitmiş olması bölge normundaki oynamaya işaret ediyor. Okulumda tekim.BÖlge normu falan bir şeyler dediler mi hocam?
BTR göreviniz var mıydı?
Zümreniz var mıydı okulda
Hocam umarım kısa sürede çözüm bulursunuz.BTR görevi var ama norma etkisi yok zaten. Geçen yıl da 14 saat ders yükü ile norm vardı. Bu sene gitmiş olması bölge normundaki oynamaya işaret ediyor. Okulumda tekim.
Atama kararnamenizde norm fazlalığından atama yapıldığı yazıyorsa yeni okulda 3 yıl dolmadan ancak eski okulundaki hizmet sürenle birlikte 3 yıl doluyorsa tayin isteyebilirsiniz.Arkadaşlar bilen var mı . Resen atanınca il ici terci h hakkınız oluyor mu yoksa 3 yıl zorunluluğu onda da mi var
Böyle bir ayrıntı olduğunu bilmiyordum. Bunu bir araştırmak lazım!Atama kararnamenizde norm fazlalığından atama yapıldığı yazıyorsa yeni okulda 3 yıl dolmadan ancak eski okulundaki hizmet sürenle birlikte 3 yıl doluyorsa tayin isteyebilirsiniz.
Yok onlara da sürpriz oldu. Şimdilik olacakları bekliyoruz.Hocam umarım kısa sürede çözüm bulursunuz.
İdarenin sizden istediği bir şey var mı? Tayin iste şu okula geç tarzı?
Hocam il içi atama klavuzunda yazıyorBöyle bir ayrıntı olduğunu bilmiyordum. Bunu bir araştırmak lazım!
evet ne zamanNorm atamalari ne zaman belli mi
19/11/2018 mi yaniPazartesi
Her il kendisi yapıyor diye biliyorum. Bizde henüz bir çalışma yok diye biliyordum ama sat 17.00 de sitede paylaşım yapılmış bugün başlamış tercihler 23 üne kadar devam edecekmiş ve boş okullar belirtilmemiş . Birde dilekçe ile sistemden değil.Belli bir il için mi çünkü bazı iller açıkladı.Yoksa hepsi için mi ?
Hangi il HocamHer il kendisi yapıyor diye biliyorum. Bizde henüz bir çalışma yok diye biliyordum ama sat 17.00 de sitede paylaşım yapılmış bugün başlamış tercihler 23 üne kadar devam edecekmiş ve boş okullar belirtilmemiş . Birde dilekçe ile sistemden değil.