1 tane kocasinanda, melikgazide hiç yok.. diğerleri ilçelerEkli dosyayı görüntüle 61537
Hocam zulüm bu , bu kadar da olmaz. Gideceğin yerde de norm fazlası olacaksan niye gönderiyorlar?4 yıldır öğretmenim her yıl norm falzası ve her yıl okul değişikliği, 4 yılda 4 okul, ben alıştım bu işe ve her zaman ki gibi yine norm fazlasıyım geldiğim okulda, bakalım 5. okul neresi olacak merakla bekliyorum! Alan değişikliği gelirde ve bize o hakkın tanırsa Türkiye de branşımızda alan deişikliğine en hızlı şekilde müracaat edecek ilk kişi olarak tarihe geçmek istiyorum
Ben de bunu anlamıyorum zaten. gideceğin yerde de norm fazlası oluyorsun.Sırf orada öğretmen olmadığı için gönderiyorlar. ama sonraki sene norm fazlası oluyorsun yine.Hocam zulüm bu , bu kadar da olmaz. Gideceğin yerde de norm fazlası olacaksan niye gönderiyorlar?
Ankara'nın resen atama yapması diğer illeri de bağlar mı acaba? bilgisi tecrübesi olan var mı arkadaşlar?Ankara MEM Resen atamayı atama takvimine eklemiş. Yaptılar mı daha önceden?
Bunu bu başlığın ilk sayfasında yazmıştım.Ben de 10 saat dersle bölge normundan fazla oldum. Cimere 2 sene önceki norm kadro yönetmeliğindeki 23. Maddenin 3. Fıkrasındaki değişikliğe istinaden norm istediğimi yazdım. Gelen cevap;
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmeliğinin 23 üncü maddesinin 3 üncü fıkrası çerçevesinde sınıfları bilişim teknolojisi araçları ile donatılmış olan eğitim kurumlarından bilişim teknolojisi alanı norm kadrosu bulunmayanların bilişim teknolojisi alanı norm kadroları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Genel Müdürlüğümüz nezdinde gerekli çalışmalar devam etmekte olup sonuçlandığında norm kadro sayıları kamuoyu ile paylaşılacaktır. Arkadaşlar siz de talep oluşturun. Belki bir sonuca ulaşabiliriz.
baştan savma cevap olmuş, özellikle de gerekli çalışmaların 2 senedir devam etmesi ve bir sonuca ulaşamaması nedeniyle yaşadığımız mağduriyeti dile getirmemiz gerekiyor sanırımBunu bu başlığın ilk sayfasında yazmıştım.
Bu yabanci dil eğitimi suan pilot uygulama mi? Dersleri neye gore değiştiriyorlarBu normların herkes tarafından tekrardan cimere yada bakanlığa yazması ,yoksa tekrardan hepimiz norm fazlası olacağız. Bizim okulda ingilizce yabancı dil eğitimine geçildi . 5. sınıf ve 6. sınıflardan derslerimiz gitti. ders yok. bu gidişle hiç ders kalmayacak. sadece bizim ilçede 8 kişi norm fazlası. ve açık okul yok....
Nasil yani istege mi bağlı?Artık pilot uygulaması yok. isteyen okul yabancı dil eğitimine geçebilir. eylülde bunun ile ilgili yazı çıktı.
Nasil yani istege mi bağlı?
Nasil yani istege mi bağlı?
İlden ile değişir hocam tercih yapmayınca ne olacağı.bizde açsalar ben tercih yapcam bir sonraki dönem norm fazlası olacağım okula kafama göre bir okula denk gelincede orda kalırım fazlalık olarak .
hem dış güçlerin yüzünden yoksa çoktan teknik müdür yardımcısı normumuzu almıştık.Ankara'nın resen atama yapması diğer illeri de bağlar mı acaba? bilgisi tecrübesi olan var mı arkadaşlar?
bir de bu norm fazlası durumu cidden çok sıkıntılı, 2016 da BTR normu ile ilgili bir adım atılmış Norm Yönetmeliğine girmiş ama devamı gelmemiş, okulda 14 saat ders var, Fatih projesi var, BT sınıfı var ve öğretmen norm fazlası oluyor. Bu,hem öğrenci adına hem öğretmen adına hem kurum adına mağduriyetler silsilesidir, bu durumu Cimer'e bir devlet personeline yakışır şekilde güzelce yazıp izah etmemiz gerekiyor, BTR normu ile ilgili düzenlemenin acilen yapılıp nihayete ulaşması lazım yoksa bu bürokratik hantallık daha çook mağdur üretecek
res'en atama yapmışlar mı hocam?Evet Denizli de açıklandı
Dilekce verip siz tercih yapabilirsiniz diye biliyorum en guzeli milli egitim müdürlüğüne sormak hocam. Bizimde ilcede 30 saat ders var okulumda 10 saat ders var. İlçeye tek norm vermisler. Norm fazlasi oldum
Eskipazarhocam merak ettim o hangi ilçe tek norm verilen..