var mı onaylanan ben de merak ediyorum, son dakka başvuru yaptım ne olur acaba?hastasıyız dede' Alıntı:şu ana kadar normdan dolayı tercihen atananlardan kesin reddedilen veya onaylanan oldumu?
ben son maddeyi seçmiştim ilçe mem bu olmaz 2. yi seçmen lazım dedi iptal etti sonra 2. maddeyi seçtim ilçe mem onayladı, il onayı bekliyorum.bilisim' Alıntı:"hastasıyız dede" hocam siz de norm fazlası olup isteğe bağlı mı atandınız? başvuruda hangi maddeyi seçtiniz? ben de aralıkta isteğe bağlı atandım. mebbiste de atama da ihtiyaç fazlası ibaresi var. başvuru yaparken de "norm fazlası olup valilikçe görev yerim değişti" seçeneğini seçtim. en uygunu oydu. Siz ne yaptınız?
evet korsan hocam sadece 2012-2013 te normdan dolayı resen yada tercihen okulu değiştirilenleri kapsıyor, sen hersene nasıl istiyordun orayı anlamadım ama.the_korsan' Alıntı:bu sene tayinle hiç işim yok diye minimum derecede ilgilendim bu konuyla bu saatte bu başlığı görünce acaba yanlış mı yaptık dedim
Bu durum geçen sene ki il içinde isteyenleri vurmuyordu değil mi, sadece 2012-13 te norm fazlası istekli yada resen atananlardı ? her sene istemeye alışmıştık bu sene boş geçiyoruz :shock: