hangi il ve hangi ilçedesin hocam, birde bakanlığın ankara valiliğine yazısı resmileştimi, yani yazı size ulaştımıgodfather' Alıntı:ilçe milli eğitimde atama işlerine bakan bir bilgisayar öğretmeni olarak son noktayı koyuyorum.
ayrıca bugün haber sitelerinde de yayınlandı, bakanlığın ankara valiliğine yazısı,
ister resen, ister isteyerek; norm fazlası olarak yer değiştiren öğretmenler il içi yer değişiklği yapacağı zaman "3YıL ŞArTI ARANMAZ".
oh be sonunda resmi bir duyuru gördük, teşekkürler hocam.bilgisayarbilisim33' Alıntı:
şu madde seçme krizi bir türlü aşılamadı , ben son maddeyi seçip ilçeye gitmiştim, ilçe 2. maddeyi seçmem gerektiğini söyledi, tercihlerimi reddetti, 2. maddeyi seçip tekrar gittim öyle kabul ettiler.bilgisayarögrt.' Alıntı:arkadaşlar ben de dün onay sıkıntısı çekenlerden biriydim. Onay sayfam normale döndü. Bugün ilçe milli eğitime gittim ve atama bölümüyle konuştum. Tercih yapabileceğimizi ve son seçeneği seçmemiz gerektiğini söylediler. İlçe ve il onayları öğleden sonra yapılacakmış. Hepimize geçmiş olsun...
branta' Alıntı:bir hafatadın bağırıyorum. 41. maddeye göre atanan herkes Valilikçe istediği dışında fakat tercih yaptırılarak yada resen atanmıştır diye..
bu yer değiştirmede anladım ki siz hakkınızı bilip mücadele etmediğiniz sürece kimse sizi dikkate almayacaktır.
yazık.
teşekkürler... :mrgreen:kakababa' Alıntı:Hadi hayırlı olsun size
maalesef hocam yazı 2012-2013 yılları arasında atananları kapsıyor.ct442002' Alıntı:önceki yıllarda norm fazlası olduğundan başka okula gidenler tercih yapabiliyor mu
gonca01' Alıntı:mardin onay vermeyeceğini söylüyor.. hala görüş yazısını bekliyormuş..saat 5 oldu pes
_miracle_' Alıntı:gonca01' Alıntı:mardin onay vermeyeceğini söylüyor.. hala görüş yazısını bekliyormuş..saat 5 oldu pes
onay vermeleri üzere gerekçelerini ekle orada hemen bir dilekçe yaz hocam eğer tayinin olmazsa dava açarsın, resmi belge lazım olur.
ya da onlardan bu işi yapmadıklarına dair resmi bir yazı almaya çalış.
_miracle_' Alıntı:branta' Alıntı:bir hafatadın bağırıyorum. 41. maddeye göre atanan herkes Valilikçe istediği dışında fakat tercih yaptırılarak yada resen atanmıştır diye..
bu yer değiştirmede anladım ki siz hakkınızı bilip mücadele etmediğiniz sürece kimse sizi dikkate almayacaktır.
yazık.
bir sürü başlık altında e mail resmi yazı ve yazıların içindeki bilmeceler için beraberce kafa patlatıyoruz hocam. il mem lere, ilçelere telefon açıyor, sendikalar aracılığıyla öğrendiklerimizi paylaşıyoruz.
siz biz yok bu sorun hepimizin başında. dedim oldu olmuyor işte. nefes tüketiyoruz karşıdaki insanlara anlatmak için. Mücadele vermesek perşembe akşamı Ankara valiliğine acil duyuru yazısı yazılmazdı heralde, sonra da mem ler duyurularda bulunmazdı. Bence yazdıklarınız başka bir konuya ait gibi.