badem' Alıntı:tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi. hangisi? istenir mi? istenmez mi? ben ikisini de çıkarabilirim bu maddeden.isikayhan' Alıntı:badem' Alıntı:a-anil06' Alıntı:ben sana yazayım maddeyi...
atama ve yer değiştirme yönetmeliği madde 26/15 (il içi ve ildeışı isteğe bağlı yer değiştirmeler)
görevli oldukları eğitim kurumları kapatılan, norm kadro uygulaması nedeniyle görevli olduklarıeğitim kurumunda norm kadro fazlaları olmaları ya da haklarında yapılan soruşturma sonucu görev yerleri istekleri dışında idari tasarrufla değiştirilen öğretmenlerin bulundukları eğitim kurumunda çalışılması gereken sürenin hesabında daha önceki eğitim kurumlarında daha önceki eğitim kurumlarında geçen süreleri birlikte değerlendirilir.(yani 1 yıl bekleme şartı aranmaz)
"görev yerleri istekleri dışında idari tasarrufla değiştirilen" işte burası beni korkutuyor. çünkü ben norm fazlasıyken tayin istedim ve çıktı. (tabi resen atama yapılacak diye korkudan tayin istedim ve resen atama yapılmadı.) bu madde resen atananları mı kapsıyor acaba?
ya da bağlacından son gelen ifadenin tamamını okumalısınız: "haklarında yapılan soruşturma sonucu görev yerleri istekleri dışında idari tasarrufla değiştirilen"
istenir tabii ki