Arkadaşlar ilgili norm yönetmeliğinde ;
demiş ama zaten okulumuza gelen norm çizelgesi personel başkanlığı imzalı geliyor. Yani haliyle görüş alınarak Bakanlıkça belirlenmiş oluyor... Bakanlıktakiler de BT sınıfına baktıkları felan yok ders saatine göre okullardan gelen çizelgelere bakıp aynen onaylayıp geri gönderiyorlar... Sendikanın yapmış olduğu açıklama bu şekilde, bizim sonumuz ne olacak diye sorduğumda mahkemeye verdik cevabını aldım... Bu mahkemenin ne zaman biteceği ise meçhul tabi...
Sendikalı diğer arkadaşlar siz de baskı kurarsanız kıpırdanmak zorunda kalacaklardır hiçbir şey yapamazsalar en azından il mem'i sıkıştıracaklardır...
Özellikle eğitim-bir-sen li arkadaşları yetkili sendika olmaları münasebetiyle baskı kurmaya ve sendikalarından il mem'i sıkıştırmayı istemelerini rica ediyorum...
"Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapan Yönetmelik 22 Şubat 2011 Tarihli ve 27854 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş bu yönetmeliğin “Norm kadro belirlenmesinde dikkate alınacak hususlar” başlıklı 15. maddesinin (g) bendi, 2, fıkrasındaki “2) Okul veya kurumlarda açılan bilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin, norm kadroları Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığının uygun görüşleri de alınarak Bakanlıkça belirlenir. Bu kurumların norm kadro sayılarının değişikliğinde de aynı yöntem izlenir ve branş değişikliğine bağlı düzenleme Bakanlıkça yapılır.” hükümleri nedeniyle Okul veya kurumlarda açılanbilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin norm kadroları Bakanlıkça belirlenecektir."
demiş ama zaten okulumuza gelen norm çizelgesi personel başkanlığı imzalı geliyor. Yani haliyle görüş alınarak Bakanlıkça belirlenmiş oluyor... Bakanlıktakiler de BT sınıfına baktıkları felan yok ders saatine göre okullardan gelen çizelgelere bakıp aynen onaylayıp geri gönderiyorlar... Sendikanın yapmış olduğu açıklama bu şekilde, bizim sonumuz ne olacak diye sorduğumda mahkemeye verdik cevabını aldım... Bu mahkemenin ne zaman biteceği ise meçhul tabi...
Sendikalı diğer arkadaşlar siz de baskı kurarsanız kıpırdanmak zorunda kalacaklardır hiçbir şey yapamazsalar en azından il mem'i sıkıştıracaklardır...
Özellikle eğitim-bir-sen li arkadaşları yetkili sendika olmaları münasebetiyle baskı kurmaya ve sendikalarından il mem'i sıkıştırmayı istemelerini rica ediyorum...