seasun' Alıntı:asp-php hocam hayirdir sana birsey mi yapti bursa MEB, cok ofkelisin, biz yerlerimizde kaldik diye sen üzülüyon mu :?
Hocam özelden mesaj attım,yanıtlarsanız sevinirim...sencal' Alıntı:Arkadaşlar bunu daha öncesinde bir sürü ilde yaptılar siz o formu doldurmadığınız da hiç bir şey yapamazlar atayamaz, ki diğer illerde gördük aynen öyle oldu.
ben yıldırımda formatörüm tercih felan da yapmadım.
md4483' Alıntı:bizde sıramızı bekliyoruz hocam kaçınılmaz son
valla hocam bir bilgim yok bende norm fazlasıyım norm fazlası atamaları yapılacak mı bilmiyorumzencefil58' Alıntı:md4483' Alıntı:bizde sıramızı bekliyoruz hocam kaçınılmaz son
hocam siz sivasta görev yapıyodunuz dimii. Sivasta da böyle bir çalışma var mı?? ayrıca böyle bi çalışma olsa ilçelere verme ihtimalleri var mı? sivas merkezde bayaa bi bilişimci fazlası varda norma göre.
md4483' Alıntı:valla hocam bir bilgim yok bende norm fazlasıyım norm fazlası atamaları yapılacak mı bilmiyorumzencefil58' Alıntı:md4483' Alıntı:bizde sıramızı bekliyoruz hocam kaçınılmaz son
hocam siz sivasta görev yapıyodunuz dimii. Sivasta da böyle bir çalışma var mı?? ayrıca böyle bi çalışma olsa ilçelere verme ihtimalleri var mı? sivas merkezde bayaa bi bilişimci fazlası varda norma göre.
geçen sene ikinci dönem yapılmıştı galiba siz demi norma fazlasısınız...
md4483' Alıntı:evet hocam zorlama yoktu sizin dediğiniz gibi sayının çokluğundan dolayı olmazsa tayinlere kadar beklerler heralde
artık sivasa bu gidişle yeni bilişimci atanmaz artık
Norm fazlası zorunlu tercih yapanlardan iptal ettirmek isteyenler bugün 16:00'a kadar il milli eğitime 2566680 (faksla) tercih iptal dilekçlesi göndersin.
illo' Alıntı:ya türkiyede norm fazlası olunmayacak okul hemen hemen yok.çok büyük ve ikili eğitim yapan okullarda belki 15-20 saat ders oluyor.ama anlamadığım şu ki; 8 saatle bi okuldan norm fazlası olurken 6 saatle başka bi okula norm açıyolar.bunun bi standardı yokmu?
Hocam mesaj kimden nasıl ulaştı?schumix' Alıntı:Norm fazlası zorunlu tercih yapanlardan iptal ettirmek isteyenler bugün 16:00'a kadar il milli eğitime 2566680 (faksla) tercih iptal dilekçlesi göndersin.
Bu mesaj bugün ulaştı arkadaşlar bilginiz olsun, sadece bt öğretmenleri için değil tüm branşlar için geçerli olan bir durumdur. Valilik tarafından alınan bir karardır...
jazemin' Alıntı:Hocam mesaj kimden nasıl ulaştı?schumix' Alıntı:Norm fazlası zorunlu tercih yapanlardan iptal ettirmek isteyenler bugün 16:00'a kadar il milli eğitime 2566680 (faksla) tercih iptal dilekçlesi göndersin.
Bu mesaj bugün ulaştı arkadaşlar bilginiz olsun, sadece bt öğretmenleri için değil tüm branşlar için geçerli olan bir durumdur. Valilik tarafından alınan bir karardır...
Tamam hocam,ben de il milli eğitim atama bölümünü aradım. Tercih yapmayanların resen atanmayacağını sadece tercih yapanların atanacağını söylediler. Hala güvenemiyorum ya neyse, ben tercih yapmamıştım çünkü. Umarım istemeden tercih yapan arkadaşların da tercih iptali geçerli olur. Başından beri saçma sapan gereksiz bir durumdu zatenschumix' Alıntı:jazemin' Alıntı:Hocam mesaj kimden nasıl ulaştı?schumix' Alıntı:Norm fazlası zorunlu tercih yapanlardan iptal ettirmek isteyenler bugün 16:00'a kadar il milli eğitime 2566680 (faksla) tercih iptal dilekçlesi göndersin.
İl Sendika Başkanından hocam... SMS yoluyla...
akademik06' Alıntı:Bursa da son durum ne bilmiyorum ama,
Çanakkale Merkezdeki Bt öğretmenlerini ilçelere resen atadılar. Lanet olsun. :verymad: