hocam şimdi denedim iniyor. Sizin internetiniz de bir sıkıntı olabilir mi? Sabah meb de bir sıkıntı vardı. Yinede sıkıntı yaşarsanız mailinize gönderebilirm.Hocam dosyayı indiriyorum ama arşiv bozuk hatası veriyor.
İndirdim ve kurdum. Meb hattından mı indiriyorsunuz. Bende Dosya indirme programı var sorunsuz indiriyor. Ama arkadaşın PC sinde normal indirme ile denedik sizin ki gibi sorun verdi. Çok yavaş indiriyor. Bir başka makina da indirdi ve kuruldu. MEB hattı ise şuan sorun var. 4 mb dosyayı 10dk. indiriyoriniyor ama arşiv bozuk hatası veriyor
MerhabaSayın hocam öncelikle emeğinize sağlık,dosya normal iniyor ama rar dışına çıkarırken arşiv bozuk hatası veriyor.4 defa indirdim aynı hatayı verdi düzeltirseniz sevinirim.
Bende Evde Bitdefender İnternet Scurity Lisanslı - İş yerinde McAfee İnternet Security 2018 lisanslı yüklü herhangi bir sorun yok.Virüs programı uyarı veriyor nedendir sayın hocam.
Hocam merhabalar. Benim kuracağım bilgisayarda işletim sistemi h sürücüsünde kurulu. Okul Pano ise C sürücüsüne kuruluyor. C sürücüsü farklı bir hdd takılıyken h isminde kalmış. Ne yapabilirim?
Hocam muhtemelen yardım sayfasını değiştirmeye çalışıyorsunuz. O sayfa bilgi için diğer sayfalara bilgi girebilirsiniz. Ayarlar, Dersler v.s.Hocam excel de değişiklik yapamıyorum, ne yapmamk gerekiyor?
Öncelikle pano için teşekkürler, elinize sağlık. Benim sorum tavana asılı olan Lcd ekranla bilgisayar arasındaki bağlantıyı nasıl kurduğunuz. Bilgisayardan panoya görüntüyü Hdmi ya da Vga aracılığıyla, yani her halükarda kabloyla aktarıyoruz değil mi? Bu durumda bilgisayarı nereye yerleştiriyorsunuz arkadaşlar? Fikir verebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 58514 Hocam nöbetçi öğretmen kısmında resimdeki gibi bir sıkıntı var. 1-2 günlük nöbetçi listesini beraber gösteriyor.
Hocam öncelikle ellerinize sağlık, emeğiniz için de çok teşekkürler.Hocam
Büyük ihtimalle günü ve tarihi birlik de doldurdunuz. Ya tarih bölümü yada gün bölümü dolu olmalı.
Buradaki amaç : (İki ayrı Listeleme yapılabilmektir)
1- Nöbetçi listesi sabit ise Gun Sütununa günleri yazıp Tarih alanını boş bırakıyorsunuz.
2- Nöbetçi listesi değişken ise Tarih girip Gun Alanını boş bırakıyorsunuz.
Ya da siz istediğiniz birini tercih edin. Ama Tarih ya da gün listeleme alternatifinden birini tercih etmelisiniz.
Sanırım sizde ikisi de dolu.
MerhabaHocam öncelikle ellerinize sağlık, emeğiniz için de çok teşekkürler.
Çok güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsınız, acaba bu panoda istediğimiz yerleri çıkartıp yerine başka istediklerimizi ekleyebilir miyiz?
Hocam sizden birşey rica edebilir miyim? Lise'de 37 sınıf var ve bunları şuanda hangi ders bölümünde hepsini göstermek için ne yapabilirim? Hepsini sığdırabilir miyim?Merhaba
Ne yazık ki Bölümler sabit
Metinli ya da resimli metin gibi bölümler kendi içinde esnek bir yapıya sahip. ama şekilsel ve içerik olarak değişiklik yapamazsınız.
Siz ne gibi bir şey eklemek istiyorsunuz. Biraz ayrıntı belirtebilir misiniz.
Hocam OkulPano.xls dosyasını ekledimMerhaba
Ne yazık ki Bölümler sabit
Metinli ya da resimli metin gibi bölümler kendi içinde esnek bir yapıya sahip. ama şekilsel ve içerik olarak değişiklik yapamazsınız.
Siz ne gibi bir şey eklemek istiyorsunuz. Biraz ayrıntı belirtebilir misiniz.
MerhabaHocam dosyayı ekledim
Hocam OkulPano.xls dosyasını ekledim
Hocam dolduruyorum birazdan atsam bakabilir misiniz?Merhaba
Birçok bilgi benim programda ki eski bilgi en önemlisi DERS sayfasını doldurmamışsınız.
Bu durumda nasıl yayınlayacaksınız. Ben 37 ders girilmiş haliyle test ederim diye sizden istemiştim. bu durumda sizin bilgileriniz işime yaramaz.
hocam bir günde yapabilirmiyim bilmiyorum ama bakmaya çalışırım.Hocam dolduruyorum birazdan atsam bakabilir misiniz?
Tekli olarak düzeltiyorum hocam, çok teşekkürlerhocam bir günde yapabilirmiyim bilmiyorum ama bakmaya çalışırım.
birde nöbetçi öğretmenleri ikişerli yazmışsınız resimlerle uymaz bu şekilde. Birerli olmalı. Sayı aşyorsa Onlarıda döndürerek göstermek gerekir