hahaha neydim değil ne olacağım demeli,dediğiniz gibi hocam bu gidişle bizde onlardan biri olacağızeemree' Alıntı:tinercilerle dost olucaz abi bu gidişle
en azından kafayı bulup birşey hatırlamayız
:alkis: uhaha:mrtcmhr_13' Alıntı:ömerim doğru söylamiş,hatta okullara şöyle çalgılı çengili rakılı mezeli geceler
tertip edilmeli.Böylece insanlarımız meyhanelere gitmek zorunda kalmayacak
okulda bilinçli bir şekilde eğlenebilecekler
fikrinize de size de şunu uygun fördüm bu arada uhaha:
Gece 23.00-.00.00 arası daha iyi olurdu ama neyse.. Bunlar hangi ülkede yaşadıklarını bilmiyorlar sanırım. 25 yaşındayım vurdummu boğayı deviririm ama 9-10'dan sonra sokakta gezmeye çekiniyorum nolur nolmaz diye. 10 yaşında erkek çocuğu, 17 yaşında kızı o saatte oraya sokarsında sonra nolur hep beraber görelim..gokcen01' Alıntı:Projenin genelgesine baktım biraz önce. Öğrenciler bt sınıfından 20.00-21.00 arasında faydalanacaklarmış..Neyseki 1 saatmiş buna da şükür..
genelgeyi buraya gönderirimisn hocam.bizde okuyalım...gokcen01' Alıntı:Projenin genelgesine baktım biraz önce. Öğrenciler bt sınıfından 20.00-21.00 arasında faydalanacaklarmış..Neyseki 1 saatmiş buna da şükür..
"seyal" hocanın gönderdiği linkten baktım ben de...seyal' Alıntı:uygulama protokolü
http://cygm.meb.gov.tr/duyurular/protok ... tokolu.Pdf
Ooze' Alıntı:mfk' Alıntı:21.00 e kadar dururum ama açıktan 500 gayme isterim. 8) ouyes.
ne kadar ucuz görüyorsunuz kendiniz...500 gayme ne ya?? herhangi bir şirkette mesai saat başı 250 tl den başlar..kamuda da (karayolları, belediye vs..) saat ücreti hiç de az değil...size yani 500 tl verseler ayda, herşeyi kabul edeceksiniz..yazık valla. kimse düşürmüyor öğretmenin itibarını, BİZ düşürüyoruz