Kanoute
Site Gezgini
illo' Alıntı:olayları abartıyorsunuz ya. memuriyette öle dediğiniz gbi zorla bişey yaptırma yok ya.bilgisayar tamircisimiyiz diye sitem eden feryat eden arkadaşlar var.kardeşim kendi işgüzarlığınız boş yere feryat etmeytin.ben bilgisayar tamir etmeyi bilmiyorum diyorum kimsede bana ısrar etmiyo.hatta photoshopda takvim yap dediler ben de müdürüm bilmiyorum dedim.tamam ozaman matbaaya yaptırırım dedi.yani hiç ısrar bile etmedi.ama sonra ben bi uğrasayım bakalım dedim (kendi işgüzarlığım) ve yaptım.yoksa bilmiyorum de kardeşim seni kimse görevden atmaz.biz öğretmeniz ne gece bekçisi ne bilgisayar tamircisi.devlet bunu biliyor.biz ne olduğumuzh farkında değiliz çoğumuz da yeni memur olduğumuz için korkak davranıyor ve buyrulan her işi yapıyorz.görevinizden fazlasını yapmayın boş yere feryat etmeyin
dediğine kesinlikle katılıyorum sonuçta bilmiyorum diyebileceğimiz bir çok şeyi yapıyoruz ki haddi hesabı yok, mesela birisi şu fotoğraf olayını çıksın açıklasın, görsel sanatlar öğretmeni niye fotoğraf çekmez ?....ama şu da var, onou yapma bunu yapma ne yapacağız, bir de aldığımız bir para var onu sırf web sitesi güncelleyerek hak ediyor muyuz?