Biz Cumhurbaşkanının her yaptığını tasvip etmiyoruz, bir irademiz var, tıpış tıpış değiliz. Son tahlilde, bu ülkede hainlerle iş tutanlara karşı onu tercih ederiz ama onay vermeyiz.
Erdoğan bu meselede yanlış yapmıştır. Yeri gelmişken şunu da ifade edeyim, Çin, Almanya vb. Yerlerde bırakın öğretmenleri öğrenciler bile PCR testi ile giriyor ve bu mecburi, öyle keyfide değil. Tüm samimiyetimle şuna inanıyorum ki, şu anda Cumhurbaşkanımız değilde alternatiflerinden birisi başta olsaydı hiç öyle hak hukuk zulüm şu bu falan dinlemez kapının önüne koyarlardı. Bırakın bizi kundaktaki bebeğe kadar aşı vururlardı. Zaten dikkat edin muhalefetten çıt yok,bu süreç işlerine geldi, yazın gez toz, kış geldi mi hadi her yeri kapatın, oh ne ala mualla, sonuçta iktidarın oyları eriyor onlar içinde önemli olanda bu zaten. Kısaca kimse bizim sesimizi duymuyor. Erdoğan da aşı zorunlu değil diyor ama uygulama öyle değil. PCR için henüz duyduğum ciddi bir şey yok, zaten eğitim camiasının %95 i aşılı ve enfekte olmuş durumda. %5 i çok zorlayacaklarını sanmıyorum.
İnşallah şu türk aşısı bir an önce çıkarda herkes işine bakar. Ben şahsen yerli aşıyı vurulacağım. Yerli aşıya rağmen goygoy yaparlarsa örtülü olan art niyet gün yüzüne çıkmış olur.
Defaatle söyledim yine söylüyorum; bu Dilipakmış, Sema Maraşlıymış vs. bunların art niyetlerinden zerre miktar şüphem yok, o yüzden toplu hareket edilen eylemlere mesafeli duracağım.