Öncelikle geçmiş olsun.PCR testi olmak için geçen haftadan beridir hastaneye gittim. hastanede virüsü kaptım. sistem üzerinden geçen sene virüse yakalanan abimden virüsü kapmışım gibi göstermişler. ne kadar iğrenç bir dönemden geçiyoruz yaa. arkadaşlar hiç gidip de test felan vermeyin. boşuna riske girmeyin. 15 gün evde hapismi kalacağıma yanayım. sağlığımın tehlikeye girmesine mi yanayım.
En azından evrime inanmaya bir adım yaklasmislar. Bu da bir gelişme.
PCR testi olmak için geçen haftadan beridir hastaneye gittim. hastanede virüsü kaptım. sistem üzerinden geçen sene virüse yakalanan abimden virüsü kapmışım gibi göstermişler. ne kadar iğrenç bir dönemden geçiyoruz yaa. arkadaşlar hiç gidip de test felan vermeyin. boşuna riske girmeyin. 15 gün evde hapismi kalacağıma yanayım. sağlığımın tehlikeye girmesine mi yanayım.
sayin forumdas, bir sey yaziyorsaniz biraz arastirin lutfen. Bilim kurulu uyesi Ates Kara ne dedi aylar once? normal bir virus asisinin kullanima girmesi 2 ila 5 yili bulur. simdiki gibi mutasyon geciren virus icin kac yil gerekir, siz hesaplayin. Ugur efendi ne demisti, asiyi saatler icinde tasarladim!Al işte, zihniyet bu değişmez. Neden turkovac diyorum, Dünyada faz3 çalışması biten başka aşı varmı? Yok. Ona rağmen ayak diretirseniz maksat başkadır diyorum, kalkıp fetocu ilan edecek diyor, size başka adamların idaresi müstehak zaten, o zaman görürdüm eyleminizi nazınızı tuzunuzu. Gidip tıpış tıpış aşı olurdunuz.
Öncelikle geçmiş olsun.
Sağlığınız niye tehlikeye girdi hocam. Aşı olmamakta direndiginize göre, ya pandemiye inanmıyorsunuz, ya hastalığın ölümcül olduğuna inanmıyorsunuz. Bu durumda sağlığınız zaten tehlikede değil.
Ya da aşının koruyucu olduğuna inanmiyor, "deneysel sıvı" olduğunu düşünüyorsunuz, yine bu durumda asılı olmaktansa hastalığa yakalanmayı tercih etmiş görünüyorsunuz.
Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Umarım, sizden etkilenip asinolmayan kimseye de hastalık bulastirmazsiniz.
hocam paylaştığın sitenin sahibi Hadi özışık
şimdi oldu. hemen aşıya gidiyorumhttps://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/asi-karsiti-corona-virusunden-oldu-6555895/
Buyur hocam bu da sözcü...
https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/asi-karsiti-corona-virusunden-oldu-6555895/
sayin forumdas, bir sey yaziyorsaniz biraz arastirin lutfen. Bilim kurulu uyesi Ates Kara ne dedi aylar once? normal bir virus asisinin kullanima girmesi 2 ila 5 yili bulur. simdiki gibi mutasyon geciren virus icin kac yil gerekir, siz hesaplayin. Ugur efendi ne demisti, asiyi saatler icinde tasarladim!
Bakin Esin Senol ne diyor, butun hastaliklari pandemi suresince covid olarak yazilmasi notu dusuldu...
https://twitter.com/uguraktemur_/status/1428744495450005508?s=20
ozetle, tedavisi olan-ulkemizde dso nun yanlis tedavi protokolu uygulaniyor- grip turevi hastalik icin tum testleri bitmemis, yan etkileri henuz bilinmeyen bir siviyi vurunmak kumardan farksizdir.
https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/asi-karsiti-corona-virusunden-oldu-6555895/
Öncelikle geçmiş olsun.
Sağlığınız niye tehlikeye girdi hocam. Aşı olmamakta direndiginize göre, ya pandemiye inanmıyorsunuz, ya hastalığın ölümcül olduğuna inanmıyorsunuz. Bu durumda sağlığınız zaten tehlikede değil.
Ya da aşının koruyucu olduğuna inanmiyor, "deneysel sıvı" olduğunu düşünüyorsunuz, yine bu durumda asılı olmaktansa hastalığa yakalanmayı tercih etmiş görünüyorsunuz.
Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Umarım, sizden etkilenip asinolmayan kimseye de hastalık bulastirmazsiniz.
Geçmiş olsun Hocam.
Konu tam da bunun için açılmıştı, kesinlikle teste gitmemeliydiniz. Dersinize girmeye engel olan varsa polis çağırıp tutanak tutturup şikayetçi olmalıydınız.
müdür veya müdür yardımcılarının %10 bilemedin %15 lik kısmı hariç gerisi hepten y.vşak ikiyüzlü siz arkanızı döndüğünüz gibi sizin aleyhinizde meslekteşlarınıza emniyete her yere yalan dolan iftira sizin hakkınızda atabilecek kadar ağırlıkları var çok ciddiye almayın idarecilerinizi onları ciddiye almak istediğiniz zaman onlarla il ve ilçe memlere arasıra beraber gidin şube müdürleriyle il ilçe mem veya müdür yardımcılarıyla konuştukları şeylere biraz kulak misafiri olun fikriniz hemen düzelecektirçalıştığım müdürüm, bende yardımcısı olarak çalışıyorum. çok karaktersiz. ona güvenmediğim için oyunu kuralına göre oynamak istedim.
Buyur hocam buda makale ..... (Bilimsel... !)
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.30.21262866v1
şimdi oldu. hemen aşıya gidiyorum
Aşı olun ölmeyin.
Onca bilim insanı bunu tavsiye ediyor, onca doktor bunu söylüyor
Sayın Cumhurbaşkanı ve kabinesi de bunu söylüyor.
Bilimsel düşünceden nasibini almamış, neden sonuç ilişkisi kuramayan, okuduğunu anlamaktan bile muzdarip, istatistik nedir bilmeyen, SAÇMA SAPAN argümanlarını çürütsek bile her seferinde yeni bir saçmalıkla çıkagelen aşı karşıtlarına ne diyelim.
İnşallah kimsenin çoluğuna çocuğuna zarar vermeden geberip giderler de biz de kurtuluruz kendiler de kurtulurlar.
Covid olduktan sonra aklınız başınıza gelir inşallah. Başka türlüsü mümkün gözükmüyor.
Hocam yazın çok güzeldi niye sildin