aynen pandemi mi kalmış halkın %80 üstü aşılanmış artık herkes virüs yayıcısı haline gelmiş standart bulaşmayana da zaten kesin bulaşacak artık bu iş bitmiştir korkmanız gereken aşı olanlara yeni varyatnlara karşı işe yaramyacak esas onlar düşünsün tekrar aşı olacaklar tekrar tekrar taaa ki küreseller ne zaman dur derseler yeterli görürselerPandemide ikinci yılı bitireceğiz hala sadece aşısızdan bulaşacağını düşünenler var ne açıklayıp ne konuşasın ki..
Hocam konuyu baya irdelemiş ve araştırmışınız o yüzden size sormak istedim;Sendikaların -sadece resmi- açıklamaları, eylemleri, davaları, kararları: (güncel tutulmaya çalışılacaktır)
1- PCR TESTİ ZORUNLULUĞUNA KARŞI EYLEM KARARI ALDIK!
http://www.maarifsen.org/?Syf=18&Hb...u-tutulması-kararına-karşı-eylem-kararı-aldık.
2- Eğitim çalışanlarına aşı ve test dayatması yapılamaz
https://www.ebs.org.tr/manset/5448/egitim-calisanlarina-asi-ve-test-dayatmasi-yapilamaz
3- PCR TESTİ ZULMÜNE HAYIR
https://www.milegitimsen.org/2021/08/25/pcr-testi-zulmune-hayir/
Ekli dosyayı görüntüle 70150
4- PCR TESTİ ZORUNLULUĞUNA KARŞI DAVA AÇTIK
http://www.maarifsen.org/?Syf=18&Hbr=1219608
Hocam seni niye linç edelim. Ama elhamdülillah kulağım iltihap olsa gitmem. Soğan suyu ağrıyı zaten kesiyor. Diş harici bir kolum kırıldı ğında gittim doktorların bi faydasını görmedim bde karnım ağrıdı deli hapı yazdılar bi de fizik tedaviye gittim çook şey öğrendim belti de ilaç yazmadığından tedeviciyi sevdim. Diplomayla meslek sahibi olunuyor ama maalesef tecrübe başka bişey.yavuz hoca takdir ettiğim kanser üzerine çok doğru konuşan bir doktor fakat bu yazacaklarımdan dolayı linç edebilirsiniz ama aşı bence kendimizi ve çevremizi korumak için şart para ilaç şirketleri herzaman gücü elinde tutmak isteyen şirketlerdir bu doğru ilaçların hem iyileştirici hemde zarar verici etkileri olduğunu herkes biliyor bir orta kulak iltihabı geçirdiğinde ben antibiyotik almayıyım vücüdumum diğer taraflarına zarar veriyor diyen var mı yok yada kanser ilaçları herkes biliyor kortizonlu ilaçların neler yaptığını adamlar üretimi kestiği an hastalar perişan yaşadım bu olayı en az 6 ildeki eczanelere bir ilaç sordum yok adamlar eylül gibi üretim yapacaklar deniyor ilacın alternetifide yok ne yapacağız bence pcr testi velilerede zorunlu olmalı zaten bizler kendimizi korumaya çalışıyoruz ama çocuklar pek öyle değiş iç içeler 30 saat dersimiz olduğunda ve sınıfların 40 kişilik olduğunu düşünürseniz 1200 ayrı kişi ile muattap olacağız ayrıca 30 40 tanede öğretmen arkadaş be bunların aileleri düşünülürse günde yaklaşık 1500 2000 kişi ile irtibatta olacağız daha okula giden çocuğu olanları saymıyorum bile bence çevreni kendini korumanın tek alternatifi aşı başka yol yok bu işten para kazanan şirketler elbette olacak her sektörde böyle içki sigara zararlı oyunlar ilaçlar falan filan örnekler çoğaltılabilir bunları bilerek yada bilmeyerek kullanıyoruz ama kimsenin sesi çıkmıyor aşıya gelince herkes konuşuyor ama o zaman ÇARE BULUN ONU KULLANALIM şimdilik çıkış yolu bence bu herkesin fikrine saygı gösteririm ama aşısız bir kişiden bana yada aileme birşey bulaştığında yada zarar görüp öldüğünde da bu dünyada yapacak birşey yok fakat öbür tarafta hakkımı isteyeceğim
Hocam şimdilik sadece okullarımıza gidelim. Görelim nasıl bir aksiyon alınacak ona göre zaten bizde tavrimizi netlestirirz. Ama her ne yaşarsanız tutanak altına almaya çalışın. Şuan için MEB görüş yazısı paylaştı bazıları buna dava açıyor DMK 125 3-d e göre Görüş yazısına dava açılamiyor usulen. Amaç neydi zaten dava açılması ve red edildi yaygarasi yaymakti. Muhtemelen MEB e karşı açılan davalar red edilecek. Sakin olalım panik yapmadan işimize bakalım.Hocam konuyu baya irdelemiş ve araştırmışınız o yüzden size sormak istedim;
Aşı olmayan öğretmenlere müdür bey nasıl davranacak?
Danıştay iptal davası olumsuz sonuçlanma durumu mu var?
Olayı olumsuz sonuçta nasıl yol izlenecek?
Hocam şimdilik sadece okullarımıza gidelim. Görelim nasıl bir aksiyon alınacak ona göre zaten bizde tavrimizi netlestirirz. Ama her ne yaşarsanız tutanak altına almaya çalışın. Şuan için MEB görüş yazısı paylaştı bazıları buna dava açıyor DMK 125 3-d e göre Görüş yazısına dava açılamiyor usulen. Amaç neydi zaten dava açılması ve red edildi yaygarasi yaymakti. Muhtemelen MEB e karşı açılan davalar red edilecek. Sakin olalım panik yapmadan işimize bakalım.
Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler
Hocam uygulama nasıl olacak bir görelim ona göre... Ve neden PCR testi yaptırmadın diye savunma alınırsa ki neye göre olacağı belli değil savunmayı da ona göre hazırlayacak avukat arkadaşlar var.Görüş yazısına dava açılamıyorsa, görüş yazısına istinaden öğretmene ceza da verilemez diyebilir miyiz...
öğretmenlerin %90 a yakını 1 doz aşılanmış zaten geriye kalanlarda kronik vs rahatsızlıkları olanlar vede aşı olmayı reddetmeyip sadece covitin de diğer aşılar gibi genel geçer güvenilir bir hale gelmesinden sonra yani denek olmayı tercih etmeyenler daha neyin dayatmasıdır bu kimse anlamış değilHocam uygulama nasıl olacak bir görelim ona göre... Ve neden PCR testi yaptırmadın diye savunma alınırsa ki neye göre olacağı belli değil savunmayı da ona göre hazırlayacak avukat arkadaşlar var.
Yarın toplantılarda gündeme getirelim bemceHocam uygulama nasıl olacak bir görelim ona göre... Ve neden PCR testi yaptırmadın diye savunma alınırsa ki neye göre olacağı belli değil savunmayı da ona göre hazırlayacak avukat arkadaşlar var.
gece keyfi gibi eski gunlerdekihttps://m.ensonhaber.com/medya/nage...menlerin-izne-cikarilmasi-gerektigini-soyledi
Bırakın konuşsun Hocam. Böyle bir kadının bu konu hakkında bizim adımıza olumsuz konuşması yapılabilecek en olumlu konuşmadır aslındagece keyfi gibi eski gunlerdekihttps://m.ensonhaber.com/medya/nage...menlerin-izne-cikarilmasi-gerektigini-soyledi
Benden bugün bile test sonucu istendi, 6 eylül değil miydi bu uygulamanın başlangıç tarihi?
Bu yazıya göre hastalık geçirenlerden test istenmeyecek gibi anlaşılıyor, yanlış mı değerlendiriyorum
durun bir saniye hastalığa yakalanan ve yakalanmayan diye ayırdıklarını kanunen çıkış noktamız olmaz mı. ben doktoru sevmiyorum gitmedim 2 sene hastalığı evde geçirdim bunu niye kayıtlara işleteyim ki.Evet hocam 6 Eylül sonrası isteyebilirler ancak. İşgüzarlar hariç(!)
Evet hocam, aşı olmayanları da 2'ye ayırmış oldular yani. Hastalığa yakalanan ve yakalanmayanlar olarak.
durun bir saniye hastalığa yakalanan ve yakalanmayan diye ayırdıklarını kanunen çıkış noktamız olmaz mı. ben doktoru sevmiyorum gitmedim 2 sene hastalığı evde geçirdim bunu niye kayıtlara işleteyim ki.
Genelge o kadar muğlak ki.. hastalığı geçiren kaç ay sonra geçirmemiş sayılacakAntikor testi ile daha önce geçirip geçirmediğiniz tespit edilebiliyor.
Genelge o kadar muğlak ki.. hastalığı geçiren kaç ay sonra geçirmemiş sayılacak
Ben geçirdim ama gitmedim teste kesin Hemde ne olacak şimdi? Antikor testi yaptırsak yetecek mi
Sn. YEN* SÖN*, Covid19 1. doz aşınız 01-09-2021 14:29 tarihinde MUĞLA BODRUM 007 NOLU AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ kurumunda uygulanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. B030
bakanım bu gece rahat uyuyabilir
Hocam konuyu baya irdelemiş ve araştırmışınız o yüzden size sormak istedim;
Aşı olmayan öğretmenlere müdür bey nasıl davranacak?
Danıştay iptal davası olumsuz sonuçlanma durumu mu var?
Olayı olumsuz sonuçta nasıl yol izlenecek?