OSYM görevlendirmeler açıklanmış !!

Kodla Büyü
ahmetfx' Alıntı:
Üniversitedeki her görevliye çıkıyor sanırsam.
Zaten en başta görevlendirmeler onlardan başliyor sonrasinde ise en sona bize sira geliyor. Bizde de hizmet süresine bakiliyor. Aşağidaki tablo herşeyi gösteriyor. Bu sira her sinav için ayri ayri işletiliyor.

Tablo 1. Akademik ve Milli Eğitim Bakanlığı Unvanları ile Atamaya Esas Teşkil Eden Görevlendirilme Öncelik Sırası
Akademik Milli Eğitim Bakanlığı
1. Profesör Doktor
2. Profesör
3. Doçent Doktor
4. Doçent
5. Yardımcı Doçent Doktor
6. Yardımcı Doçent
7. Öğretim Görevlisi Doktor
8. Öğretim Görevlisi
9. Araştırma Görevlisi Doktor
10. Uzman Doktor
11. Okutman Doktor
12. Araştırma Görevlisi
13. Okutman
14. Müdür
15. Müdür Yardımcısı
16. Öğretmen

ilk sınavda görev çıkmıştı. Bunda 5 tercihi de full doldurdum. Hiçbiri çıkmadı. ÖSYM nin görevlendirme öncelik sıralamasında mebdeki öğretmen kuyruğun en sonunda , görevler dağıtıla dağıtıla bize gelmeden tükeniyor. Bazılarına hiç görev çıkmazken bazılarına her sınavda çıkıyor, bu sınavda 5 oturum salon başkanlığı çıkan var. Adalet bunun neresinde.

Bir ihtimal kpss de çıkar o tarihte seminerler de bitmiş olduğu için öğretmenler tatile çıkmış oluyor.

bana da 5 de 0 :-). acaba kendimi 20 yıllık öğretmen yada kadromu müdür yardımcısı yapsam farkına varırlarmı, nede olsa personel bilgilerini ben giriyorum. o zaman kesin 5 de 3 yapardım.

5 TE 0. GEÇEN SINAVDA DA ÇIKMAMIŞTI. AMA ÖTEKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNA ÇIKMIŞTI. BURDADAMI BİZİM BÖLÜME DARBE VAR ACABA :)

Bu işin kaymağını üniversite hocaları ve idareciler yiyor. Öğretmenler son sırada. Kimsenin önceliği olmamalı bir yıl içerisinde sınavlar herkese eşit dağıtılmalı. Bana da çıkmadı. Artık sınavlara başvurmayı düşünmüyorum. Sınava kimi gözetmen alırlarsa alsınlar bana ne.

ozahit' Alıntı:
bana da 5 de 0 :-). acaba kendimi 20 yıllık öğretmen yada kadromu müdür yardımcısı yapsam farkına varırlarmı, nede olsa personel bilgilerini ben giriyorum. o zaman kesin 5 de 3 yapardım.
Hakkaten yaa! Bizim okulda da ben yapıyorum.
Denesek mi :)
Şaka maka ama güzel fikir.

5 te 0 .. :verymad: :verymad: kahretsin.. haram zıkkım olsun ..bize çıkmaz allahın ... lanet olsun

10 yıllık öğretmenim bana hiç çıkmamış, eşim 5 yıllık öğretmen 2 görev çıkmış, bu nasıl adalet yahu

endorfinnn' Alıntı:
Yaa hocam, 200 lira hiç fena olmaz diyordun.
Sen tatile erken çık. :)

hocam haklısın bi eğitim var çıkarsa oraya gidiyorum ordanda doğruuu tatile çıkıyorum benim için bu hafta itibari ile okul bitmiştirr :)

dikkat ettimde hep ya çıkarsa ya tutarsa ile yaşıyoz haaa lys cıkarsa dedık cıkmadı sımdıde umut fakırın ekmegı dıye eğitim cıkarsa dıyoz :)

ozahit' Alıntı:
bana da 5 de 0 . acaba kendimi 20 yıllık öğretmen yada kadromu müdür yardımcısı yapsam farkına varırlarmı, nede olsa personel bilgilerini ben giriyorum. o zaman kesin 5 de 3 yapardım.
bence de, güzel bir protesto olur, hatta bütün öğretmenleri profesör yapalım :)

bilmediğimden soruyorum
Başvuru yaparken görev yaptığımız ili mi seçmek zorundayız yoksa sınav tarihinde olacağımızı tahmin ettiğimiz illeri de yazabilir miyiz?

2- görev yaptığımız il dışından farklı bir ilde osym sınsv temsilciliğine kayıt için başvuru yapabiliyormuyuz?

Her zamanki gibi 5 te 0
Arkadaşlar Facebook Ösym sayfasına mesaj atın bence bu haksızlığı

Ben yazdım valla bu nedir ya

yine 1 tane bile çıkmadı ya, 3 yıldır ösym den 1 tane sınav çıktı bana, bu kadar da olmaz..
içimden saydırmak geliyor bunların sistemine artık, şerefsizsiniz ne diyeyim. Kpss de bile yüzbinlerce kişinin hakkını yediniz, bu sınav paralarını yemişsiniz çokmu :?:

Geri