LYS 5 oturumda yapılıyor ve her sınav için ayrı görevlendirme yapılıyor. 1. sınav için sistem çalıştırılıyor artarsa öğretmene, 2. sınav için sistem çalıştırılıyor artarsa öğretmene...bilalca' Alıntı:Zaten en başta görevlendirmeler onlardan başliyor sonrasinde ise en sona bize sira geliyor. Bizde de hizmet süresine bakiliyor. Aşağidaki tablo herşeyi gösteriyor. Bu sira her sinav için ayri ayri işletiliyor.ahmetfx' Alıntı:Üniversitedeki her görevliye çıkıyor sanırsam.
Tablo 1. Akademik ve Milli Eğitim Bakanlığı Unvanları ile Atamaya Esas Teşkil Eden Görevlendirilme Öncelik Sırası
Akademik Milli Eğitim Bakanlığı
1. Profesör Doktor
2. Profesör
3. Doçent Doktor
4. Doçent
5. Yardımcı Doçent Doktor
6. Yardımcı Doçent
7. Öğretim Görevlisi Doktor
8. Öğretim Görevlisi
9. Araştırma Görevlisi Doktor
10. Uzman Doktor
11. Okutman Doktor
12. Araştırma Görevlisi
13. Okutman
14. Müdür
15. Müdür Yardımcısı
16. Öğretmen
Öncelikli kişiler, ösym merkezlerinden torpille yer rezerve ettirenler, sisteme kendini idareci olarak girenlere görevler dağıtıldıktan sonra normal öğretmenlere Nasrettin Hoca fıkrasındaki tavşanın suyunun suyu kadar görev kalıyor.evol' Alıntı:LYS 5 oturumda yapılıyor ve her sınav için ayrı görevlendirme yapılıyor. 1. sınav için sistem çalıştırılıyor artarsa öğretmene, 2. sınav için sistem çalıştırılıyor artarsa öğretmene...bilalca' Alıntı:Zaten en başta görevlendirmeler onlardan başliyor sonrasinde ise en sona bize sira geliyor. Bizde de hizmet süresine bakiliyor. Aşağidaki tablo herşeyi gösteriyor. Bu sira her sinav için ayri ayri işletiliyor.ahmetfx' Alıntı:Üniversitedeki her görevliye çıkıyor sanırsam.
Tablo 1. Akademik ve Milli Eğitim Bakanlığı Unvanları ile Atamaya Esas Teşkil Eden Görevlendirilme Öncelik Sırası
Akademik Milli Eğitim Bakanlığı
1. Profesör Doktor
2. Profesör
3. Doçent Doktor
4. Doçent
5. Yardımcı Doçent Doktor
6. Yardımcı Doçent
7. Öğretim Görevlisi Doktor
8. Öğretim Görevlisi
9. Araştırma Görevlisi Doktor
10. Uzman Doktor
11. Okutman Doktor
12. Araştırma Görevlisi
13. Okutman
14. Müdür
15. Müdür Yardımcısı
16. Öğretmen
Böyle bir sistemede en tepedekine en az 5 sınav görevi çıkarken en alttakine hiç çıkmayabiliyor. Bu sisteme göre öğretmenlerden önceki herkesi 5'lemeleri lazım ki öğretmene sıra gelsin.
Öğretmen dolgu malzemesi olmuş gibi görünüyor. Eksik gelirse tamamlasın.
Banada 5 te 0. Hocam işin sırrı ne olaki acaba sana 5 te 3bilisim06' Alıntı:5 te 3
hannioglu' Alıntı:5-0 Anas..,........,......,.......,......,......,.......m
netman' Alıntı:Banada 5 te 0. Hocam işin sırrı ne olaki acaba sana 5 te 3bilisim06' Alıntı:5 te 3
hannioglu' Alıntı:5-0 Anas..,........,......,.......,......,......,.......m
Anas derken ne demek istedin anlamadım.